“Canal Pride”

Screenshot_50

(Door: “egregs”)

Als vreemden in een vreemd land; zo moet het bescheiden overblijfsel aan hard-rechtse overtuiging,zich inmiddels wel voelen in Nederland.En dit gaat verder dan alleen maar het verkleurende straatbeeld,de hoofddoekjes achter de kassa, enzovoort. Het is een algehele gewaarwording van vervreemding,van het ontheemd zijn. Je bent je van geen kwaad bewust maar toch krijg je etiketjes opgeplakt:intolerant, racist, discriminerend. Wel, naar verluidt is het in een tijdperk van universeel bedrog een revolutionaire daad om de waarheid te spreken, maar met evenveel recht kan dan gezegd worden dat in een tijdperk van universele waanzin,het kennelijk een extremistische daad is om nog enigszins normaal te zijn.

Over enkele weken zal een indrukwekkende doorsnede van de Nederlandse elite zich wederom verzamelen voor die ultieme invented tradition,de Canal-Pride. Vertrekkend vanaf een pleidooi voor de-criminalisering 60 jaar geleden zijn we via achtereenvolgens het verzoek om verdraagzaamheid en de roep om acceptatie inmiddels aanbeland bij deze ‘boten-parade’. Een pseudo-facultatieve aanhankelijkheidsverklaring waarin exhibitionisme, voyeurisme, de ‘misdaad tegen de natuur’ en allerhande overige ‘verouderde taboes’ ceremonieel overboord worden gekieperd. Dit is misschien deels allemaal nog tot daar aan toe, maar met name het opting out is no longer an option-aspect zou zich ongemakkelijk behoren te verhouden tot elke traditioneel rechtse notie van vrijheid. Ondertussen is echter iedereen – de PVV alles behalve uitgezonderd – on board.

Maar er is natuurlijk nóg een ‘gediscrimineerde’ bevolkingsgroep die de voorbije decennia op een opzichtige wijze uit de kast gekomen is: de moslims. Hierbij al evenzeer bij de hand genomen door onze elite. Door diegenen dus die de inheemse christenen in dit land sinds jaar en dag manen hun overtuigingen toch maar vooral in private, besloten kring op te bergen, maar nu de moslims hoffelijk het podium op geleiden. Ramadan-journaals, halal-meisjes en suikerfeest-specials zijn net zo moeilijk meer weg te denken uit onze tv-programmeringen als de inmiddels traditionele ‘vastenmaand-gelukwens’ door de premier,dat is uit zijn omvangrijk repertoire aan geïnstitutioneerd volksverraad.

Dit prefereren van het volksvreemde boven het volks-eigene is een ander goed voorbeeld van hoe het onnatuurlijke genormaliseerd is geraakt. Hoe het gezonde verstand schipbreuk geleden heeft en we overgeleverd zijn aan het onlogische dictaat van overijverige fantasten. En deze mentale abberatie beperkt zich vanzelfsprekend niet tot onze omgang met de aanhangers van de satanische maangod Allah.

Want we werpen ons al even gemakkelijk -kop-eerst- in het stof voor de nobele neger; we vergoelijken zijn steevaste falen en verklaren het niet aan de hand van onontwortelbare IQ- en temperamentsverschillen, maar als een gevolg van ons eigen vermeend ‘racisme’. En om ónze schuld en hún verongelijktheid nog wat dieper te laten bezinken, bouwen we  het hele land vol met slavernijgedenkplaatsen. Vervolgens zijn we dan hogelijk verbaasd door de onverzoenlijke blankenhaat die zij jegens ons blijken te koesteren – wanneer het communale ideaal van een kleurenblinde broederschap vooralsnog vluchtig en ongrijpbaar lijkt.

Zoals de Mitch Henriquez-sage ten overvloede heeft aangetoond, liggen de zwarte ressentimenten hooguit (en dan nog amper) opperhuid-diep verscholen; voortdurend loerend op weer het nieuwste alibi om ongeclausuleerd aan de oppervlakte te kunnen treden. Maar we vinden het allemaal wel best zo – het zijn tenminste geen moslims.

