Oekraïne: radicaalislamitische huurlingen vechten samen met neonazi´s

Screenshot_15

Radicale islamieten en neonazi´s hebben in de Oekraïne een bondgenootschap gesloten om samen tegen de rebellen te vechten

(Vertaling: E.J. Bron)

In de Oekraïne hebben radicaalislamitische huurlingen zich aangesloten bij de neonazi´s van het Azov-bataljon om samen tegen de rebellen in het oosten van de Oekraïne te vechten. Beide partijen delen de haat op Moskou. Maar de huurlingen hebben ook een financiële motivering. Want de privatisering van de oorlog garandeert hen een inkomen.

In de Oekraïne vechten in het vervolg nazi´s en radicale islamieten zij aan zij. Er zijn twee pro-Oekraïense Tsjetsjeense bataljons, die vooral actief zijn rondom Marioepol. Het islamitische bataljon “Sjeik Mansoer” is ondergeschikt aan het neonazi-bataljon “Azov”. Bovendien is er de islamitische divisie “Dzjochar Doedajev”. Er vechten niet alleen Tsjetsjenen in de islamitische eenheden, maar ook huurlingen uit andere voormalige Sovjet-landen, bericht de “New York Times”.

Beide worden verenigd in hun haat op Rusland. De samenwerking heeft historische redenen. De gemeenschappelijke erfvijand is Rusland. De islamitische huurlingen aan de kant van Kiev hebben behalve financiële vooral ook nationalistische redenen om tegen de door Moskou ondersteunde rebellen te vechten. De regering in Kiev laat de bataljons hun gang gaan. De militaire en financiële ondersteuning door het Westen duurt voort.

De vrijwilligersbataljons worden hoofdzakelijk door oligarchen gefinancierd. Moslims zijn in feite actief als huurlingen. De Oekraïne zal net zolang grote financiële en militaire hulp van het Westen krijgen zolang de oorlog voortduurt. Daarbij bestaat voor de Oekraïne de mogelijkheid om een technologische modernisering uit te voeren door middel van buitenlandse financiering. Het Oekraïense leger en de technologische capaciteiten kunnen goedkoop worden gemoderniseerd onder de dekmantel van het Oekraïne-conflict. De NAVO en de VS nemen de financiering op zich. Het Amerikaanse leger houdt zelfs militaire manoeuvres met rechts-extremistische milities. Het blijft onduidelijk of bij mogelijk toekomstige wapendeals leden van de regering provisies van internationale wapenfabrieken krijgen. De wapenindustrie is wereldwijd uitermate corrupt. Zonder betaling van smeergeld krijgen concerns geen opdrachten.

Aan de ene kant staan de Oekraïense regering, de neonazi´s, islamitische huurlingen en het Westen. Aan de andere kant staan de rebellen, hoofdzakelijk Tsjetsjeense huurlingen van de Tsjetsjeense president Ramzan Kadyrov – het “Wostok-bataljon”- en Rusland. De Oekraïne is de trekpleister voor internationale huurlingen van welke kleur dan ook geworden. Er vindt een privatisering van de oorlog plaats, die voor veel mensen ook dient als bron van inkomsten.

Professionele moordenaars maakt het niet uit tegen wie ze vechten. De nationaliteit speelt geen rol, omdat ze met moorden hun geld verdienen. Als het in hun opdracht staat, schieten ze gewoon ook op eigen landgenoten. In ieder geval hebben oorlogsmisdaden die door huurlingen worden gepleegd geen juridische consequenties voor landen en regeringen, om dat de aansprakelijkheid zich beperkt tot natuurlijke en niet tot juridische personen. De burgers zijn de dupe. Bovendien bestaat het gevaar dat er burgerwachten ontstaan, omdat staatsinstellingen niet in staat zijn de burgers te beschermen.

De privatisering van de oorlog vormt ook voor andere regio´s in de wereld een gevaar. Private veiligheids- en militaire ondernemingen, die zowel huurlingen rekruteren als nauw samenwerken met de wapenindustrie, kunnen geen belang hebben bij conflictoplossingen. De waarschijnlijkheid dat die firma´s conflicten bewust in het leven roepen om zich aan beide partijen als dienstverlener aan te bieden, is veel groter.

Bron:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, islam-nazisme, Krankzinnigheid, Moslims, nazisme, Oekraïne. Bookmark de permalink .

