Akkoord in Brussel, Griekenland gaat “hervormen”

Screenshot_5

V.l.n.r.: Donald Tusk (voorzitter van de Europese Raad), Alexis Tsipras (minister-president van Griekenland) en Jean-Claude Juncker (voorzitter van de Europese Commissie)

De regeringsleiders van de EU zijn het eens over een noodpakket voor Griekenland. “We kunnen zeggen dat we na 17 uur onderhandelen tot een ‘agreekment’ zijn gekomen”, zei EU-president Tusk. Griekenland moet fors hervormen en in ruil daarvoor stellen de geldschieters de komende drie jaar tussen de 82 en 86 miljard euro beschikbaar via het Europese noodfonds ESM.

Het Griekse parlement heeft tot uiterlijk woensdag de tijd om in te stemmen met het plan. Ook moet het parlement de eerste punten uit het plan woensdag bekrachtigen. Het gaat daarbij over onder meer pensioenhervormingen en btw-maatregelen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
NOS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Griekenland. Bookmark de permalink .

52 reacties op Akkoord in Brussel, Griekenland gaat “hervormen”

 1. Mowdes zegt:

  En de gewone Griek(man) is weer het haasje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 2. Jean zegt:

  Leer het aub toch eens af die voorzitter steeds president te noemen, het is niet onze president, hij is voorzitter van de EU vernietigingsclub, wij hebben zelfs geen president e/o monarch nodig want het is ‘onverkozen’ ballast dat geen enkele toegevoegde waarde heeft maar wel gigantisch veel geld kost, die natte dweil lacht zich te barsten, elke maand een pak geld op de rekening en dat om enkele jaren de Europese burgers te belazeren en te besodemieteren en ze tegelijkertijd in de armoede te drukken.
  Enkel diegenen die verkozen zijn en de wil van het volk respecteren worden “getolereerd en gerespecteerd”.

  Like

  • Theodoor zegt:

   De EU vernietigingsclub lijkt wel een moderne oorlogsmachine om op grote schaal bezittingen van landen (het volk) in handen te krijgen, nu nog zonder bloedvergieten maar wie weet wat er gaat gebeuren als het volk erg lastig lastig gaat worden.
   Waarom is Griekenland wel in de Euro opgenomen terwijl elk normaal denkend mens wel op de hoogte was en is van de doorlopende devaluaties van de betrokken munt van de Latijnse landen in Europa.

   De VVD weet er geloof ik meer van, al de kopstukken lachen mij te hard en te veel, van de zenuwen lijkt het wel.
   De VVD kan ook geen respect meer opbrengen voor het volk, alles moet wijken voor de privatisering om daarmede vet betaalde posities te creëren voor zij die meedoen.
   Toch blijven de mensen nog steeds voor de VVD te kiezen, wat ik wel heel erg raar vind.

   Like

  • Jade zegt:

   Mag ik dit a.u.b. aanvullen met: “naar de slachtbank te leiden…” ?

   Like

 3. fransdewit zegt:

  Trek je knip maar ze zijn er weer ingetrapt

  Like

 4. Scarlatti Bombatti zegt:

  @ScarlattiBomba @geertwilderspvv Er IS nog GEEN akkoord,moet eerst nog voorgelegd worden aan Griekse Parlement & wat ik tnt gelezen heb is meerderheid TEGEN

  @ScarlattiBomba
  @geertwilderspvv #PVV @tsipras_eu ik hoop alsnog op n #GREXIT & daarna NEXIT & BELXIT zodat wij ons verlossen kunnen uit de #EUWURGGREEP

  Like

  • Vederso zegt:

   Er ligt WEL een akkoord tussen de regeringen van Griekeland en de EU. Hoe het Griekse parlement zal reageren, moeten we nog even afwachten. Dat gratis geld is natuurlijk wel erg verleidelijk.

