PVV Limburg: Haatmoskee Geleen per direct sluiten!

PVV grootUit onderzoek van Dagblad de Limburger blijkt dat de veroordeelde terrorist Abdallah Ouabour uit Maaseik tot twee keer toe een lezing heeft gegeven in de Al Houda moskee in Geleen.  Ouabour is in 2007 in België veroordeeld tot zes jaar cel omdat hij één van de leiders was van een Belgische cel gelieerd aan Al Qaida en streeft naar een islamitische staat op basis van de sharia.

PVV-fractievoorzitter Michael Heemels: “Het is onbegrijpelijk dat een islamterrorist komt spreken in Limburg. Burgemeester Cox van Sittard-Geleen en gouverneur Bovens (beide verantwoordelijk voor de veiligheid en openbare orde) moeten alles in het werk stellen om de salafistische Al Houda moskee in Geleen te sluiten. Een veroordeelde terrorist heeft niets te zoeken in Limburg en Nederland! Het is levensgevaarlijk en walgelijk dat zo iemand zijn haat komt spuien en overbrengen op anderen. Ik roep hiermee op om de moskee per direct te sluiten en de stichting te ontbinden. Burgemeester Cox en gouverneur Bovens kunnen zich niet meer verschuilen dat ze het weten. Met de kennis die ze nu hebben moeten ze keihard doorpakken. Genoeg is genoeg!”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, politici, propaganda, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op PVV Limburg: Haatmoskee Geleen per direct sluiten!

 1. Jean zegt:

  Niet alleen die mosselkeet in Geleen maar ALLE mosselketen in Nederland en Vlaanderen per direct sluiten en er zwijnenstallen van maken dan hebben ze tenminste een nuttige functie en elke mosselbaard of kopvod die tamtam maakt, ook al is het ram-madam dadelijk onze landen uit flikkeren.
  Het enige wat we voorlopig EISEN is dat tegen eind 2015 geen moslim nog rondloopt in Nederland en Vlaanderen want we hebben het echt gehad met die perverse barbaarse smeerlapperij.

  Like

 2. fransdewit zegt:

  Vind dat al die gasten weg moeten, die zich niet kunnen gedragen weg ermee.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Sluiten ???? Wel Nee…….pappen en nat houden, eerst moeten er koppen rollen !!
  Dan maar hopen dat politici de eerste zijn.

  Like

 4. oud-marinier zegt:

  Het probleem is echter al geschiedt …de “lul-imam” heeft zijn werk namelijk al gedaan. Dit ten eerste. Ten tweede , begrijp ik niet waarom die moskee niet METEEN gesloten is . Voor zover mij bekend , ligt deze moskee in de wijk ” Lindenheuvel” . Zou toch niet al te moeilijk moeten zijn , daar de betreffende wijk en straat waar deze moskee ligt (midden tussen de woonhuizen) , gemakkelijk geblokkeerd kan worden door de omwonenden.

  Like

  • Hans zegt:

   U is ook van de doe-het-zelf persuasie?
   Dat zouden meer Hollanders moeten doen.
   Ik ben zelf meer van het extremere werk maar heb dan ook een extreme achtergrond. Nee, geen PTSS, al mijn collega’s wel.
   In elk geval: Toegangswegen barricaderen, boer met verse, liefst nog warme gier erbij.
   Voordeur open, slang erin en pompen.
   Een grote Ferguson met extra dikke aftak-as pompt er 20 kuub binnen 3 minuten in.
   Op vrijdagmiddag uiteraard.

   Like

   • oud-marinier zegt:

    Jazeker Hans …Ik ben ook zo’n doe-het-zelver….Heb ook best een extremer oplossing, maar dat noemt men dan weer “terrorisme , discriminatie en/of racisme” jegens allochtonen. (Niet dat ik daarvan wakker lig hoor. ) Maar dat 1e woordje bevalt me niet “terrorisme” …. Ik zou het meer contra-terrorisme willen noemen , iets wat misschien eigenlijk allang door bepaalde krijgsmacht-/politie zou moeten worden toegepast op die lui. Met een VOLMACHT om die terreur met ALLE mogelijke en beschikbare middelen te bestrijden .

    Like

  • oud-marinier zegt:

   Zag op Google maps , dat de betreffende moskee , blijkbaar is verhuisd van de Oleanderstraat naar net naast de Borrekuilstraat . 1 van de 2 Molukse wijken in Geleen. Kan me niet indenken dat wanneer de Molukse gemeenschap in Geleen het op hun heupen krijgt , die moskee , binnen NO-TIME onbruikbaar zal zijn . Of dat men de bezoekers van de moskee zal tegen houden ivm moskee bezoek .

   Like

 5. Hans zegt:

  Als je alle haatmoskeen wil sluiten moet je gewoon alle moskeen sluiten.
  islam IS haat.

  Like

 6. Thoth zegt:

  Prima! Nu de volgende tot er geen moskee meer bestaat.

  Like

 7. Cathja zegt:

  Wat dat betreft pakken ze in Tunesië de zaken beter aan: 80 moskeeën werden na die vreselijke aanslag per direct gesloten! En dat in een moslimland!
  In Nederland moeten ze overal over vergaderen, stemmen, nadenken, kijken of iets juridisch wel klopt, maar ondertussen gaat het verspreiden van haat doodgewoon door.
  Stelletje uilskuikens!
  Ik verlang naar een krachtige regering in Nederland. Een regering die niet bang is om aangevallen te worden door Brussel, maar die het beste zoekt voor de NEDERLANDERS!

