Atoomdeal is slechts een tijdelijke, gedeeltelijke wapenstilstand

Screenshot_9

In delen van Iran werd het atoomakkoord bejubeld

(Door: Afshin Ellian)

De wereld is niet veiliger geworden door het atoomakkoord met Iran. Teheran heeft nu nog meer geld en nog meer legitimatie om het eigen volk klein te houden.

Het eerste akkoord heette een framework, door de Amerikaanse president Barack Obama een ‘historisch akkoord’ genoemd. Maar dat was kennelijk niet historisch genoeg.

Nu, een paar maanden later, ligt er een voorlopig akkoord met talloze mitsen en maren. Ook dit akkoord noemt Obama historisch. Wellicht bedoelt hij dat dit voorlopige akkoord met de ayatollahs historischer is dan het vorige historische akkoord.

Vooruit dan: het Historisch Akkoord met de ayatollahs. Ik hoop dat het Witte Huis hiermee genoegen kan nemen.

Lees verder>>>
(h/t “Bert G.”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in achterlijkheid, Hypocrisie, Iran, islam-collaboratie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Obama, Pacifisme, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sjiieten, Taqiyya, VS, Westen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Atoomdeal is slechts een tijdelijke, gedeeltelijke wapenstilstand

 1. joopklepzeiker zegt:

  En wat denkt men wat Iran gaat doen met al die financiële middelen die vrij komen, en wat met de revenuen van de toenemende handel nadat de sancties zijn opgeheven ??
  Hezbollah en de ander proxy,s krijgen allemaal een kerstpakket , een gratificatie , en een dubbele vakantie uitkering, of zou het iets anders kunnen zijn .

  Het is niet alleen die nukes, staar je niet blind .

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Ach, ayatolla belt Pakistan en heeft de volgende dag een kernwapen; zo doen mossels dat onder elkaar.

  Like

 3. Pegidafan zegt:

  Met de vrijgegeven te goeden kunnen , kunnen saoedie arabie en iran elkaar goed te lijf gaan , en elkaar afslachten . Maar een kernwapen bij ayatolla’s vind ik erg gevaarlijk . Wat een deal heeft die obama gemaakt zeg , hij heeft de wereld weer een stuk gevaarlijker gemaakt , die man gaat de boeken in als slechtste president van Amerika aller tijden . Nog slechter dan carter , ja dus.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s