   Like

   • Scarlatti Bombatti zegt:

    ben ook zeeeer benieuwd Vederso en er is een akkoord bereikt tussen de eu lui en daar is Tsipras ‘mee akkoord’ gegaan… tnt is Tsipras geen dictator gebleken zoals die eumaniakken du ik bèn benieuwd, zit nu te luisteren naar Ned 2 Onno Ruding met die verschrikkelijke sven kockelmann

    Like

 5. Scarlatti Bombatti zegt:

  @tsipras_eu MAYBE ACCORD Brxls but GREECE hasnt spoken yet! MASSAGING THE MESSAGE THAT IS http://nos.nl/l/2046726 #pvv via @NOS

  Like

 6. koddebeier zegt:


  Alleen een stel zwakzinnige zouden wederom in de Griekse sprookjes trappen !!
  En wederom belazerd Rutte de Nederlanders !!!! Geen euro meer naar Griekenland….he Mark !!
  Mark Rutte de grootste leugenaar in de politiek !

  Like

 7. peterselie1 zegt:

  Het verraad van Europa, het echte complot
  New world order, illuminati,, Bilderberg, allemaal voer voor complotten. Sommige zijn plausibel , anderen zo ver gezocht en onlogisch dat ze nauwelijks serieus te nemen zijn. Dat betekend echter niet dat er helemaal niets gaande is, alleen is de opzet veel eenvoudiger dan wat deze complotten je willen doen geloven.

  Complotten bestaan, dat zal niemand tegenspreken daar de geschiedenis dit al meermaals heeft bewezen. En ook in Europa is een complot gaande, maar wie nu visioenen krijgt van Agenda 21, chemtrails en andere zaken, draaft een paar stappen te ver door, het gaat simpelweg om macht, en om deze macht te verkrijgen misbruikt men het oorspronkelijk als ruilmiddel bedoelde geld, door het in te zetten als machtsmiddel. En dat beste lezer, is een samenzwering tegen het volk door corporaties en multinationals, tegen de gewone burger in Europa, waar we ons beter wel druk over kunnen maken. Leest u anders even wat eerdere artikelen die ik hierover heb geschreven.

  Nog steeds niet overtuigd? Laat me u dan even bij de hand nemen, en u met de neus op wat feiten drukken.

  De dubieuze achtergrond van de EU


  Wie de de propaganda uit Brussel volgt, kent het voorgekauwde verhaaltje wel over hoe een 1 Europa al jaren zorgt voor vrede, hoe de EU ons welvaart brengt en wat de Euro allemaal wel niet voor ons heeft gedaan, maar waar de gewone man en vrouw vrijwel niets van heeft gemerkt, eerder het tegengestelde.

  Waar waar ze liever over zwijgen zijn de Nazi roots van de EU. Dat alles geeft uiteraard al weinig vertrouwen, maar legt nog steeds geen basis voor een tegenwoordig complot. Nee, daarvoor moeten we om te beginnen maar eens kijken naar de situatie in Griekenland en wat voor smerig spel daar werd gespeeld en waarvan het smerige vervolg op dit moment, dat terwijl ik dit schrijf wordt uitgespeeld.

  Griekenland het eerste kind van de rekening

  Griekenland is voorbestemd het eerste slachtoffer te worden van de samenzwering tegen de Europese burger en dat werd reeds gepland in het jaar 2000 bij de toetreding van Griekenland tot de Europese Unie, geholpen door de “opgeleukte” cijfers uit de koker van Goldman Sachs. Iedereen die er weet van had wist dat de Grieken hierdoor boven hun stand zouden gaan lenen en dus op een gegeven moment hard zouden gaan vallen. De aanzet daarvoor kwam in 2007 toen in de VS de zogenaamde crisis begon en in 2011 was het dan zover Griekenland dreigde te bezwijken onder de schuldenlast.>>>> https://urubin.com/het-verraad-van-europa-het-echte-complot/

  Like

  • Theodoor zegt:

   Ik hoop dat het niet waar is, maar er wordt een spel gespeeld.
   Het spel van Hitler, wel met hetzelfde primaire doel maar anders uitgevoerd.
   Wie zijn hiervan op de hoogte, ik geloof elke politieke partij die al een premier heeft geleverd de laatste decennia’s.
   Mensen moeten meer aan politiek gaan doen en kiezen op basis van programma’s en niet langer op de gebakken lucht van CDA, VVD, PvdA, D66 en nog enkele kleine partijtjes die geen enkele invloed hebben.