24 reacties op Oekraïne: radicaalislamitische huurlingen vechten samen met neonazi´s

 1. Theodoor zegt:

  Voortzetting van wat ooit door Hitler is begonnen en nu mede gefinancierd door de Nederlandse belastingbetaler.
  Het ondergronds verzet en de soldaten van weleer draaien zich om in hun graven.
  Dus nooit meer willen sterven voor een vrij vaderland, met dank aan de politiek.

  Like

 2. peterselie1 zegt:

  Pentagon publiceert nieuwe strategie gericht op oorlog met Rusland
  Amerikanen sturen op nieuwe (wereld)oorlog in Europa aan

  Het Pentagon heeft de in juni opgestelde ‘Nationale Militaire Strategie van de Verenigde Staten in 2015’ gepubliceerd. Niet langer zijn terroristen de grootste bedreiging voor Amerika en zijn bondgenoten, maar –en wie zal dat nog verbazen- Rusland, en daarnaast overigens alle andere landen die niet handelen volgens de ‘internationale normen’, dat is: buigen voor de eisen van Washington, en net als de EU een volgzame vazalstaat worden.

  ‘Revisionistische staten’ moeten gehoorzaam worden

  Nadat sinds het regime van president Clinton al 11 regeringen werden gebombardeerd en omver geworpen, kunnen tal van andere ‘rogue’ states –Armenië, Kirgizië, Ecuador, Venezuela, Bolivia, Brazilië, Argentinië- eenzelfde lot verwachten. Daar zijn de Amerikaanse overheid en inlichtingendiensten namelijk al jaren druk bezig de maatschappij te ondermijnen, omdat deze regeringen nog altijd weigeren zich te onderwerpen aan de ‘Nieuwe Wereld Orde’ zoals die ooit openlijk door president Bush sr. werd aangekondigd.

  De hierboven ‘revisionistische’ staten in Azië en Zuid Amerika zijn –natuurlijk met uitzondering van Rusland- op geen enkele wijze een militaire bedreiging voor de VS. Toch worden ze als (potentiële) vijanden beschouwt, enkel omdat ze onafhankelijk van Washington opereren.

  Het komt er dan ook feitelijk op neer dat het Pentagon alleen ‘onafhankelijke’ landen accepteert indien zij zich afhankelijk maken van de VS. Het Pentagon focust zich dan ook op met name Rusland, China, Noord Korea en Iran. Rusland is echter met afstand het voornaamste doelwit.

  China’s defensie wordt –uitgerekend door Washington, een van ’s werelds grootste brekers van het internationale recht- weliswaar ook ‘inconsistent met het internationale recht’ genoemd, maar in weerwil van alle spanningen in en rond de Zuid Chinese Zee hoopt de VS toch op meer samenwerking. >>> http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/07/Pentagon-publiceert-nieuwe-strategie-gericht-op-oorlog-met-Rusland

  Like

 3. luckybee zegt:

  Dat de Nazi’s hartelijke vriendschap met de islam hebben is tijdens het regiem van Hitler met Amin al Husseini de moefti van Jerusalem duidelijk.Maar dat nu de neo naziś ook met moslims bevriend zijn,In Oekraine met de Tsetseense moslims ; dat is voor mij nieuw.Ik heb gedacht dat de Tsetseense moslims tegen alles wat Kafirs zijn gericht zijn; en neo Naziś zijn ook Kafirs.
  Dat stelt voor mij meer vragen als antwoorden.Willen de Tstetseenen dan geen Kalifaat?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Al ze met alle anderen klaar zijn, lucky, komen die neo-nazi’s óók aan de beurt, al denken ze nu van niet.
   Zo vergaat het alle extremisten, die zo stom zijn om in zee te gaan met de islám, van rechts tot links!

   Like

 4. peterselie1 zegt:

  Oekraïne: radicaalislamitische huurlingen vechten samen met neonazi´s, tja men behoeft zich niet af te vragen welk land dit geïnitieerd heeft en er 5 miljard dollar er tegen aangegooid heeft om een democratisch verkozen president te verdrijven, door van Oekraïne een corporate state te maken. Oekraïne wordt leeggezogen door firma’s die naar schaliegas gaan boren en de grootste gore Amerikaanse smeerlappen firma Monsanto.

  200.000 Boeren in India al tot zelfmoord gedreven!
  Steeds meer schrijnende informatie komt boven water, over de manier waarop de commerciële boeven van Monsanto in India bezig zijn. Ze drijven boeren tot zelfmoord met hun verschrikkelijke indoctrinerende wijze van verkoop van genetisch gemodificeerde zaden.

