Jodenhaat, islam en de levensgevaarlijke nevenstelling van genetische en gekozen kenmerken in de anti-discriminatie-wetgeving

Screenshot_13

Paris! Moulin Rouge! Oh-la-la!

(Door: Martien Pennings)

Ik kom er op door een stuk dat in Vanity Fair is verschenen over de golf van islamitisch antisemitisme die over Frankrijk slaat. Nee, inderdaad, het Parijs van Woody Allen bestaat niet meer. Op zich natuurlijk een zeer verontrustend stuk en goed dat het verschijnt, maar wat word ik móé van dat levensgevaarlijke gelijk stellen van aangeboren en gekozen kenmerken. In het kader van het hekelen van het antisemitisme en het openlijk schreeuwen van “Dood aan de Joden!” door moslims, zegt de schrijfster:

“De mensen mogen vrij hun mening uiten, maar niet dusdanig dat andere mensen, hun ras of religie beledigd worden.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", antisemitisme, Arabieren, Barbarisme, Cultuurstrijd, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, Frankrijk, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jihad, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, propaganda, Racisme, Rotzakken, sharia, Socialisten, Taqiyya, Terrorisme, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Jodenhaat, islam en de levensgevaarlijke nevenstelling van genetische en gekozen kenmerken in de anti-discriminatie-wetgeving

 1. Jan zegt:

  Sharansky over het achterliggende probleem van de Europese natiestaten die te lamlendig zijn om voor hun eigen identiteit op te komen en deze vrijheid willen verdedigen.

  Post-Liberal Europe and its Jewish Problem
  http://mosaicmagazine.com/observation/2014/09/post-liberal-europe-and-its-jewish-problem/

  Like

 2. luckybee zegt:

  Ik heb niets er tegen om met de moslims ook alle Marxisten uit Nederland te verbannen.Amsterdam komt dan leeg te staan,maar wij kunnen het met onze mensen weer gaan bewonen.God gelovige mensen.

  Like

 3. peterselie1 zegt:

  Boko Haram doet IS na met onthoofdingsvideo

  In navolging van Islamitische Staat, hebben de moslimextremisten van Boko Haram dit weekend voor de tweede keer een onthoofdingsvideo gepubliceerd. Dat meldt de Daily Mail.

  http://www.dailymail.co.uk/video/news/video-1198080/Boko-Haram-release-video-pledging-allegiance-ISIS.html

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Weer helemaal mee eens Martien.
  Ik las ergens dat Spanje een nieuwe wet heeft ingevoerd, nl Ley Mordaza, waarbij alle kriteik die de regering niet bevalt, dus ook op de islam, verboden is.
  Een grotere beperking van de vrije meningsuiting lijkt me niet meer mogelijk.

  Like

 5. Bijbels of profetisch gezien is dit een zeer interessante ontwikkeling.
  (Begrijp me goed; Het leed wat de Joden wordt aangedaan /door de hele geschiedenis heen\ vind ik verschrikkelijk.)

  Meer dan 2500 jaar geleden heeft God al voorzegd dat het Joodse volk over de hele wereld verstrooid zou worden, maar ook dat Hij het volk ooit weer terug zou brengen naar hun eigen land.

  Wij zijn een zeer bevoorrechte generatie, omdat we met onze ogen zien dat tientallen Bijbelse profetieën die deze terugkeer aankondigen, worden vervuld. We zien nog uit naar de definitieve vervulling: het hele volk komt thuis en heel Israël zal zalig worden.

  De oude profeten zoals Jeremia, Ezechiël en Jesaja spraken al over het koninkrijk van Israël in de toekomst/eindtijd.
  Ook Daniël sprak hierover d.m.v. de 69 jaarweken (70 in totaal) die zouden moeten verstrijken, alvorens de Vijgenboom weer tot bloei zou komen (1947/1948).