   Geliked door 1 persoon

   • peterselie1 zegt:

    Mee eens Theodoor, tja iedereen hoopt dat het niet waar is maar een goed geïnformeerde internet gebruiker welke alternatieve news-sites bezoekt weet wel anders.

    Greetz

    Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   @peterselie1, ik wilde je link gaan bekijken en kreeg dit te zien:
   Deze webpagina is niet beschikbaar

   Geliked door 1 persoon

   • peterselie1 zegt:

    Hi Scarlatti Bombatti Copy & Paste de link in de adresbalk van je browser en dan enter, de link werk gewoon maar moet even geduld hebben want deze link start niet zo snel op als andere.

    Greetz

    Like

 8. Tistochwat zegt:

  Rutte doet toch nooit wat-ie belooft?
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24262101/__Rutte__ik_lever_mijn_belofte_in__.html

  Hij doet meteen wéér een nieuwe belofte:
  “zo zal het de Nederlandse begroting niet raken en er hoeft niet bezuinigd te worden.”

  Ja hoor Mark, we geloven je direct!

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  En hier spreekt een andere weldoener der mensheid:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24262169/__Pechtold__Griekse_deal_prima__.html

  Let u vooral op die zelfingenomen kop.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Oh ja! Het braafste jongetje van de klas, op de voorste bank met de armen stijf over mekaar!
   En maar instemmend knikken: “Ja mijnheer, nee Mijnheer, oh U heeft gelijk, Mijnheer….” (Ken je dat liedje?Uit de musical “de engel van Amsterdam.”)
   Zou je hem z’n schelvissenogen niet uit z’n gore rótkop slaan?!
   Een ‘volksvertegenwoordiger….’ Hm. Ja, voor die wezenloze D66 ‘ers!

   Like

   • Scarlatti Bombatti zegt:

    precies, ik zag ze ook weer die schelvisogen in die fredflintstone kop (sorry Fred Flintstone) en ik zag ook enige ‘baardgroei’ …
    zou ie als mohammedaan na ‘het reces’ in de kamer verschijnen?

    Like

  • Joshua zegt:

   Deze flapdrol ipv.pechdrol kent geen realiteit.

   Like

  • jungleelephant zegt:

   Mr,Arrogance heeft het over perspectief bieden!De Grieken komen hierdoor alleen nog maar verder in de prut!En hij biedt hen,noch ons hiermee geen perspectief;alleen een inktzwarte toekomst!Wat een lulhannes!In maatpak,dat dan weer wel!

   Like

 10. Robb zegt:

  Zo,het plebs kan weer lekker uit z’n dak gaan met het schelden op de “Griekse profiteurs ” ,”Luilakken” en “nietsnutten”… …
  Maar er zijn er een paar die lachen en dat is Verhofstadt met zijn Belgische miljardairsvriendjes…
  Want uiteindelijk worden uw centjes door het Brusselse gajes verkwanseld…en niet door de Grieken!!

  Like

  • peterselie1 zegt:

   “Want uiteindelijk worden uw centjes door het Brusselse gajes verkwanseld…en niet door de Grieken!!” Dat stond al als een paal boven water, niets nieuws onder de zon, tja er zijn mensen de een rotsvast vertrouwen in Rutte en zijn beste kabinet ooit blijven houden al is het maar om het dwarsliggen te doen.

   Like

 11. Wachteres zegt:

  http://trends.knack.be/economie/beleid/heel-slecht-vernederend-rampzalig-wat-de-eurogroep-aan-griekenland-voorstelt/article-normal-586565.html?utm_source=Newsletter-13/07/2015&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-RNBOCHKN&M_BT=4938490654704

  ‘Heel slecht’, ‘vernederend’, ‘rampzalig’: wat de eurogroep aan Griekenland voorstelt

  13/07/15 om 00:09 – Bijgewerkt om 05:46

  In een vier pagina’s tellend document stelt de eurogroep een waslijst aan maatregelen voor, een deel daarvan moet ten laatste woensdag door het Grieks parlement zijn goedgekeurd. De belangrijkste eis: de terugkeer van de trojka in Athene, met vetorecht.