  Tevens resulteert dit in het vernietigen van oude zaadlijnen, die al vele generaties in boerenfamilies bewaard zijn en het verkopen van gepatenteerde Monsanto-zaden zorgt ervoor dat elk jaar wéér door de boeren betaald moet worden..! Lees en huiver van dit imperialistische sluipmoordenaarsgedrag..!!

  Wist je overigens dat in de nieuwe grondwet die in Irak is aangenomen, hele passages staan over het toepassen van GM-zaden? Meneer Paul Bremmer, oud-ambassadeur van de VS in Nederland, heeft dit, met zijn team in deze grondwet gefietst. Het is in feite een grof schandaal!

  Helemaal onderaan een pdf van een artikel, waarbij je de werkwijze van de Amerikaanse overheid duidelijk in beeld krijgt. ‘We’ve got him’, riep Paul Bremer toen Sadam was opgepakt. Nu Paul Bremer zelf..? >>> http://www.wanttoknow.nl/economie/200000-boeren-in-india-al-tot-zelfmoord-gedreven/

  Like

 5. peterselie1 zegt:

  SHELL en Monsanto: grote winnaars in… Oekraïne!

  http://www.wanttoknow.nl/wp-content/uploads/van-baalen-verhofstadt-kiev-20-febr-2014.bmp

  En de overname van de VS en het verdere Westen van Oekraïne gaat door. Eerst was er in februari de inhuldiging van de pro-Amerikaanse regering in Kiev, waarbij zelfs niet werd geschuwd om ultra-rechts machtsposities toe te schuiven. Vervolgens was het, het langzaam-maar-zeker binnen halen van de vislijn, met de grote vis aan de haak.

  En als die vis kun je het eenvoudigst Oekraïne zélf zien; het land gutst over van bodemschatten en rijkdom. Daar waar een grote armoe heerst bij de bevolking, is de rijke elite op eenvoudige wijze in staat, deze rijkdommen van de burgers van het land te ontfutselen.

  Onder aanvoering van een mega-conglomeraat van industriële bedrijven en multi-nationals, wordt Oekraïne opgedeeld. En de wijze waarop dit gaat, gewoon binnen de media te volgen -als je tenminste weet waar je op moet letten!-, is werkelijk te krankzinnig voor woorden. Ook het verhaal van de MH17 past naadloos in dit plaatje.. Ook al wachten we met z’n allen netjes het rapport over ‘De Onderste Steen’ af, het verhaal is heel duidelijk voor de mensen die kunnen lezen en ZIEN en voor de mensen die luisteren en HOREN..!

  Kijk als grote voorbeeld van dit verhaal, en het verhaal hieronder, eens naar deze inleiding, gebaseerd op de speech die de onderminister van Buitenlandse Zaken van de VS, Victoria Nuland (YES, the one from the expression ‘FUCK THE EU’) hield in december 2013 voor top-industriëlen en andere roverhoofdmannen.. Het verhaal is niet zó heel moeilijk. Officieel gaat het om Oekraïne te behouden voor Europa.. Maar de verborgen strategie van de VS werd even open en bloot gelegd, onder dank aan congressponsor CHEVRON, om Oekraïne als nieuwe exploitatie-object te veroveren.. Het gaat om een ‘stabiel investeringsklimaat’ .. Kijk en oordeel vooral zélf: >>> http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/shell-en-monsanto-grote-winnaars-in-oekraine/

  Like

 6. peterselie1 zegt:

  Monsanto en DuPont nemen graanschuur van Europa in bezit
  “Het misdadig regime van Oekraïne heft het verbod op de verkoop van landbouwgrond op en stelt zijn rijke landbouw ter beschikking aan Monsanto, DuPont en het GGO agribusiness kartel.”

  Christine Lagarde van het IMF maant Kiev om ‘hervormingen’ door te voeren. Dat betekent dat het land waardevol bezit moet verpatsen aan Westerse private partijen, anders kan het de toegezegde lening van 17 miljard dollar vergeten. Feitelijk is het IMF Oekraine aan het afpersen, een bekende praktijk voor dit instituut: het IMF is het incassobureau van de Centrale Banken.