  Ik hoop dat ik het ooit nog mee mag maken.

  Like

 8. luckybee zegt:

  Dat kan de PVV en Wilders doen als wij ze massaal steunen; dus geef je stem aan de PVV en niemand anders.

  Like

 9. En toen kwamen ze voor de buren, maar ja, toen had ik geen buren meer, dus…(vrij naar Martin Niemöller)

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  Zoals oud-marinier terecht opmerkt: Het kwaad is al geschied. Een volgende keer zou dus tijdig voorkómen moeten worden, hetzij door dergelijke haatbaarden preventief de toegang tot het land te ontzeggen, hetzij door -inderdaad- alle haathutten te sluiten.
  Dat laatste zal e so wie so van moeten komen, vroeg of laat. Of misschien tóch eerst: al het moslimgespuis er uit en vervolgens gaan slópen, jongens, heerlijk! Voor mijn part rituele brandstichting: Het terrein afzetten voor de veiligheid en dan de vlam er in!
  En alle korans verzamelen op een aangewezen plek en vervolgens een paar liter benzine er overheen a la Terry Jones! Zalig!!!

  Like

 11. Jean zegt:

  PVV begin ermee, gegarandeerd zal uw stemmenaantal verdubbelen, als partij staan jullie sterk als burgers worden we gepest en vernederd, DIE ISLAM ROTZOOI MOET UIT HET LAND.
  Laten we voor elke import barbaar er 100 exporteren naar die grote zandbak in Noord Afrika daar kunnen ze de hele dag roepen op alla en op die pedofiel mohamed want voor ons brengt dat pervers gedoe echt geen pret.

  Like

 12. jungleelephant zegt:

  Islam en alles dat islam-gerelateerd is moet verwijderd worden uit heel Europa.En van mij mogen ze hier de primeur hebben!

  Like

 13. guusvelraeds zegt:

  Moskee gaat niet gesloten worden. Het goedvolk geloofd nog altijd dat er vele soorten islam zijn. De islam is in Nederland uitgegroeid tot een macht waarmee je moet rekening houden. Recent zagen we dat in de schilderswijk. De schilderswijk is sinds de buurtvaders en coaches van mohammedaanse afkomst het roer hebben overgenomen officieel een van de eerste gebieden waar het Nederlandse recht niet meer van kracht is. Stap voor stap gaan vanaf nu door het hele land meer van deze gebieden ontstaan waar de sharia de dienst uitmaakt. De wegkijkers en islam mooipraters van vandaag zijn bezig de toekomst van Nederland klaar te stomen voor genocidale uitspattingen. Wie denkt dat Joegoslavische toestanden hier niet mogelijk zijn zal tegen de tijd dat het zover is raar opkijken. Er is een ding dat iedereen goed in de oren moet knopen. Het mohammedanisme zal niet uit zich zelf stoppen met gebiedsuitbreiding en het mohammedanisme zal ook niet uit zichzelf weggaan. Mohammedanisme is als een allergische aandoening. Hoe meer je ermee in aanraking komt hoe meer last je ervan krijgt. Er is slechts een remedie, Je afzijdig houden van alles wat met mohammedanisme te maken heeft. Doe je dat niet ga je ten lange leste eraan ten onder. Complete culturen zijn in het verleden door de islam geabsorbeerd. Datzelfde staat Nederland te wachten als we niet op tijd in actie komen. In geen enkele overheidsinstelling durft men te benoemen dat het mohammedanisme en de mohammedaanse opvoeding de kern is van alle integratie problemen en het geweld op straat. Steeds opnieuw worden we om de oren gesmeten met de linkse mantra dat armoede en uitsluiting de oorzaak is van de problematiek met de mohammedanen en keer op keer wordt de linkse zieligheidsindustrie met miljoenen gespekt het probleem op valse gronden op te lossen. Niemand wil de olifant in de kamer zien.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Wat betreft die video: Ze dachten kennelijk: “Met dieven vang je dieven.”
   Nou, hier heb je dan het resultaat!
   Pappen en nathouden èn maar wéér zoveel duizend er in pompen, jongens!
   Pak liever dat tuig van de richel op, GVD!

   Like

 14. ildiko zegt:

  soms verlang ik naar een dictator, die gewoon zelf bepaalt wat hier wel of niet nodig zijn, de moskeeën zijn NIET NODIG,!!!!!

  Like

 15. Jules Vismale zegt:

  Zou het niet een verstandig idee zijn om op dit stuk vuil van een Abdallah Ouabour daarginds in die haatmoskee van Geleen een agressieve hond of varken af te sturen? Dan mogen beide dieren daar alles bevuilen met urine en ontlasting en de klootzak zodanig in zijn smerige kont gaan bijten dat Abdallah Ouabour wenste dat hij NOOIT in Limburg zijn duivelse haat kwam prediceren! Als hij daarnaast nog een stevige bloedvergiftiging oploopt hoop ik dat hij in geen eeuwigheid meer kan zitten en als ik hem was tegengekomen en mij had uitgemaakt voor de twee opgenoemde dieren met daarvoor het woord ‘ongelovige’ dan had hij van mij een scheldkanonnade teruggekregen van hier tot Tokio en zou ik hem nog een flinke klap als toetje verkopen ook! Laat deze smeerlap namelijk ZELF maar het slachtoffer worden van de gehate sharia, de akelige moslimterrorist!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s