Interview van het Vlaams Belang met Martin Bosma over zijn nieuwste boek “Minderheid in eigen land”

Screenshot_15

(Interview: Sam van Rooy)

Onlangs stelde PVV-Kamerlid Martin Bosma in Den Haag zijn nieuw boek, ‘Minderheid in eigen land’ voor. Vlaams Belang-magazine trok naar Den Haag voor een interview met deze markante auteur en politicus.

Waarom heeft u dit boek geschreven?

Martin Bosma: Ik ben woordvoerder ontwikkelingshulp en binnenlandse zaken voor de Partij voor de Vrijheid. Vanaf 1977 heeft Nederland via ontwikkelingshulp het ANC [Afrikaans Nationaal Congres] in Zuid-Afrika gefinancierd. Af en toe kwam ik in kranten tegen hoe het er nu in Zuid-Afrika aan toegaat. Naast het ANC financierde Nederland ook andere bevrijdingsbewegingen, in Mozambique, Angola, Rhodesië (het huidige Zimbabwe met president Mugabe), ‘Swapo’ (South West Africa People’s Organisation) in Zuidwest-Afrika (nu Namibië). Al die bevrijdingsbewegingen hebben er een enorme bende van gemaakt: genocide, het plunderen en totaal verwaarlozen van hun land en enorme zakkenvullerij. Zo is de rijkste persoon van Angola de baas van de MPLA (Movimento Popular de Libertação de Angola, Volksbeweging voor de Bevrijding van Angola). Dat is ook een zogenaamde ‘bevrijdingsbeweging’, tussen aanhalingstekens, die wij hebben betaald. De Nederlandse overheid heeft de belastingbetaler dus in zekere zin medeplichtig gemaakt aan genocide in Mozambique, Angola, Zimbabwe en Zuid-Afrika. Dat vind ik nogal wat.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
België VB

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Communisme, Genocide, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, Racisme, Rotzakken, Socialisten, Zelfcensuur, Zuid-Afrika. Bookmark de permalink .

4 reacties op Interview van het Vlaams Belang met Martin Bosma over zijn nieuwste boek “Minderheid in eigen land”

 1. Theresa Geissler zegt:

  Prima interview! Goed, dat er duidelijk de nadruk op gelegd is, dat je die moordenaarsbende van het ANC kunt afwijzen zónder de Apartheid goed te keuren of te gaan verdedigen.
  Want zo ís het gewoon.
  Mandela deugde inderdaad: Hij heeft niet voor niets kort na zijn vrijlating zijn vrouw Winnie de laan uitgestuurd. Díe koers wàs de zijne niet langer.
  En dat Jan Pronk zelfs toegaf, tegen de inhoud weinig te kunnen inbrengen, is in feite een groot compliment!
  Positief, de belangstelling van het VB! Als je het mij vraagt is dat voor de PVV een uitstekende ‘zusterpartij!’

  Like

 2. Republikein zegt:

  Mooi, punt.
  If you ain’t Dutch, you ain’t much. Lolletje moet kunnen.

  Like

 3. tijluylenspiegel zegt:

  Als één van degenen die het boek wél gelezen hebben kan ik het iedereen aanraden, en vergis je niet, het gaat niet alleen over Zuid-Afrika maar ook over de parallel met Europa door de niet afnemende immigratie uit niet-Westerse landen en dan met name uit islamitische landen.

  Like

 4. heleen zegt:

  ZEER CRUCIAAL:

  Martin Bosma: In die tijd was links natuurlijk zeer tolerant tegenover het communisme. Het werd helemaal niet gezien als iets verkeerd. De Sovjet-Unie werd goedgepraat. Van alle wansmakelijke regimes in Afrika koos de linkerzijde Zuid-Afrika eruit om een oorlog te voeren tegen het Westen. Hoe verklaar je anders dat je hen er nu niet meer over hoort? Nu bestrijden ze het westerse Israël als symbool in hun strijd tegen het Westen. Als dat land naar de knoppen is (God verhoede het), dan zal de linkse karavaan doortrekken naar nieuwe plekken om te vernietigen. Dat is dus het ‘progressieve idealisme’ van de linkerzijde: men zet in op één land dat een symbool is voor het Westen en daar duikt men dan met zijn allen op om het te slopen, en vervolgens gaat men door naar het volgende land. Als het Westen iets doet, is het al snel verkeerd. Alles wat niet-westers is, krijgt op zijn minst het voordeel van de twijfel. Inzake Zuid-Afrika ging het de linkerzijde dus niet om de apartheid, het ging ze om het Westen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s