  Like

 12. Cathja zegt:

  Gaan ze nu écht hervormen? Hoezo nu wel?

  Like

 13. luckybee zegt:

  Er leven veels te veel Marxisten in Griekenland,ook zonder Griekenland hebben wij genoeg van ze. Minder Marxisten is me liever als nog meer van ze te hebben.

  Like

 14. peterselie1 zegt:

  Akkoord in Brussel, Griekenland gaat “hervormen” Tja het akkoord wordt door de Griekse regering getekend al wordt voor de bühne erg moeilijk over gedaan en a.s. woensdag ingelevert aan de EU-groep als een rekenopgave van groep 3 van de basisschool. Goh ik zou toch graag willen dat de Grieken echt de poot stijf houden en op een Grexit aansturen, alleen al de beteuterde gezichten van de bestuurlijke elite te aanschouwen welke Griekenland volledig in de macht hebben. Ook het GEO-politieke spel van de Amerikanen in duigen zien vallen zal mijn week goed maken. Eerlijkshalve gebied mij te zeggen dat dit gedroomde scenario niet van de grond zal komen.

  Verder ben ik van mening dat het Goldman Sachs, IMF en de andere maffia achtige power play structuur niet meer terug gedraaid kan worden, deze gecorumpteerde vorm van bestuur is als een besmettelijke ziekte overgeslagen op heel Europa. Vergist men zich niet aan de totale machtsstructuur die men alleen met de Griekse schulden kwestie ten tentoonspreidt. Een liegende Minister-President op de koop toe nemen, dat is de moraal van het verhaal.

  Like

 15. Jan zegt:

  Hollande: ‘Een historische beslissing en het toont de moed van Tsipras’

  “De geloofwaardigheid stond op het spel en nu is de eenheid en solidariteit bewaard.”
  http://www.lalibre.be/dernieres-depeches/afp/grece-hollande-salue-une-decision-historique-et-le-courage-de-tsipras-55a38cfc3570c6858552b737

  Kan ik weer met een gerust hart slapen

  Like

 16. ildiko zegt:

  Rutte met de ex minister van Jager zijn de grootste leugenaars van Nederland. Het volk tolereert toch alles, dus wij sukkelen verder.

  Like

 17. Republikein zegt:

  Wat wij willen, binnenkort in dit theater!
  Het is wel hard, maar we kunnen met de info die ons bereikt niet anders.
  God zegene de greep.

  Like

 18. Jean zegt:

  We dansen en springen regelrecht richting 3de wereldoorlog, kijk gewoon naar de capriolen van die misdadigers in Brussel, het is een pot nat aan criminelen.
  Een handvol volksverraders doen gewoon hun zinnetje en de 500.000.000 Europeanen zijn de klos.
  Wanneer gaan wij ingrijpen? Of wachten we tot Europa verpest is door vreemdelingen en an nog islamieten? Kan het nog misdadiger?

  Like

 19. helletocht zegt:

  Eens te meer blijkt dat de leugenaars regeren, zowel in ons land waar Lachebekje zich niets meer van de democratie aantrekt, als in het vermaledijde Euroland. De schande en het verraad van Maastricht ( daar woon ik ook nog) worden dag in dag uit voortgezet. Europa en Nederland gaan niet meer kapot, ze zijn völlig kaput. Mutti, beter bekend als “die informelle Mitarbeiterin Erika ” in Stasi-kringen offert alle gewone Europese burgers op haar nederlaag niet te hoeven erkennen. Duitsland wordt geregeerd door een Oost-Duitse elite die even rigide is als de bruine voorgangers. Europa is in een houtgreep van een Luxemburgse vinoloog, een Duitse kapo, en een zure Hollandse dominee, die het Engelse woord “debt” uitspreken kan. Griekenland heet vanaf nu Brusselland en zal worden bezet door een nazistische Eurocratie. We zijn terug bij af. We moeten niet alleen vechten tegen de islamitische invasie maar ook nog eens tegen onze eigen afschaffers. De winsten worden zoals altijd geprivatiseerd, de verliezen worden gesocialiseerd. De burgers betalen de rekening! Dit alles eindigt binnen nu en een paar jaar in een catastrofe. Europa verwordt tot het slagveld van de islamisten, de criminelen en de burgers die zich moeten verdedigen tegen dit soort figuren en tegen hun eigen leiders. Enkel een revolutie van het volk kan nog helpen. Europeanen kies voor jezelf en de eigen waarden en doe de zaak op slot met alle middelen die je hebt.

