When doves cry

Screenshot_16

Mjölkafållans bejaardencentrum , asielcentrum

(Door: “rommel”)

De sociale dienst in Jönköping heeft besloten woonruimtes op de revalidatieafdeling voor mensen met dementie in het bejaardentehuis Mjölkafållans vrij te maken voor “eenzame vluchtelingkinderen”. In andere delen van het gebouw zullen de ouderen blijven wonen, en nu het risico lopen te worden blootgesteld aan de vaak gewelddadige en criminele handelingen die gewoon zijn in tehuizen voor zogenaamde niet-begeleide minderjarigen, in werkelijkheid meestal jonge mannen in de leeftijd van 25 jaar.

De situatie is zeer inspannend, zegt directeur Stefan Österström van de sociale dienst, en vertelt dat zijn personeel de dag rond druk bezig is om voor de immigratiedienst opvangplaatsen voor deze “jongens” te zoeken. Met deze niet aflatende stroom “vluchtelingkinderen” naar de gemeente sluit Stefan Österström niet uit dat die binnenkort sportzalen van scholen moet annexeren om als asielaccommodaties te gebruiken.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
Rommel

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

6 reacties op When doves cry

 1. Tistochwat zegt:

  “Volgens de regels moet elke “jongen” zijn eigen kamer hebben, en moet er dag en nacht personeel voor ze beschikbaar staan, in een hoeveelheid evenredig als het aantal “jongens”. ”

  Ik kwam op de website van AD dit artikel tegen:
  http://www.ad.nl/ad/nl/34821/Rivierenland/article/detail/4099297/2015/07/11/Corrie-wil-niet-opgesloten-doodgaan.dhtml
  Voor deze mensen is uiteraard GEEN personeel beschikbaar; hier moet zo veel mogelijk ‘bezuinigd’ worden. Ach ja, die arme neger’kindjes’ gaan nu eenmaal voor hè?

  “komt haar zoon Gerrit Venus (73) haar dus elke dag halen voor een ommetje”

  Toch volkomen van de pot gerukt, deze vorm van ‘mantelzorg’?!!!
  Die zoon is zelf al bijna hoogbejaard!

  IK BEGIN ENORM DIEPE HAATGEVOELENS TE ONTWIKKELEN JEGENS DEGENEN DIE ONS BELASTINGGELD – AL ZELFVERRIJKEND- VERKWANSELEN AAN ‘ASIELZOEKERS’!

  Like

 2. Driek zegt:

  Ik lees op de site van De Telegraaf:
  Citadel van Aleppo deels ingestort na explosie

  ALEPPO –
  De beroemde dertiende-eeuwse citadel van Aleppo in Syrië is deels vernietigd na een bomexplosie zondagochtend. Delen van de muren van het fort zijn ingestort, aldus het Observatorium voor de Mensenrechten.

  De citadel is in handen van het Syrische regeringsleger. Die gebruikt hem als basis voor militairen. Het leger en rebellen tegen de regering van president Bashar al-Assad zijn al jaren met elkaar in gevecht in de strijd om Aleppo. Het is onduidelijk wie de bomexplosie van zondag heeft veroorzaakt. De regering beweert dat rebellen de bom hebben laten afgaan in een tunnel onder de citadel, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

  De burgeroorlog in Syrië begon in maart 2011 toen rebellen in opstand kwamen tegen het regime van Assad. Sindsdien zijn al meer dan 230.000 mensen omgekomen. Steden zoals Aleppo zijn grotendeels vernietigd door onder meer luchtaanvallen van de Syrische overheid. De strijd om Aleppo is begin juli weer opgelaaid toen rebellen een offensief begonnen tegen de troepen van Assad.

  Like

 3. luckybee zegt:

  De Zweden zijn zo te zien niet te helpen.Ze bouwen aan hun ondergang.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Zodra die ‘eenzame vluchtelingen’ een beetje gesetteld zijn, zullen ze wel even laten zien dat ze heel wat mans zijn! Niks zielige alleengaande jongeren. Doortrapte leugenaars!
  Hoe bont kunnen ze het maken voordat ze het land worden uitgezet?

  Like

 5. Luc zegt:

  “sluit Stefan Österström niet uit dat die binnenkort sportzalen van scholen moet annexeren”

  annexeren is het enige juiste woord dat we kunnen gebruiken voor wat gebeurt met onze landen.
  eerst een sportzaal, dan de wijk en na de stad het hele land.
  onze poliziekers zijn bewust bezig een burgeroorlog te importeren.
  de tijd dringt en niemand heeft een menselijke oplossing

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Hoog omheinde internerings kampen voor dit soort lieden, wachttorens met gewapende militairen om ze te beschermen tegen de ongelovigen van buiten het kamp.
  Marine schepen om niet toegelatenen (allen) te retourneren.
  U ziet, met enige doortastendheid is er geen enkel probleem…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s