  Het ontstaan van de Joodse natie Israël in de vorige eeuw is eigenlijk al een groot wonder te noemen. Een profetisch woord ging in vervulling.
  Maar zo kijken de meesten helemaal niet naar Israël.
  De voorloper van de VN, de Volkerenbond, heeft de oprichting van de nieuwe Joodse staat Israël goedgekeurd. Zij heeft ingestemd. Misschien wel door de ‘schuldgevoelens’ van de Holocaust dat men een eigen staat voor de Joden wilde creëren. Of door……….
  Het feit blijft staan dat het zou gebeuren. Hoe zoiets tot stand moest komen is ons nooit bekend gemaakt. Wat de aanleiding is of hoe het allemaal in werking gezet kon worden, die details zijn ons niet vermeld en zijn voor ons niet echt relevant. Alleen dat het zou plaatsvinden.

  De tijd was er ook rijp voor. De tijd is er ook rijp voor gemaakt.
  Vandaag de dag hoef je niet meer aan te komen bij de VN voor een gunst voor het volk van Israël.
  Destijds, in de eerste helft van de 20e eeuw, was de tijd rijp voor het oprichten van de Joodse staat Israël.
  Vele ‘hoge heren’ en regeringsleiders hebben daar tijd en energie ingestoken.
  Wij zijn hen daarvoor ook dankbaar maar ‘de Hand van God’ (dat profetieën precies zo uitkomen zoals ze voorspeld zijn) dat feit wordt maar door een enkeling aanvaard.
  Dat de God van Abraham, Izaak en Jakob/Israël tot Zijn doel komt d.m.v. mensen (zoals bijv. de toenmalige Volkerenbond), dringt nog niet echt door in de gedachten van hen die willen/gedwongen worden om te rebelleren tegen Hem.

  Maar na de vervulling van de profetieën over het ‘weer op laten bloeien van de Vijgenboom’ (in 1947/48), zijn er nog meer profetieën die in vervulling moeten gaan.
  Zo is voorspeld door de profeet Jesaja dat het volk van Israël verstrooid zou worden over de wereld (de diaspora). Nu kent het Joodse volk al meerdere soortgelijke situaties (de tijd van Mozes of Daniël–>de verbanningen) maar in het jaar 70 werd het wel echt menens.
  De Joden werden toen niet alleen verbannen en verstrooid over de bekende wereld (het zogenaamde M-O zoals wij het nu kennen) maar over de gehele planeet.

  De profetie die gedeeld wordt dat de Joden of ‘het volk van Israël’ weer allemaal terugkomen naar het land Israël, moet nog vervuld worden.
  Hoe het komt dat zij allen (zeer velen uit Somalië/Rusland/ enzo…) ‘Aliyah’ maken of wat de reden werkelijk is, dat is ons niet bekend.
  Alleen dat het gaat plaatsvinden.
  En dat gebeurd nu.

  Dat de Joden Europa ontvluchten, terwijl er een thuisland is voor de Joden, is ook weer een vervulling van een profetie.
  Dat daar het toegenomen antisemitisme door buitenlanders/moslims aan ten grondslag ligt, kan zo zijn. Die details zijn ons niet bekend. Alleen het feit dat het gaat gebeuren.

  Like

 6. win zegt:

  “de misdadiger Mohammed.”
  wat vindt u van de term, “vroegmiddeleeuwse hitler”, heer pennings?

  Like

 7. Joshua zegt:

  Er mag niet gediscrimineerd in dit land, onze fijne overheid mag discrimineren zoveel het wil, eigen bevolking bvb.,joden mogen gescandeerd worden door moordende FEODALEN, en regeerders durven rustig te zeggen dit heeft niets met de islam te maken.
  Deze mossels mogen zelfs mee regeren, maar als autochtone bevolking daar op kritiek op heeft moet het zwijgen want dat is discriminatie.
  Wat zijn wij blij met dat soort regeerders en cultuur verrijkers.
  Onze (wijze) van elke realiteitszin ontbrekende overheid gaat zelfs zover dat het de (palestijnen) arabische moordenaars steunt, dom mee lullen met FEODALEN heet dat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s