  Like

 20. Tistochwat zegt:

  http://www.burgercomite-eu.nl/raadgevend-referendum/

  *zucht* Voordat we ooit van die smerige eu worden verlost, moet er nog heel wat gebeuren…

  Like

 21. Jaan zegt:

  Ze moeten nog veel meer geven en de Griekse bevolking nog harder te grazen nemen.
  De BTW fors verhogen is niet helpen, ja dat is het toerisme om zeep helpen.
  Terugbetaald wordt er toch nooit iets en ze moeten de bevolking zo kwaad maken dat er een opstand komt waarbij alle Europese instellingen kort en klein worden geslagen.
  Dat hebben de boven ons gestelde Achterlijken wel verdiend.

  Like

 22. bigljohn zegt:

  Ik wist het een week geleden al dat dit de uiteindelijke uitkomst zou zijn. En alweer verdwijnt er een enorm kapitaal in een bodemloze put. En alweer moeten wij belastingbetalers er voor opdraaien ! Het is net dat gezever op de TV of een belangrijke voetbalwedstrijd wel of niet uitgezonden gaat worden. Uiteindelijk moet alle andere geplande TV uitzendingen wijken voor het voetbal. Natuurlijk wordt Griekenland alweer gespekt. De lange arm van Obama met zijn Rusland politiek is goed voelbaar. De E.U. MAG gewoonweg niet klappen. Iedere keer worden de nieuwste trucs uit de trucen-doos getoverd om de E.U. te laten voortbestaan. En geld speelt natuurlijk geen enkele rol. Het PvdA principe; Partij van Andermans geld ! Griekenland dat in een totale failliete staat verkeert, al 300 miljard schuld heeft, krijgt er ongeveer 100 miljard bij. Zouden wij aan iemand die een gat in zijn hand heeft, straatarm is, overal grote schulden heeft en bij de bank geen cent los krijgt, grote sommen geld uitlenen ? Als we dat wel zouden doen, spoort er iets niet met ons. In dat opzicht spoort de E.U. niet. Daarom word Griekenland door de E.U. misbruikt om te voorkomen dat de E.U. klapt. Niet meer en niet minder.

  Like

 23. Hendrik M. zegt:

  De valse vruchten, ongekozen lijders (ei, ik weet het, doch geen schrijffout) der €U worden van bepaalde aan Griekenland opgelegde zaken persoonlijk beter, hebben daar persoonlijke belangen.
  Dit alzo met het bij de €U halen van landjes als Moldavië, Georgië en Oekraïne.
  In Oekraïne, Georgië en Moldavië zijn gebieden die niet worden gecontroleerd door de centrale regering; landen waar dus een soort burgeroorlog gevoerd word.
  Lijkt er veel op dat dit in opdracht van ene moslim, Obama genaamd, gebeurd; die wil graag oorlog met Rusland om zo de wapen industrie werk te geven…

  Like

 24. Aegolius cs zegt:

  Hoe dichter de EU leiders bij elkaar komen/staan en zelfs elkaar knuffelen:

  https://www.google.nl/search?num=50&hl=nl&ie=UTF-8&oe=UTF-8&newwindow=1&sa=N&tab=wi&lr=lang_nl&q=Juncker/Tsipras+knuffel&tbm=isch&gws_rd=cr&ei=J8OjVfuELsG4ygP16L6QDg#lr=lang_nl&newwindow=1&hl=nl&tbs=lr:lang_1nl&tbm=isch&q=Juncker+knuffelt+Tsipras+

  Des te groter zullen de verschillen tussen de EU volkeren worden. Vanwaar eigenlijk, deze gedachtegang?

