Nieuwe religie in Scandinavië: Multiculturalisme

Screenshot_22

(Door: Joseph Puder – Vertaling: E.J. Bron)

In Scandinavië kan men de afgelopen jaren versterkt waarnemen hoe het christendom zich op de terugtocht bevindt, terwijl een nieuwe religie naar de hemel is opgestegen: het multiculturalisme. Het heerst in Zweden meer dan in Noorwegen en Finland, maar desondanks kan men het overal aantreffen. Als je kijkt naar de forenzentreinen ´s morgens en ´s avonds dan zijn 4 of zelfs 5 van de 10 passagiers geen autochtone Scandinaviërs. Een significant groot aantal buschauffeurs in Oslo is Afrikaans. Veel van de geüniformeerde medewerkers in Zweden en Noorwegen lijken uit het Nabije Oosten te komen.

De olie uit de Noordzee, die Noorwegen aan enorme rijkdom heeft geholpen, heeft de gewoontes van de ooit hard werkende Noren veranderd. De jonge generatie van dit geografisch unieke prachtige land werd door de rijkdom verwend. Immigranten uit Zuidoost-Azië, het Nabije Oosten, Afrika en Latijns-Amerika werken in de dienstverlenende industrie in Oslo, Bergen, Stockholm, Kopenhagen en Helsinki.

Maar niet iedereen is blij met de huidige situatie waar de immigranten uit de Derde Wereld het land overstromen. Veel inwoners denken dat het kleine land, met ongeveer 5 miljoen inwoners, demografisch uit balans is geraakt.

Ook in Zweden maken de inwoners zich zorgen om het toekomstige karakter van het land, vooral vanwege de massa-immigratie van Arabische moslims uit het Nabije Oosten. Wie zich als aanhanger van de immigratiekritische partij Zweden-Democraten te verstaan geeft, overtreedt een taboe van de politieke correctheid in het land en kan, als dit bekend wordt, zijn arbeidsplaats kwijtraken. Zijn collega´s zouden hem buitensluiten en mijden. Maar desondanks hebben meer dan een miljoen Zweden bij de laatste verkiezingen op de Zweden-Democraten gestemd.

De bevolking heeft vooral kritiek op de voorkeursbehandeling van de immigranten bij woningen of opleiding. Hoewel de opleiding aan een universiteit in Zweden gratis is, wonen de meeste studenten in gemeenschappelijke onderkomens en de huren van woningen is Stockholm zijn dermate hoog dat veel studenten grote schulden hebben gemaakt als ze hun studie hebben afgerond. De migranten worden echter ondersteund bij de huur en ze krijgen gratis les. Dat is een van de belangrijkste redenen waarom de Zweden-Democraten het juist bij de jonge kiezers zo goed heeft gedaan.

Een ander probleem: het enorm grote aantal verkrachtingen van etnische Zweedse meisjes en vrouwen door migranten. De dominantie links-liberale/socialistische media en de multiculturele elite willen het feit verdoezelen dat het bijna voor de volle 100% migranten uit het Nabije Oosten en uit Afrika zijn die de Zweedse meisjes en vrouwen verkrachten. De mainstream kranten “Aftenposten” en “Expressen” gaan zelfs zover de daders “Zweedse mannen” te noemen. In werkelijkheid gaat het echter om Somaliërs (onder andere), in veel gevallen zelfs zonder het Zweedse staatsburgerschap. Op het verwijt dat men de vrouwen toch beter voor deze mannen zou moeten waarschuwen, reageren de politiek-correcte journalisten nors: Dat zou niet hun verantwoordelijkheid zijn, zeggen ze.

Bron:
http://de.europenews.dk

Bron oorspronkelijk artikel:
www.frontpagemag.com
Auteur: Joseph Puder

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Dhimmitude, discriminatie, Elite, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Racisme, Rotzakken, Scandinavië, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Nieuwe religie in Scandinavië: Multiculturalisme

 1. louis-portugal zegt:

  Een bekend verhaal als ik aan de P.V.V. denk

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Ja, het is bar en boos. Maar ik zou langzamerhand niet meer weten, wat er nog aan toe te voegen valt.
  Op Denemarken na lijkt Scandinavië, Zweden in het bijzonder, tóch al een verloren zaak. Laten we maar liever proberen, ons eigen hachje te redden!

  Like

 3. Niek Verheyen zegt:

  Mannen die het laten gebeuren dat vrouwen in eigen land zo worden behandeld, zonder keihard in te grijpen, zijn niet waard dat ze ze nog op deze aardbol rond lopen.

  Like

 4. Bob Fleumer zegt:

  Du gamla Du fria Du fjalhoga nord, dat is de eerste regel van het Zweedse volkslied.
  Jij oude vrije uit het hoge Noorden, dat is lang verleden tijd, ik ken het Zweden uit de jaren 50/60 toen ik in een warm Zweeds gezin werd opgenomen en herken niets meer van wat ik toen ervaren heb, mijn hart huilt vanwege de linkse kliek die het land verraden heeft, zoals in zovelen landen is gebeurt en ze blijven maar blaten dat ze gelijk hebben, maar alleen en uitsluitend over de ruggen van hardwerkende mensen die geen tijd hebben om te protesteren omdat ze linkse schreeuwers moeten onderhouden.

  Like

 5. Pingback: Nieuwe religie in Scandinavië: Multiculturalisme |

 6. Jan zegt:

  In Zweden kan alles

  Zigeuners kamperen achter politiebureau en schijten de boel vol.

  Gypsy Camp Behind The Police Station

  Behind the police station in Norrköping, a few gypsies have made a tent-camp in a small clump of trees. According to Anders Selevik at the police in Norrköping, a few persons are making camp there. They have been there for about 3-4 weeks. It is very dirty and they seem to use the small clump of trees as their toilet. It does not look good at all because of the sanitary hazard, says Anders Selevik.

  http://www.blazingcatfur.ca/2015/07/15/gypsy-camp-behind-the-police-station/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s