De islamisering van Europa móet verhinderd worden!

Screenshot_27

(Door: Balkanske priče)

Ook de Turkse premier Erdoğan is, dat heeft hij inmiddels al tientallen keren duidelijk in de media aangegeven, een fervent voorstander van het islamitische kalifaat dat heel Europa dient te bevatten… “De naam ‘gematigde islam’ is heel hatelijk, die is aanstootgevend en een belediging van onze religie. Er bestaat geen gematigde of niet-gematigde islam. Islam is islam en dat is het… De moskeeën zijn onze kazernes, de koepels zijn onze helmen, de minaretten onze bajonetten en de gelovigen onze soldaten…“ (Recep Tayyip Erdoğan)

Vanaf het begin is de islam verspreid (in 57 staten) via oorlogen en geweld… “De islam heeft tweemaal voet op Europese bodem gezet en heeft haar tweemaal weer verlaten… Misschien zal de volgende verovering, zo Allah het wil, door middel van verkondiging en ideologie plaatsvinden… Misschien zullen we deze landen veroveren zonder legers (..)”, aldus Youssef el Qaradawi, hoofd van de Europese Raad voor Fatwa en Onderzoek, op Al Jazeera, 24 januari 1999….Opnieuw wordt Europa door een islamitische invasie bedreigd.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Europa, Islam, Islamisering. Bookmark de permalink .

17 reacties op De islamisering van Europa móet verhinderd worden!

 1. Anna zegt:

  Een goed artikel. Dit is inderdaad wat de islam beoogt. Een islamitische invasie om uiteindelijk op een ” democratische” manier met de meerderheid de zaak ( regering overheidsdiensten politie rechter en dan natuurlijk de sharia enz.) over te nemen.
  Hoe krijgen we onze huidige politiek zover dat ze dit ook gaan begrijpen….
  Ze lijken wel blind voor de werkelijkheid….

  Het is merkwaardig dat deze situatie die nu aan het ontstaan is, voorspeld wordt in de Bijbel….
  Met bijna angstige nauwkeurigheid wordt dit voorspeld en voor de volken die niets van de Bijbelse profetieën willen weten zal het niet goed aflopen.
  Het is ten diepste een religieuze oorlog van het kwade tegen het goede…..

  Like

 2. J. C. Th. Köhler zegt:

  Wie is de idioot die dit geplaatst heeft? Afgezien van het feit dat hij geen Nederlands kent, zegt hij waanzinnige dingen over Indonesië. Indonesië was 50 jaar geleden hoofdzakelijk Hindoestaans, Boedhistisch, Christelijk? Heeft ie in een inrichting gezeten of zo? Verder heb ik het maar niet gelezen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Het is inderdaad een nogal simplistisch opgezet artikel, dat ook voorts stíkt van de cliché’s. Op het eerste gezicht verwoordt het onze mening, dus wie legt de vinger op de zere plek? Maar mij beviel het ook niet bijzonder. Vandaar dat ik even gewacht hen met het geven van een comment;; wou eerst eens weten, hoe anderen hier over dachten.
   Inderdaad, Mijnheer Köhler, die bewering aangaande Indonesië is ook al zoiets: Indonesië christelijk? Door de zèndelingen, die vanuit Nederland gestuurd werden, wordt er zeker bedoeld. En vanwege de geestelijken die naar de kolonistische nederzettingen gehaald werden. Dat te beweren getuigt van bijna even grote hoogmoed als de islam aan de dag pleegt te leggen. In díe fout moeten we zeker niet vervallen!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    4de regel: hen=heb.

    Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Het enige gedeeltelijk Christelijke deel van Nederlands Oost-Indië, zoals het toen nog heette, waren de Molukken. Bali is overwegend 93% hindoeïstisch. De rest, dus bijna geheel indonesië, is al zo’n vijfhonderd jaar islamitisch.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

  • Nikolaos zegt:

   Ik vond dat ook wel raar, want volgens mij had Snouck Hurgronje in zijn tijd al genoeg “onderzoeksobjecten” en die man is in ’36 overleden.

   Like

 3. luckybee zegt:

  Hier mee ben ik al bezig toen ik naar Nederland terug kwam; ik geloof dat God mij hier naar toe heeft gehaald. Waar om ? Om te verhinderen dat de islam bij ons komt nestelen?Geen idee.Toen was mijn Nederlands nog belabberter als nu geloof ik.

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “Toen was mijn Nederlands nog belabberter als nu geloof ik.”

   Ik geloof niet dat dat mogelijk is.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • BertG. zegt:

    Als je enkel nog de hele dag bijbel teksten loopt te mompelen dan vergeet je waarschijnlijk vanzelf wel hoe mensen in een normaal gesprek met mekaar omgaan en welke taal ze daar bij gebruiken en op welke wijze dit toegepast wordt.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Oh, maar als Lucky” aan het bijbel citeren slaat is het gegarandeerd fóutloos….!
    Goddelijke ingeving, vermoed ik……

    Like

 4. reageerbuis zegt:

  De islamieten hebben via de Straat van Gibraltar voet op Europese bodem gezet en zijn in 1492 weer uit West-Europa verdreven, maar in de Balkan zijn ze nooit verdreven, wel teruggedreven. Constantinopel is nog steeds Istanboel en ook in Albanië, Bosnië en Kosovo is de meerderheid van de bevolking mohammedaans.

  Like

 5. Jean zegt:

  Lees de wijsheid van “Gerald Celente” en kies ‘muslim’, een aardigheid om te lezen en……het geeft hoop, hopelijk wordt het waarheid en is die rotzooi tegn eind 2016 uit Europa gekegeld, goedschiks kwaadschiks maakt niets uit als de rotzooi maar verdreven is.

  Like

 6. Scheerzeep NU zegt:

  “Misschien zullen we deze landen veroveren zonder legers”.

  Onze harten hebben ze niet kunnen veroveren, wel hebben ze ons hart reeds gebroken

  Like

  • Scheerzeep NU zegt:

   Zoals hun steen in de kubus gebroken werd door interne strijd tussen soena en shija zal islam nooit een éénheid worden. Allah is één? Er zit een bandje om de steen om de twee helften bijelkaar te houden.
   Wie heelt ons hart?

   Like

 7. BertG. zegt:

  Ik weet even niet meer wie hier gisteren mee kwam, Republikein of peterselie1.
  Over die brand in een petrochemische fabriek. Maar inderdaad dus opzet.

  De brand in een petrochemisch complex in Berre-l’Étang, ten noordwesten van Marseille, is aangestoken. De politie heeft ontstekingsmechanismen gevonden, meldden Franse media vandaag.
  Justitie beschouwt dat als een terroristische daad. (ANP)
  http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2015/07/opzet_bij_brand_bij_petrochemi.html

  Like

 8. Jan zegt:

  Moslims gooit flessen wijn kapot in winkel om sharia af te dwingen

  http://www.liveleak.com/view?i=72d_1436722817

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s