Moslims in Parijs: “Dood aan de Joden!”

Screenshot_4

(Door: Marie Brenner – Vertaling: E.J. Bron)

Na de wrede moord op vier Joden in een koosjere supermarkt in Parijs door een islamitische Jihadist, zei een Parijse Jood: “Verleden jaar hebben 7000 Joden Frankrijk verlaten en nu zullen het nog vele duizenden meer worden. Wij zijn niet meer veilig in Frankrijk. Voor de Joden is er in Frankrijk geen toekomst meer. Dit is ons einde.”

Ook het linkse tijdschrift “Vanity Fair” ziet gevaren voor de Joden in Frankrijk. Hoe is het in vredesnaam mogelijk dat er swastika´s op een standbeeld van Marianne, het heiligdom van de Franse vrijheid, geschilderd kunnen worden, midden in het centrum van Parijs op de Place de la République?

De voorzitter van een luxe Frans merk was geschokt toen hij verleden jaar een man in een zwart T-shirt en een keffiyeh gadesloeg hoe hij op de sokkel van het standbeeld voor Marianne swastika´s tekende. Om hem heen duizenden woedende demonstranten met namaakraketten en Palestijnse en Hamas-vlaggen, evenals met de IS-banier, die riepen: “Mort aux Juifs!” (“Dood aan de Joden!”).

Op deze 26e juli 2014 ontwikkelde zich uit een pro-Palestijnse demonstratie een dag van terreur in een van de meest elegante stadsdelen van Parijs.

“Doet u toch iets”, zei de voorzitter tegen enkele politieagenten die de demonstratie observeerden. “En wat zouden we volgens u dan moeten doen?”, vroeg een agent en keek de andere kant uit.

Hatespeech is een crimineel delict. De mensen mogen vrij hun mening uiten, maar niet dusdanig dat andere mensen, hun ras of religie beledigd worden. Het protest tegen Israëls Gaza-politiek was weliswaar door de regering verboden, om dat men bang was voor geweld, maar men weet ook dat wanneer politieagenten te vroeg ingrijpen zulke conflicten wekenlang kunnen doorsmeulen, zoals in de voorsteden van Parijs, die regelmatig in brand staan. Het is balanceren op de rand van de afgrond.

Bron:
http://de.europenews.dk

Bron oorspronkelijk artikel:
www.vanityfair.com

Auteur: Marie Brenner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Palestina", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, Frankrijk, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Moslims in Parijs: “Dood aan de Joden!”

 1. Vederso zegt:

  http://www.frontpagemag.com/point/259404/life-jews-muslim-occupied-france-daniel-greenfield

  Het artikel in Vanity Fair is ellenlang en dat het verschijnt is op zich een klein wonder. Maar het betekent vooral dat er in Parijs wel iets aan de hand is.

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Adolf Hitler wilde alle joden dood , doch slaagde slechts gedeeltelijk.
  De islam wil alle joden dood en is daarmee hier aangevangen.
  De mensen die het mogelijk maken dat de islam zich hier vestigd en daarmee de dood van joden faciliteren, zijn dus Adolfs naoorlogse handlangers…

  Like

 3. Thomasson zegt:

  Frankrijk is niet veilig meer voor Joden, maar ook NIET VOOR DE FRANSEN ZELF. Moslims hebben grote ogen en hun appertit voor meer bloed kent geen grenzen. Het wordt steeds groter naarmate ze meer van krijgen. Ze zouden de Fransen afslachten en alle culturele erfgoed zoals in de musee Louvre, musee D’Orsey, Petit Palais en andere vernietigen. Dat doen ze nu al met Assyrisch en Babylonische archeologische artefacten. Nu staat de prachtstad Palmyra op hun menu. De christelijke bevolking van deze stad hebben ze al afgeslacht. De ENIGE DIE FRANKRIJK NOG KAN REDDEN IS MARINE LE PEN en haar partij FRONT NATIONAL. Zodra ze wordt gekozen (hopelijk zo snel mogelijk), moet ze DIRECT BEGINNEN MET HET LAND TE REINIGEN EN SCHOON SCHIP MAKEN MET ALLE ZIEKELIJKE RESTANTEN VAN HET POLITIEK-CORRECTE MULTICULTURELE ERFGOED. Zou ze dat niet doen, dan ZAL IN FRANKRIJK een wrede bloedige oorlog uitbreken …De professie van Enoch Powel Rivers of Blood zal wel heel snel in vervulling komen. Als in Italië zal de stroom vuil uit Arabische Landen en Afrika niet stoppen …Dan krijgen wij een herhaling van een oude geschiedenis …de Mars op Rome van de Zwart Hemden; zoals de Fascisten van Mussolini het deden in 1923. De moderne Fascisten zouden in Rome en elders met open armen worden ontvangen. .

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Zó is dat, Thomasson: behalve aan het lot van de Joden moet in deze tijd zéker ook aandacht besteed worden aan dat van de hele autochtone bevolking! In àlle landen van Europa!

   Like

   • Thomasson zegt:

    @Theresa Geissler Het lot van de Joden is eigenlijk niet zo slecht. Ze hebben een land waar men wordt geboren met een geweer in de hand. De mensen daar zijn in staat de modernste wapens te fabriceren en zelfs nieuwe wapens uit te vinden. De moslims zijn gewoon vijanden met wie men vecht ..Niet meer niet minder…Of ze van de Hamas zijn ..of van ISIS …Ze blijven moslims!. ISIS is een islamitische leefwijze. Wat dat land nog meer heeft? Vooral geen (valse)vredelievende psychopathische leiders die voor hun waanideeën bereid zijn hele bevolking op te offeren. Onze vijanden zijn op de eerste plaats gestoorde politiek-correcte links en liberale duiven voor wie de autochtone bevolking en anders denkenden (van andere geloven) worden niet geteld. .