  In het Oosten van Oekraïne zitten enorme voorraden schaliegas in de grond, waar Europese en Amerikaanse energiebedrijven zeer geïnteresseerd in zijn. De locale bevolking wil de fracking niet. Zij vrezen voor de destructie van hun grond en hun watervoorziening. Het Oekraïense leger is er nu op af gestuurd om de schaliegasbelangen van de Westerse multinationals veilig te stellen. In West-Oekraïne is ook het een en ander te privatiseren. Hier ligt veel vruchtbare landbouwgrond waar landbouwbedrijven als Monsanto likkebaardend naar kijken. >>> http://langleveeuropa.nl/2014/09/monsanto-en-dupont-nemen-graanschuur-van-europa-in-bezit/

  Like

 7. M.A.L. Sion zegt:

  De conclusie in het artikel is correcdt.
  Wie om de brode deelneemt in een leger dat niet zijn/haar vaderlands leger is, is simpelweg een moordenaar. Als deze deelname van harte is kan men zelfs van lustmoordenaar spreken.
  Als dit aan Westerse kant gebeurt met steun van de NAVO, zijn wij als NAVO-land daar bij betrokken. Dat is op zijn zachtst gezegd bedenkelijk te noemen.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 8. siemx zegt:

  Met de Oekraine heeft Nederland op 7 juli jl. een associatieverdrag getekend….GeenStijl wil hierover een referendum organiseren. Strak plan: http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/07/geenstijl_en_burgercomite_kapen_kroonjuwelen_d66.html

  Like

 9. vanhetgoor zegt:

  Dat voorspelt niet veel goeds. Huurlingen leger èn islamieten, dat ging ook fout in voormalig Joegoslavië, men kan nu er weer een les uit trekken, overal waar de moslims komen valt de boel in duizend stukken, en de restanten zijn weer voedingsbodem voor verder verderf.

  Like

 10. igor zegt:

  Dank, dank, dank broeder Obama, dank, dank, dank zakkenvullers en oplichters Verhofstadt, van Baalen, en nog vele, vele andere linksdragende oplichters uit Brussel en Washington.
  Ik hoop (I had a dream) dat jullie politiek correcte viezerikken als eerste aan de beurt zullen komen bij die traditionele islamitische halsafsnijders.

  Like

 11. joopklepzeiker zegt:

  Hebben we dat al niet eens eerder gehad ?

  Like

 12. joopklepzeiker zegt:

  Like

 13. Jan zegt:

  Doe ook mee aan het Raadgevend Referendum tegen uitbreiding van de Europese Unie!

  Nu of nooit! Kom in actie voor een referendum.

  Goed nieuws! De Wet Raadgevend Referendum is 1 juli werking getreden. Zoals deze infographic (pdf) laat zien, stelt deze wet ons in staat met 300.000 (papieren) handtekeningen een nationaal correctief referendum aan te vragen.

  http://www.burgercomite-eu.nl/raadgevend-referendum/

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Ja,maar aan een raadgevend referendum heb je geen zak;dat is vrijblijvend en daar vegen ze in Den Haag hun achterste mee af!Het moet een bindend referendum zijn,wil het effect hebben!

   Like

 14. janchik43 zegt:

  Dank, dank, dank, Obama, Clinton, Nuland, Verhofstadt, van Baalen en nog zo een stelletje walgelijke EU no-no’s, en dus nu wachten op de uiteindelijke vreselijke klap die niet zal uitblijven.
  Europa voor de moslims is het credo van de Brusselse en Haagse landverraders.

  Like

 15. janchik43 zegt:

  Het nazistische vullis zit al vuistdiep in de Oekraïense regering, met volledige steun van de bruine Obama en het vuurrode Brussel.

  Like

 16. Jan zegt:

  Under the command of President Vladimir Putin, the Russian air force systematically bombed the rebellious province into submission that year, and with no air defenses to fight back, Chechnya’s rebel leadership was broadly divided between those who grudgingly accepted Russian rule and those who kept up a guerrilla-style insurgency.

  The war in eastern Ukraine, which broke out last spring, provided the exiled Chechens with their first chance in years to take up arms against Russia again.
  Dus, Tjetsjenen die niet onder de dictatuur van Putin wensen te leven hebben hun slagveld verlegd naar Oost-Oekraïne waar zij tegen de Moskou-gezinde vechten waaronder de troepen van Ramzan Kadyrov .
  http://time.com/3893066/chechens-ukraine-war/
  Ramzan Kadyrov: Putin’s key Chechen ally
  http://www.bbc.com/news/world-europe-31794742

  De pot verwijt…
  Ukraine Crisis: Who Are the Russian Neo-Nazi Groups Fighting with Separatists?
  http://www.ibtimes.co.uk/ukraine-crisis-who-are-russian-neo-nazi-groups-fighting-separatists-1463489
  Alleged links to neo-Nazi groups of fighters on both sides of Ukrainian civil war
  http://www.jpost.com/Diaspora/Alleged-links-to-neo-Nazi-groups-of-fighters-on-both-sides-of-Ukrainian-civil-war-374981

  Like

 17. koddebeier zegt:

  Linkse fascisten en islam fascisten zijn één pot nat !! Net als socialisme en nationaal socialisme !