Bovenstaand verhandelingetje is vanzelfsprekend geen uitputtende weergave van het huidige tijdsbeeld. Het is slechts een – vrij willekeurige – bloemlezing van de waanzin die dit land overspoeld heeft. Maar het zou kunnen dienen als een aansporing om de scheldterm ‘extremist’ eerder als een weldadige geruststelling dan als iets anders op te vatten.

Door:
“egregs”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op “Canal Pride”

 1. tjonge zegt:

  niets op aan te merken en 200% mee eens, zeer goed artikel !

  Like

 2. Jean zegt:

  Ik pas een heel efficiënte methode toe nl. als ik richting kassa ga en er zit een kopvod achter de kassa en er is geen mogelijkheid die kassa links te laten liggen dan laat ik de volle winkelkar gewoon staan en ga buiten.
  Nogmaals, ik heb geen probleem als er een vreemdelinge achter de kassa zit, ik heb een gigantisch probleem met die symbolen van die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij die met alle middelen bestreden moet worden op ons grondgebied.
  Als dat nu iedere westerling toepast dan zal die werkgever snel actie ondernemen tegen het dragen van kopvodden anders wordt het sluiten a.g.v. geen omzet.
  Die rotzooi niet binnenlaten in ons land is de oplossing, geen geweld meer, terug leefbaarheid en welvaart, wij kunnen dat forceren door nu alle politiekers die pro smeerlapperij islam zijn uit te schakelen en enkel nog te kiezen voor mensen die samen met de “eigen bevolking” werken aan een veilige welvarende leefbaarheid “”zonder moslims”” want met die rotzooi valt niet te leven.

  Like

  • Teunis zegt:

   Je winkelkar laten staan, terwijl je die spullen gewoon nodig hebt, en het je tijd heeft gekost om ze te verzamelen? Waarom zou je jezelf dat ongemak aandoen? Waarom zou je er niet gewoon een genoegen in scheppen om je varkensvlees en alcohol bij een hoofddoekdame af te rekenen?

   Like

 3. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Dit prefereren van het volksvreemde boven het volks-eigene is een ander goed voorbeeld van hoe het onnatuurlijke genormaliseerd is geraakt. Hoe het gezonde verstand schipbreuk geleden heeft en we overgeleverd zijn aan het onlogische dictaat van overijverige fantasten.

  Like

 4. Benesha zegt:

  Een fantastische zin: in een tijdperk van universeel bedrog is het revolutionair de waarheid te spreken.

  Like

 5. luckybee zegt:

  Tsia voor mij is een behoofdoekte meid of een meneer in soepjuurk en een witte fingerhoed op zijn hoofd , geen normale straten beeld.Maar iets vreemds en gefaarlijks.Dus zo snel mogelijk weg met ze.

  Like

 6. billy zegt:

  Chapaux+++

  Like

 7. Anna zegt:

  Volledig mee eens” de waanzin die ons land overspoeld”

  Like

 8. Scheerzeep NU zegt:

  Het zijn allemaal een stelletje flikkers die ons in de kont proberen te neuken.

  30.000 abortussen per jaar is ons collectief schuldgevoel, maar dat is niet gepast. Al die ellende van overbevolking in Afrika had ook via onze liberale wetgeving in de perken kunnen worden gehouden. Maar ons worden straks nog arme Afrikanen aangepraat als substituut kind om ons schulgevoel af te kopen.

  Voor wat hoort wat.

  Like

 9. Pilgrim zegt:

  Hmm, die naam ‘egregs’ heb ik kort geleden toch eerder gezien. Ik herinner me het opeens weer; dat ging over Thierry Baudet, waarin gesteld werd dat alleen getrouwde christelijke blanke mannen stemrecht zouden moeten hebben.

  https://ejbron.wordpress.com/2015/07/07/een-dwaallicht-op-een-dood-spoor/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s