Meer dan 11.000 “eer”misdaden in Groot-Brittannië

Screenshot_7

(Vertaling: E.J. Bron)

De politie in de Britse West Midlands heeft de nieuwste cijfers betreffende zogenaamde “eer”misdaden bekendgemaakt. De Iraanse en Koerdische vrouwenrechtenorganisatie eiste op grond van de cijfers een nationale strategie van de politie, justitie en scholen om grip te krijgen op het probleem.

In Groot-Brittannië hebben tussen 2010 en 2014 meer dan 11.000 “eer”misdaden plaatsgevonden, waaronder ook gevallen zoals misbruik, moord, gedwongen huwelijk en genitale verminking.

De Metropolitan Police registreerde het hoogste aantal in de West Midlands met 1269 en in Bedfordshire met 1106.

Diana Nammi, directrice van de Iraanse en Koerdische vrouwenrechtenorganisatie, die vrouwen uit het Nabije Oosten die in Groot-Brittannië wonen en te lijden hebben onder “eer”geweld, hulp aanbiedt, zei dat deze omstandigheden niet vanzelf zouden verdwijnen.

Ze waarschuwde ervoor dat van veel daden helemaal geen aangifte wordt gedaan, omdat de daders in veel gevallen familieleden of zeer goede kennissen van de slachtoffers zijn of omdat de slachtoffers geen vertrouwen in de politie zouden hebben.

De cijfers, aldus Nammi, zouden niet de ware omvang van het probleem laten zien. Zeer veel misdaden zouden onbekend blijven, omdat de daders vaak familieleden van het slachtoffer zouden zijn.

Er zou een nationale strategie van de politie, justitie en scholen nodig zijn, die zouden moeten samenwerken om het probleem op te lossen.

De woordvoerder van de politie toezichtinstantie van hare majesteit, Chisty, zei dat de misdaden meestal buiten het blikveld van de meeste autoriteiten, ook van de politie, zouden plaatsvinden en dat er in het verleden veel fouten zouden zijn gemaakt bij het onderzoek naar zulke gevallen. Nu zouden de agenten een speciale opleiding krijgen en “eer”misdaden zouden geen randverschijnsel meer zijn.

Screenshot_9

Bron:
http://de.europenews.dk

Bron oorspronkelijk artikel:
www.birminghammail.co.uk
Auteur: Nick McCarthy

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Eurabië, Groot-Brittannië, Islam, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, lafheid, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

21 reacties op Meer dan 11.000 “eer”misdaden in Groot-Brittannië

 1. jungleelephant zegt:

  Weet je:hoe erg dat ook allemaal is,er wordt toch niets aan gedaan;je zou eens een moslim op zijn tenen gaan staan!Dus mij kan het ook geen zak meer schelen.Ik heb andere prioriteiten!En aangezien 15 miljoen van de 17 die niet met mij delen en het gespuis in het Binnenhof en het Europarlement al helemaal niet,zal ik toch eerst voor mijn kinderen en mij zelf gaan zorgen!En aangezien het overgrote deel van de rest het allemaal wel goed vind gaan,zoeken ze het maar uit!

  Like

  • oud-marinier zegt:

   Gelijk heeft u jungleelephant . Zo denk ik er ook over.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Zo is het: Het is vechten tegen de bierkaai:
   Niet in de laatste plaats doordat met name de vróuwen in die kringen al niet solidair zin met elkaar, als het er op aankomt en nog eerder achter hun belagers blijven staan, dan naar de politie stappen.
   Dus dan moeten ze maar nemen wat er op zit. Ónze eerste zorg: Die hele rotzooi met hun eerwraak en hun verdere zwijnerij nog eens van de westerse vloer zien te krijgen!

   Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Meestal eigen schuld; dat je als moslim groot gebracht bent kun je niks aan doen.
  Wanneer je op de leeftijd gekomen bent dat je zelfstandig kunt denken, kun je dus ook de islam verlaten.
  Dat weinigen dit doen ligt waarschijnlijk aan een te laag IQ.

  Like

 3. Luc zegt:

  zo lang onze linkse vrienden het normaal blijven vinden dat een moslimvrouw wordt onderdrukt,
  zo lang de moslimvrouw het normaal blijft vinden dat ze wordt onderdrukt,
  zo lang zal het duren voor er iets aan wordt gedaan.
  de politie kan hier niets aan veranderen, de mentaliteit in het westen moet veranderen.
  stop met het verheerlijken van barbaarse culturen, stop met wegkijken op basis van cultuur.
  maar ja, zeg dit hardop en je bent meteen een racist, xenofoob of wat dan ook.