  Like

 18. Anna zegt:

  Het wordt zelfs nog leuker……..!!!!!!!!!… ISIS in Oekraïne……
  ISIS heeft ook opgeroepen om de Jihad in Bosnië te beginnen omdat volgens hen ( ISIS) de Bosnische regering en de ” kruisvaarders” landen een nieuwe genocide op de moslims aan het voorbereiden zijn…
  In een video ” boodschap aan de volken van de Balkan” stelt ISIS dat de Bosnische regering verraders zijn en dat ze zich aan het voorbereiden zijn om de moslims een volgende slachtpartij toe te brengen.
  ISIS heeft Bosnië uitgekozen als een nieuw front voor de moslims en als schild tegen de kruisvaarders in Europa…… Dus bonje in onze achtertuin.!!!!!!!!!
  Veel jongeren in het gebied staan sympathiek tegenover het kalifaat.
  Bosnië was ooit immers de bakermat van de jihad…..in het verleden zijn honderden jihad strijders van de moedjahedien naar de Balkan getrokken om tegen de Serviërs te vechten. Na het Dayton accoord waarmee de oorlog ten einde kwam moesten de 1500 Jihadisten uit Bosnië vertrekken. Velen van hen zijn ook gebleven…. En nu staan ze klaar in opdracht van ISIS om na Srebrenica alsnog de EER TE WREKEN. Moslims vergeten niet/nooit en kennen geen vergeving alleen eer en wraak….. Er staat ons dus nog iets te wachten.

  Like

 19. Thomasson zegt:

  Europa heeft een groot probleem. Er zijn in heel Europa (behalve Polen en Tsjechië) geen leiders die durven de realiteit in de ogen te blikken. Lafaards die niet durven te zeggen: WIJ ZIJN IN GEVAAR. WIJ MOETEN ONS VOORBEREIDEN OP EEN OORLOG ….NEE! NIET MET RUSLAND. WEL MET DE GEÏMPORTEERDE VIJAND UIT DE WOESTIJN. Rusland schijt niet op Europa. Sinds 10 mei 1945 kon Rusland op iedere gegeven dag een oorlog beginnen en Europa als zoete koek slikken. Ze kon desgewenst met de NAVO haar kont vegen. Maar Rusland is een paranoïde land die bang is dat anderen haar zouden aanvallen. Vandaar de wedloop van bewapening. Maar het is niet aan te nemen, dat Rusland interesse had in Engeland of Frankrijk. Na de val van de muur is Rusland geen democratisch land geworden (niet iedereen kan dat). Maar Rusland laat nog niet zien dat zij interesses heeft in het bezetten van Europa. UKRAINE was ALTIJD een invloedsgebied van Rusland..De Krim was bijna altijd Russisch grondgebied. Het werd Ukrains tijdens de Sovjet Unie; in de tijd waarin niemand kon het voorstellen dat de Unie ooit zal vallen. Het zal HEEL GEZOND ZIJN ALS EUROPA NIET MET RUSSISCHE AANGELEGENHEDEN ZAL BEMOEIEN. Dat is spelen met vuur …Al wil Obama het zo graag. Laat hem zijn handen smerig maken ..Het is zijn zaak, niet de onze. Aangezien islamitische eenheden van ISIS nu samen met de Ukrainse Nazis vechten, is te verwachten dat de Russen zouden duivels wreed worden. Het kan zelfs zijn dat de Russische rebellen de omgeving van Donetsk met Napalm bommen zouden bestoken. Toch is dat geen reden voor de Europese landen ermee te bemoeien. Als de Ukrainiers kiezen zulke bondgenoten. Ja! Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

  Like

 20. Sjoe! zegt:

  Daarentegen zal Oekraïne ten slotte een waarlijk democratisch en, bovenal, een waarlijk Europese natie worden! Welkom tot Europa, democratisch Oekraïne! Legt de rode loper uit!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s