“Homogene groepen bepalen cultuur AZC”

Screenshot_3

AZC in Gilze-Rijen

(Door: A. Gijsberts)

Christelijke asielzoekers worden bedreigd en gediscrimineerd in Nederlandse asielzoekerscentra, tijdens de ramadan nog meer dan anders.

Dat meldt De Telegraaf. Zo schrijft de krant over een Pakistaanse christen die om die reden uit een asielzoekerscentrum in Gilze-Rijen is gevlucht. Ook uit andere asielzoekerscentra zouden geluiden van discriminatie van christelijke asielzoekers komen.

In 2011 bleek al uit een onderzoek dat twee op de drie christelijke asielzoekers te maken kreeg met bedreigingen en zich wel eens onveilig voelde. Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) startte naar aanleiding van dit onderzoek met een verbetertraject, maar sindsdien zou de situatie juist zijn verslechterd.

Lees verder>>>
(h/t “Bert G.”)
PowNed

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Derde Wereld, Dhimmitude, discriminatie, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, ramadan, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op “Homogene groepen bepalen cultuur AZC”

 1. fransdewit zegt:

  En die gasten verwachten van ons humaan te zijn? Weg ermee, net als onkruid tussen de goede planten verwijderen. Terug sturen die gasten, tuig is het

  Like

 2. ildiko zegt:

  deze mensen verdienen een ding: EXIT uit Europa !

  Like

 3. oud-marinier zegt:

  Meteen d Christelijke asielzoekers , de status van asielzoeker geven en extern plaatsen. De mossel-asielzoekers dreigen met sancties zoals : Aanvraagprocedure zal worden vertraagd , en bij herhaling zelfs geheel stopgezet en met onmiddelijke ingang gedeporteerd naar land van herkomst. Lijkt me toch niet zo moeilijk.

  Like

  • Cathja zegt:

   Volledig met u eens! Uitsluitend de christelijke asielzoekers (die het vaak vreselijk vinden dat ze vanwege geloofsvervolging hun land moesten ontvluchten!) asiel verlenen, en al die moslim-leugenaars eruit flikkeren! Ze zijn hier binnengekomen met leugenachtige verhalen, en dat staat voor mij gelijk aan frauderen. Uitzetten is het enige wat Nederland te doen staat. Een zuivering houden. Klinkt niet aardig, maar christenen pesten in een vrij land (wat hun land niet is en waar ze geen moer te vertellen hebben) is ontoelaatbaar!
   Nederland moet nu eindelijk eens tot uitzetting overgaan in plaats van alles maar binnen laten. Het overgrote deel van de bevolking gelooft niets van die vluchtverhalen, en nog minder van die zogenaamde trauma’s.
   Als ze die lui hier hun gang laten gaan, dan denk ik eerder dat de Néderlanders getraumatiseerd zullen worden vanwege de dreiging die uitgaat van hun verschrikkelijk agressieve gedrag, hun berovingen, verkrachtingen, en haat tegen alles wat westers is.
   Wij willen doodgewoon niet met hen samenleven.

   Like

   • oud-marinier zegt:

    Dank je Cathja … Helemaal met u eens . En , zeg volgende keer maar gewoon jij / je ” .

    Like

   • Cathja zegt:

    @ oud-marinier 21:02

    Goed, ik zal voortaan ‘je’ tegen ‘u’ zeggen. Is even wennen voor me, want mijn opvoeding heeft er aan bijgedragen dat ik bijna tegen iedereen ‘u’ zeg.
    Ik hoop er aan te denken.
    Fijne avond!

    Groetjes, Cathja.

    Like

   • oud-marinier zegt:

    Ben op dezelfde wijze opgevoed …maar ben ook oud en wijs genoeg om mensen me te laten tutoieren …Vind ik persoonlijk aangenamer.

    Like

  • jungleelephant zegt:

   Het kan allemaal zo simpel zijn,maar dan moet je wel willen!En de wil is hier totaal afwezig!

   Like

   • oud-marinier zegt:

    Idd jungleelephant …het kan zo simpel zijn . maar ja , waarom makkelijk als het ook moeilijk kan ..toch ? Men zou toch denken : “Waar een wil is , is een weg …. ” Dit spreekwoord heeft men schijnbaar omgezet in : ” Waar een weg is , is GEEN wil . “

    Like

  • billy zegt:

   Helemaal mee eens.

   Like

 4. BertG. zegt:

  Vertaling van rommel.
  Schaduw van islamfundamentalisme hangt zwaar over Husby. Ik kan hier niet meer mezelf zijn.
  Na dertig jaar in Zweden overweeg ik nu om opnieuw asiel aan te vragen. De aanleiding is dat ik me niet vrij kan uitspreken over het recht van abortus, recht op mijn eigen lichaam, het recht op ongedwongen wederzijdse liefde, het recht om te gaan waar ik wil, en talloze andere afgedwongen beperkingen van bekende en onbekende mensen in mijn directe omgeving hier in Husby buiten Stockholm.
  http://www.vrijechroniqueurs.nl/leven-in-de-schaduw-van-de-islam/

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Eruit met dat tuig, oprotten naar eigen zandbak !!! Wat doet de politiek hieraan…..
  Zo als gewoonlijk natuurlijk….. NIETS !!!

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Me altijd al afgevraagd waarom we moslims importeren en de zwaar onderdrukte christenen laten barsten.
  Wellicht omdat christenen gewoon probleemloos integreren?

  Like

 7. luckybee zegt:

  Dat zijn de echte asylzoekers en niet de moslims.Deze mensen moeten wij helpen en niet die ons naar de Fillipijnen willen sturen.

  Like

 8. Scheerzeep NU zegt:

  Christelijke asielzoekerscentra is de oplossing.

  Like

  • Cathja zegt:

   Ja, dit is het allerbeste voor mensen die vanwege hun geloof werden/worden vervolgd en vermoord. Als ze bij elkaar kunnen wonen, hebben ze steun aan elkaar en ze begrijpen elkaar. Het zou de beste oplossing zijn.
   Maar eigenlijk te schandalig voor woorden dat die moslim-leugenaars het voor elkaar krijgen dat ze zelfs in Néderland de christenen weten te verjagen!!
   Eruit trappen, die rotlui!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s