  (en een goede morgen aan allen)

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Juist Luc en dan te bedenken dat OPZIJ de uitgesproken linkse feministenclub hier HELEMAAL NIETS aan wil doen.
   Het zelfs verdedigd.

   Like

 4. luckybee zegt:

  Waar veel moslims leven fiert de eer wraken , overal zijn slachtoffers; dus ook bij ons.

  Like

 5. Claudia M. zegt:

  Q; ….zei dat deze omstandigheden niet vanzelf zouden verdwijnen.

  Ik vraag me af hoe snel ze wel verdwijnen als figuren, die zich schuldig maken aan deze misselijke misdaden met kop en kont de grens over gelazerd worden! We kunnen wel aan de gang blijven met allerlei speciale trainingen ter preventie, maar hier zou toch heel duidelijk moeten zijn; wij hier in het westen doen dit soort dingen niet en wij verwachten dat feitelijk ook van jullie! Als je je niet kunt gedragen, ga je maar fijn in het thuisland spelen!

  Like

 6. peterselie1 zegt:

  Meer dan 11.000 “eer”misdaden in Groot-Brittannië, tja het zullen straks wel meer eerwraak misdaden gepleegd worden daar in Groot-Brittannië. Het vreemde hier in Nederland hoort men weinig of niets van deze eerwrakingen door de parels uit het Midden-Oosten. Nou wat mij betreft interesseert het me geen malle moer ze slachten of verminken deze dames maar af, door dat ze broedmachines van de jihad zijn. Ze doen Nederland er eigenlijk een plezier mee, zwart-wit gedacht dan…

  Like

 7. Anneke zegt:

  Daar ben ik het helemaal mee eens Claudia….laten ze AUB direct vertrekken uit ons landje en laat het Nederland weer voor de Nederlanders zijn…..

  Like

 8. Theodoor zegt:

  West Europa wordt geleid door linkse lapzwansen. Als je dit probleem zou willen tackelen zijn er methodes genoeg die door een wet legaal uitgevoerd kunnen worden bijvoorbeeld om de hele familie van het slachtoffer uit het land verwijderen door ze terug te sturen naar het land van herkomst.
  Vanaf de datum uitspraak schuldig aan, vervallen alle uitkeringen en recht op een woning.
  Zo moeilijk is dat toch niet!

  Like

 9. BertG. zegt:

  En daar hebben we er weer 1 uit eigen land.

  Het zou volgens de politie gaan om een “incident in de relationele sfeer”.
  Dader is man zonder vaste woon- of verblijfplaats.
  http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2015/07/man_steekt_meisje_neer_in_schi.html

  Like

 10. Anna zegt:

  In Engeland hebben ze toch in delen van sommige steden Sharia wetgeving…….
  Nou wat ” zeuren” we dan…… Eerwraak hoort toch bij de Sharia……!!!!

  Hoelang kan / mag de Engelse politie in z’ on wijk nog binnen komen????
  Wie heeft in Engeland het laatste woord???
  De Engelse rechter of de sharia rechter?????
  Hoe middelseeuws WILLEN WIJ IN NEDERLAND WORDEN?????

  Like

 11. Jean zegt:

  Ik heb mijn kinderen en nu mijn kleinkinderen steeds goed op het hart gedrukt “nooit contacten leggen met islamgespuis”, ik heb ze ook steeds duidelijk gemaakt dat als ze toch zouden de misstap zouden maken ze NOOIT binnen mochten komen met dat islamgespuis want ik heb een gruwelijke hekel aan al dat alla en mohamed gespuis gezien hun achterlijke perverse gewelddadige barbaarse waanzin en…..daar ze met hun poten niet van kinderen kunnen afblijven, wie aan mijn kinderen en kleinkinderen raakt met die islamziekte raakt mij en die zal het geweten hebben, zeker weten.
  Gelukkig hebben zowel mijn kinderen als nu mijn kleinkinderen geen enkele islamiet in hun vriendenkring en dat zal ook zo blijven want ik vertrouw mijn kinderen en kleinkinderen.
  Het is al zover gezakt met de NPO dat ze daar zendtijd aan verknoeien die de Nederlandse bevolking mag betalen….., kan het nog barbaarser in een beschaafd land? Blijkbaar wel, ondertussen blijft die EU troep maar rotzooi binnenslepen, ze hebben het steeds over vluchtelingen? m.i. is zelfs 0,05% geen vluchteling maar zijn het 100% parasieten die de honingpotten geroken hebben. Als wij nu die honingpotten dichtdraaien zullen de parasieten snel wegvliegen/zwemmen/wandelen.

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Wat vervelend nou…………..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s