“Al-Quds”-dag: door de staat beschermde Jihad-demonstratie in de straten van Berlijn (+ video!)

Screenshot_29

Het was weer zover. “Al-Quds”-dag in Berlijn (“Quds” betekent in het Arabisch: Jeruzalem)

(Vertaling: E.J. Bron)

Hamans zonen, inmiddels ook in toenemende mate thuis in Eurabië, kwamen o.a. in de Duitse hoofdstad bijeen om op hun haat-dag op te hitsen tegen de joodse rechtsstaat. Tijdens de marsen wordt de verovering van Jeruzalem en de vernietiging van Israël gepropageerd, ook al zijn de (leugenachtige Taqiyya)-organisatoren officieel tegen antisemitisme.

Volgens informatie van veiligheidsorganisatie zit de sjiitische terreurorganisatie Hezbollah achter de demonstratie. De politie “beschermde” en begeleidde de optocht van de mohammedaanse antisemieten. Tijdens de optocht werden allerlei mogelijke grondwet-vijandige verzen en haatleuzen geproclameerd en de straten van Berlijn in geschreeuwd.

 

Een waarlijk weerzinwekkend programma. Maar er vond ook een tegendemonstratie plaats. Meer daarover in de berliner-zeitung.de.

Bron:
https://christeninverantwortung.wordpress.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", antisemitisme, Appeasement, Barbarisme, Berlijn, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, Hezbollah, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jihad, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, propaganda, Racisme, Rotzakken, sjiieten, Socialisten, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op “Al-Quds”-dag: door de staat beschermde Jihad-demonstratie in de straten van Berlijn (+ video!)

 1. M.A.L. Sion zegt:

  De dreiging wordt steeds meer zichtbaar. Waar blijft ons verzet?
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Weerzinwekkend, ja! Vooral hun manier van spreekkoren vormen -waarbij één de leuzen steevast vóórblèrt en alle anderen het willoos overnemen is weerzinwekkend! En vooràl die meelopende kopvoddenwijven zou je vanuit het publiek met liefde een steen naar hun kop(vodden) slingeren! Opvallend waren wel de anti-IS borden, maar dat klopt, geloof ik: Dit waren sji’ieten en IS is soennitisch. (Voor het westen lood om oud ijzer, maar nou ja…..)
  Vreselijk anders, dat de politie zóiets nog moet beschermen óók! Daar stà je dan, als ‘kit’ zijnde!
  Kort voor de val van de DDR koos de politie plotseling de kant van de tegenpartij. Gebeurde dat hier óók maar eens, m.b.t. Pegida of zo!

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Adolf Hitler vermoordde Joden met gas.
  Angela Merkel vermoordt Joden door de islam te importeren.

  Like

 4. Pingback: Anti-Israel demo in Amsterdam zondag vs. ma t/m do pro-Israel evangelisatieactie | tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

 5. Jan zegt:

  Nooit weer Auschwitz. Laat mij niet lachen. Iedere Europese ‘regering’ werkt er weer naar toe. Die Kut-dag is aanzetten tot rassenhaat; maar bij links valt aanzetten tot antisemitisme en antisemitisme onder vrijheid van meningsuiting.

  Like

 6. Jan zegt:

  Ook in Berlijn: anti Al Quds-dag demo

  Like

 7. Jan zegt:

  Israël-sympathisant verstoort haatfeest

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s