  (Des)ondanks alle euro-inspanningen, zelfs na meer dan 5 jaren, ligt er een EU-dictaat voor de Grieken, dat als los zand in elkaar steekt en zelfs moet worden goedgekeurd door henzelf, nadien alsook door de nationale EU regeringen/parlementen moet worden goedgekeurd.

  Het zal evenwel geen EU probleem opleveren doordat men de nationaal afgevaardigden niet een pleefiguur (…) zal laten slaan.

  De Fransozen( Hollande) hebben zich zeer ingespannen met behulp van ambtenaren de Duitsers (Schäuble) de voet dwars te zetten voor een mogelijke grexit . Het etentje van Merkel met Hollande wat daags ervoor, werpt soms schaduwen vooruit………

  Die Fransen toch…. Duitsland financieel genaaid en morgen de trots: QuatorzeJjuillet.
  Natuurlijk was en zal het niet genoeg zijn:

  Krugman: eurolanden zijn gek geworden

  De eurolanden stellen ,,waanzinnige” eisen aan Griekenland in ruil voor nieuwe steun. Daarmee brengen ze de samenwerking in Europa mogelijk een fatale slag toe.

  Dat stelt de Amerikaanse econoom Paul Krugman in zijn blog op de site van de New York Times: Killing the European Project,

  http://www.rtlnieuws.nl/economie/home/krugman-eurolanden-zijn-gek-geworden

  Ondertussen komen meer dan 10.000 vluchtelingen per maand zich aanmelden in het Euro paradijs. Ook Griekenland……….

  Ik verzin het maar en dan komt het goed.

  Like

 25. Teunis zegt:

  En Wilders heeft het schaamteloos over “uitdelen” in Griekenland, alsof het daar nog steeds luilekkerland is, terwijl de Grieken juist het vel over de oren wordt getrokken.

  Ondertussen is het Kremlin tevreden, want de schulden van Oekraine aan Rusland zijn vergelijkbaar.

  Like

  • toetssteen zegt:

   @Teunis
   Door door te gaan op deze weg krijgt de burger het allen maar nog zwaarder te verduren, het gaat alzo over uitdelen van geld dat onmiddellijk in de Franse en Duitse banken verdwijnt.
   Dus ja, de EU is belastinggeld in Griekenland en juist daardoor zal het vel nog verder over de oren worden getrokken van de burger.

   Wat het Kremlin met deze domme uitval van doen heeft, ontgaat me. Als ik de rekening niet betaal, komt er een reactie. Dan moet ik niet zeuren over de degene waar ik een schuld bij uit heb staan, maar de rekening betalen.
   Heeft geen zak te maken met het al dan niet tevreden zijn van degene die me de rekening presenteert.

   Like

 26. helletocht zegt:

  Griekenland heet nu Brusselland. Volgend jaar heet Nederland Brusselland #2 . Dan verkoopt onze dominee D. ons hele bezit aan de goddeliijke Brusselse autocraten. Hij doet dat nog sneller dan onze Lands-CEO M.R. liegt.

  Like

 27. helletocht zegt:

  Nu zijn de Duitsers wiederum Europameister in Europa. Veel onverschillige Nederlanders realiseren zich overigens niet dat Angela “Mutti” Merkel voor haar vrienden van toen de voormalige IM “informelle Mitarbeiterin ” Erika was. Angela, wier vader Horst Kasner als dominee ” ernstig” samenwerkte met de misdadige Oost-Duitse killerselite, werd volwassen in dit rigide en moordende systeem. Ze was o.a. secretaris van de cultuurpoot van de FDJ, en als zodanig verantwoordelijk voor de schoolreisjes naar de Sovjet Unie, om daar de de Oost-Duitse kindertjes de echte communistische “religie” aan te leren. In 2015 houdt zij op volmaakte Oost-Duitse wijze Europa al jarenlang in een economische nekklem, iets waar haar land dank zij de nieuwe religie, de spaarkoers, wel bij vaart. Hoe zwakker de zuidelijke landen zijn, hoe sterker das Vaterland zal zijn. In feite wordt Duitsland door twee voormalige Oost-Duitse toppers in een houtgreep gehouden. Enerzijds is er Angie, die de islam tot het Duitse cultuurgoed vindt behoren, anderzijds is er de maffe dominee Gauck, de Bundespresident, die “jeden morgen” al kwijlend en ijlend ontwaakt en schreeuwt dat “es viel mehr Migranten in das Reich geben muss, und das is nicht dikutierbar”, aldus de protestantse politiek-correcte afschaffingsprofeet. Geen wonder dat Europa en ook das Reich “vernichtet” worden!!! Zo ziet u dat Duitsland weer Oost-Duitsland geworden is. Help ze stelen onze euro’s!! De grootste kapitaal vernietiger ooit is overigens Duitsland. Denk aan 1870, 1914 en 1939. Sie haben es nie gelernt, heute auch noch nicht. Duitsland is per definitie het land dat Europa het meest in het verderf heeft gestort. En toch “führen”ze weer. Er is in dit land geen advocaat te vinden die de burger hierbij zal helpen. De gestudeerde zonen van voormalige grote drugshandelaren, ja dat kan hier, storten zich liever op de asielmarkt. Dat brengt wat op. Ze zij net zo crimineel als hun verwekkers!

  Like

 28. Leo zegt:

  Verhofstadt, met zijn GROOT bakkes zou zich moeten SCHAMEN !!!!
  Van zijn maandwedde , c.q. uitkering/belasting vrij !!
  Daar kunnen 40 Griekse gezinnen een maand van(over) leven.

  Schaam je stuk crapuul.

  Like

 29. Taljaard zegt:

  Het enige voordeel van deze ellende is dat de ware aard van de EUSSR voor iedereen steeds meer aan het daglicht komt.
  Ook de commentaren en artikelen op Joop.nl zijn niet mals en sommigen zouden hier ook niet misstaan. Over de islam zijn veel Nederlanders het zeer oneens, maar dat geldt niet voor de EUSSR.
  De Brusselse technocraten hebben met deze laatste wanddaad aan(merkel)ijk veel aan vertrouwen, begrip en sympathie ingeboet.
  Ze zullen zonder twijfel nog meer daarvan verliezen.
  En dat niet slechts hier, maar in heel West Europa..

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Daarom mag er ook geen bindend referendum komen!Hooguit een raadgevend,wat dan lachend door de papierversnipperaar wordt gehaald!

   Like

 30. Jean zegt:

  Het zit er al bovenop in Griekenland, neen niet de leeggeplukte Griekse gepensioneerde of werkende Griek komt in opstand maar de parasiterende ambetantenaren met hun duizenden privileges en voordelen op de kap van de werkende en gepensioneerde Grieken, de ambetantenaren worden aangepakt. Ik zou zeggen “eindelijk”, dat moet ook in ons land gaan plaatsvinden nl. veel minder ambetantenaren en zonder privileges.
  Voor iedereen dezelfde behandeling zowel qua contracten, salarissen en pensioenen dan zijn veel mistoestanden en problemen opgelost.
  Tik tak tik tak……

  Like

 31. Anna zegt:

  Dit pakket zou ook nog een slimme zet van Europa kunnen zijn……..
  Tsipras met z’ on idioot zwaar pakket naar huis( zijn parlement. ) sturen dat de Grieken wel nee MOETEN zeggen.
  Maar ik denk dat de Grieken ja zullen zeggen, het geld lekker in de zak steken, en weer verder gaan met aanrommelen…..dit geeft ze dan weer 3 jaar de tijd om dit geld te verspillen…….
  Wat controle en sancties betreft is Europa niet zo sterk……dus kunnen ze lekker hun gang gaan…….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s