    Like

 4. Theodoor zegt:

  Vreselijke mensen die sociaaldemocraten, laten cultuur, vernuft en hoge levenstandaard het land uitgaan en halen/laten een zooitje geïndoctrineerde koranuitvoerders binnen binnenkomen.

  Wat steekt daar achter of is het alleen maar slecht leiderschap.

  Like

 5. Jan zegt:

  (http://www.timesofisrael.com/jewish-boy-beaten-robbed-in-paris-anti-semitic-attack/)

  Like

 6. Anneke zegt:

  De geschiedenis herhaalt zich. Wie zich daarin echt gaat verdiepen, ziet de vergelijkingen…..alleen onze volksvertegenwoordigers willen het niet zin, terwijl onze mark geschiedenis heeft gestudeerd……….volgens mij heeft hij hier weinig van opgestoken…..

  Like

 7. ildiko zegt:

  begint met de Joden en zal met ons allen eindigen. Moskeeën hebben strategische functies.

  Like

 8. Pingback: Jodenhaat, islam en de levensgevaarlijke nevenstelling van genetische en gekozen kenmerken in de anti-discriminatie-wetgeving | E.J. Bron

 9. Jan zegt:

  Één moslim minder, zuipschuit, mepper, arrogante zak en gokverslaafde Omar Sharif, aka Michel Demitri Chalhoub. Bekeerde zich tot islam en financierde Hamas. Vriendje van Hezbollah
  http://www.debbieschlussel.com/79282/omar-sharif-of-angerabia-arrogant-muslim-convertgambling-addict-banned-for-kissing-jew/#more-79282

  May he rot in hell.

  Like

 10. Ik heb naar aanleiding van bovenstaand stukkie zelf een opstelletje geschreven: http://bit.ly/1K1Goll

  Like

 11. Anna zegt:

  Natuurlijk doet de politie uit bovenstaand stuk NIETS.
  Hij is zelf EEN VAN HEN.

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  [quote] “En wat zouden we volgens u dan moeten doen?”, vroeg een agent en keek de andere kant uit. [/quote]

  [sarcasme] Nee dan hier, in dit geweldige land! Hier weet men tenminste van wanten als het gaat om gevaarlijke criminelen aan te pakken die de vraag “willen jullie meer of minder?” stellen! [/sarcasme]

  Like

 13. Jan zegt:

  Hé, een rationele moslim: “Als Israël verdwijnt moeten wij goed beseffen dat het ook met ons afgelopen is”

  “…we Arabs have given our dictators carte blanche to impoverish, terrorize, oppress and ‎destroy us all in the name of “the great Arab struggle to end the Zionist entity.” The outcome of this has ‎been clear: While Israel made 10 new breakthroughs in cancer and cardiac treatments in the last two years ‎alone, we Arabs developed new execution methods. The latest is death by drowning in a cage, as ‎shown in an Islamic State group video two weeks ago.‎

  To those Arabs, Muslims, Westerners and others insisting that Israel must be erased from face of the ‎planet, I say: Don’t bet on it, as Israel is becoming stronger every day through its democracy and ‎innovation, while Arab countries are getting weaker through dictatorship and chaos. And be careful ‎what you wish for, because if you were to get it, you too would most likely disappear, unless you ‎yearn to be ruled by Iran or Islamic State.‎

  http://www.israelhayom.com/site/newsletter_opinion.php?id=13113

  ‘Israel will not accept a reality dictated by Iran’
  http://www.israelhayom.com/site/newsletter_article.php?id=26819

  Like

  • Anna zegt:

   Ja Jan je hebt met dit stuk helemaal gelijk. Ik kom heel vaak in Israël en als je Arabieren spreekt dan zeggen ze dit ( bijna) allemaal.
   Maar als er een andere Arbieren in de buurt zijn dan zijn ze bang..en zwijgen ze terwijl hun vriendje ditzelfde zegt…….. De onderlinge sociale controle is nl heel groot en ze maken elkaar om niets af LETTERLIJK. Sommigen komen incognito naar hun werk opdat hun vrienden niet zien waar ze hun geld verdienen.
   Ze zien Israël echt als een goed land voor henzelf ze werken volop samen met deJoden ( dat hoor je hier niet) maar ze zijn bang dat er een Palestijnse staat komt want ze weten allemaal dat ze dan onderdrukt zullen worden. Hun dwaze leiders zullen nooit een joodse staat tolereren omdat land wat ooit onder islam regime is geweest nooit meer mag toebehoren aan een wat de islam noemt een achterhaalde Godsdienst………. ( zowel joods als christen) Dus als ze ooit een eigen staat zullen hebben dan zullen hun ” leiders” hen pressen om mee te doen met opstand tegen de Joden dus nog meer oorlog…..het doel is nu eenmaal …….VERNIETIGING VAN ISRAEL EN HET JOODSE VOLK…….
   Helaas zal ze dat nooit lukken.

   Like

 14. Jan zegt:

  Gisteren was het de internationale Al Quds dag. Vandaar de hetze tegen Israël gisteren in Amsterdam door NPK en al de andere antisemitische groeperingen. Openlijk werd sympathie betuigd aan Hamas en men was er niet over te spreken dat de jihad-vlaggen waren verboden.
  En maar verwonderd zijn over het toenemend antisemitisme

  (Van de Laan, je bent een lul, net als Cohen)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s