Daniel Cohn-Bendit: communist, pedofiel, federalist

Screenshot_3

Daniel Cohn-Bendit

(Door: “Sicarius”)

Daniel Cohn-Bendit is een Frans-Duitse politicus die jarenlang cofractievoorzitter was van De Groenen/Vrije Europese Alliantie in het Europees Parlement. Tegenwoordig staat hij aan het hoofd van de Spinelli Groep, die er op uit is heel Europa te federaliseren. Cohn-Bendit heeft een veelbewogen leven achter de rug. Zo was hij in zijn jeugd actief binnen communistische kringen en speelde tevens een belangrijke rol ten tijde van de zogenaamde Mei ’68-beweging. Daarnaast staat Cohn-Bendit bekend om zijn pedofiele sympathieën die hij niet onder stoelen of banken steekt. Ondanks zijn ronduit bedenkelijke achtergrond bekleedt hij telkens hoge posities binnen de Europese politiek. Hoe is dit toch mogelijk?

Lees verder>>>
Curiales

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Communisme, EUSSR, meningsdictatuur, Rotzakken, soevereiniteit, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

10 reacties op Daniel Cohn-Bendit: communist, pedofiel, federalist

 1. JooJootje zegt:

  Gadverdamme. (meer niet)

  Like

 2. Edwin Lauxen zegt:

  Als vijfjarig meisje kleedt u een fantastisch, erotische spel ro – op deze manier op de Franse televisie over zijn seksuele gevoelens bij de kinderen vertelde Daniel Cohn-Bendit, MEP, een lid van de Groenen – Vrije Europese Alliantie.

  Kiedy pięcioletnia dziewczynka cię rozbiera ro fantastyczna, erotyczna gra – w ten sposób we francuskiej telewizji o swoich doznaniach erotycznych z dziećmi opowiadał Daniel Cohn-Bendit, poseł do Parlamentu Europejskiego, należący do Grupy Zielonych – Wolny Sojusz Europejski.

  Like

 3. jowitteroos zegt:

  ….. dat dat soort gasten ( er zijn vele meer) de politiek inkunnen, ongelooflijk…..

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Jo je kunt ook denken dat het typisch is dat dat soort volk in de politiek zit.
   Overigens EEN opmerking van de oude le pen in het EU parlement was dat hij cohn B een pedofiel noemde en daar ben ik het helemaal mee eens.

   Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Groen Links had ook jarenlang een erkend pedofiel als voorzitter: Herman Meijer.
  Zie ook: https://nl.wikipedia.org/wiki/Herman_Meijer_(politicus)
  of het Boek der Foutlinxen.
  Niemand van GsL heeft daar ooit problemen mee gehad, maar liet wel zijn kinderen thuis tijdens een partijfeestje.
  Het is het oude liedje ” alleen iemand van de PVV kan fout zijn, linxen nooit”. Maar in ieder geval heeft GsL behoorlijk wat gemeen met de islam; kindmeuqseks en hoeven we ons niet te verbazen dat ze het samen zo goed kunnen vinden.

  Like

  • wout eenhoorn zegt:

   Niemand van GroenLinks? Ik scheef toen wat over de politiek in Feijenoord en je had zijn Turkse collega’s toen eens moeten horen. Maar dat zal niemand verbazen..

   Like

 5. Andre L zegt:

  EU= de NSDAP van de 21e eeuw.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Het wàs al ‘unheimisch,’ maar nú is het dat helemáál: Als die Spinelli-groep aldus gesetteld blijkt binnen de EU is er nog maar één doelstelling denkbaar: Als de dónder er uit zien te komen!
  Overigens kan ik het niet laten, daar voor de zoveelste keer aan toe te voegen, dat de pedofilie-kwestie wat mi betreft enigszins in het schemergebied zit. Dat wil zeggen: Níet, waar het zo ’n smeerlap als Cohn-Bendit betreft: Van de passage die uit zijn boek geciteerd wordt, druipt de machtswellust af! Maar dat is het ‘m dan ook: De pedofilie is gebaseerd op scheve machtsverhoudingen en zou, wat mij betreft, louter en alleen dáárom bestreden moeten worden en om niets anders. Zoals het nu ligt, is er maar al te vaak nog sprake van vermenging met moralisme, preutsheid en schaamtegevoelens en dàt schiet m.i. het doel voorbij, omdat hierdoor de aldus ontstane hysterie voor een deel bij het slachtoffer, het kind, terecht komt.
  Indien men beter in staat zou zijn, de -terechte- afwijzing van pedofilie exclusief op het machtsmisbruik van de volwassen partij te baseren, zou het kind méér recht gedaan worden, dan nu helaas maar al te vaak het geval is.

  Like

 7. Jean zegt:

  Tuig beschermd tuig, gespuis hokt samen met gespuis.
  Ik heb er nu nog steeds moeite mee met de barbaarse aanslag van 9/11 maar moest dat gebeuren op die aquarium in Brussel mijn pret zou niet op kunnen.
  Zoveel lafaards en verraders samen mag nooit ongestraft blijven.
  Wij gaan ons leven toch niet laten verpesten door een troep volksgraaiers en volksnaaiers!
  Laat Griekenland zijn eigen problemen oplossen en laten wij intussen die misdaadorganisatie uitschakelen want het wordt “dramatisch”, door die islamieten binnen halen met duizenden, wij willen die barbaarse troep uit onze samenleving want daar gaan gegarandeerd vodden van komen.

  Like

 8. helletocht zegt:

  Gisteravond zat deze in Duitsland populaire gezelschapscrimineel in het programma van Maybritt Illner. Hier bleek eens te meer dat Cohn-Bandiet een waanzinnige is. Toch kreeg hij het nodige applaus. Dat zegt genoeg over het niveau en de kennis van het publiek, maar ook over programmaleiding die hem steeds weer uitnodigt. In 1968 maakte deze profiteur de straten van Parijs onveilig, nu gaat hij er prat op een Duitser en een Fransoos tegelijk te zijn. Voor het geld of course!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s