PSYCHOLOGISCH OORLOGSVOERING TEGEN DE EUROPESE BEVOLKING

Screenshot_2

(Door: “Peter Selie”)

Is het toevallig dat  ineens allerlei  onverteerbare onacceptabele maatregelen op ons worden losgelaten? Het vermeende succes dat de EU denkt te hebben behaald op Griekenland zal zich, niet alleen in Griekenland maar ook in de overige geldschietende landen waaronder – uiteraard – Nederland, wreken. Deze ‘grap’ zal ons zoals het er nu naar uitziet ongeveer  € 6 miljard kosten. Geld voor bejaardenzorg is er niet, voor tehuizen ook niet. Des te eerder deze mensen de geest geven hoe liever. En als ze niet willen, zullen ze een handje worden geholpen. De EU is gewoon een voortzetting van het Nazisme ofwel het “Derde Rijk”. De koppen die we er tegenkomen voldoen er ruimschoots aan en hun karakters overtreffen zelfs die van een aantal van die schurken.

Pensioenen

Pas een documentaire gezien te hebben over ons pensioengeld waar de veroorzakers van de crisis miljarden aan verdienen en hier weer maatregelen nemen om met trucs onze pensioenen te verlagen, opdat ze zelf nog wat gretiger kunnen toetasten. Zijn wij in dit land niet kundig genoeg om door ons ingelegde pensioenpremie zelf te beheren en te beleggen? Hebben wij daar beroepsoplichters voor nodig? En achteraf, begrijp ik, hebben ze het levenswerk van Anton Dreesmann leeg gemolken dat nu op het punt staat failliet te gaan. Leggen wij met dat soort criminelen aan? Blijkbaar. En wie regelt dat allemaal? En mensen blijven er stoïcijns onder.

Zijn het de mammoetkantoren, de namen op grote koperen schilden met “Consultancy” e.d., nietszeggende bezigheden of verhullende activiteiten die bij een aantal indruk en ontzag inboezemt? Ik zei altijd: “Wees voorzichtig en loop er met een grote bocht omheen, ze zijn niet te vertrouwen.” Hier werd het bewijs weer eens geleverd.

EU = FASCISME:  alles over ons, maar vooral zonder ons

Nu verlangt  een nazaat van het nationaalsocialisme met hetzelfde gebaar (de arm weet je wel) een EU-regering. Al wie dat onheil niet ziet aankomen, wil het niet zien, maar de EU is een vernietigende kracht voor Europa, waarvan de door u gekozen politici het allemaal welletjes vinden in de hoop zelf nog eens een goedbetaalde baan bij die fascistische instelling te krijgen. Het land voor de verdere toekomst laten ontregelen door parasieten die ons nog graag de les lezen ook. Zijn we collectief gek geworden? Is er nog een beetje nationale trots???

Laat ons niet langer talmen of Griekenland wel of niet in de Eurozone blijft en onze conclusie trekken en zo snel mogelijk uit dit ondemocratische monster stappen en de poorten op slot, net als in Hongarije. Moeten wij ons, behalve door de EU, ook nog eens door ons vijandige indringers laten leegzuigen? Die dan nog  beloond worden bij misdadig gedrag en degene die de schade hebben geleden in hun hemd laten staan? Schilderswijk! Besturen? De angst regeert bij het “gezag”.

Ontwaak!!!

Door:
“Peter Selie”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, EUSSR, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op PSYCHOLOGISCH OORLOGSVOERING TEGEN DE EUROPESE BEVOLKING

 1. joopklepzeiker zegt:

  Maar laten we vooral niet de USA roots vergeten,

  Like

 2. jungleelephant zegt:

  Ik ben al heel lang wakker!En een kleine 2 miljoen anderen ook;nu de rest nog!

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Oh, als het aan Geert èn aan ons lag, waren we er al lang uit gewéést!
  Maar hoe krijg je dat voor elkaar, met 99% verraders in de politiek?

  Like

  • jungleelephant zegt:

   99% in de politiek en 90% van het volk,niet te vergeten!Ware het anders konden we deze nsb-regering uit het Binnenhof halen!

   Like

 4. W.H.J. Reiss zegt:

  Ik pleit al weken voor een spuitje bij het ziekenfondspakket voor Bejaarden. Plaats maken, dat IS hun deel ! Eerlijk delen IS enkel voorbestemd voor PvdA politici, die in de baantjes carrousel zitten. Niet Zweden, maar allereerst Griekenland zal ons laten zien hetgeen wij in de toekomst mogen verwachten. Velen gaan de armoede tegemoet. Nu al ! En sparen heeft geen zin, want de Euro zal bij EU problemen verder dalen ! Geniet maar van het leven zolang het nog kan. Ik geef dit genieten nog 5 jaren !!! En zet een base ball knuppel aan de deur.

  Like

 5. Driek zegt:

  Mooi geschreven Peter Selie, ik hoop dat niet alleen de E.J. Bron lezers hier kennis van nemen, doch ook het schorremorrie dat al deze ellende over ons heen stort. Misdadigers zijn het.

  Like

 6. Laten we ook de VS-bankier Goldman Sachs niet vergeten die de Griekse cijfers in 2004 dusdanig opwaardeerde dat heel Europa erin stonk en iedereen nu op de blaren kan zitten. In 2008 speelde hij een hoofdrol in de levering van rommelhypotheken zodat er een aantal Nederlandse banken bijna omvielen en nu word hij door de herkozen Dijsselbloem aanbevolen om de beursgang van ABN/AMRO te ‘begeleiden’. Fraai gezelschap daar !!

  Like

 7. Ik wil een asielaanvraag doen in Griekenland. Kan iemand me helpen? Of moet ik dit via Brussel doen misschien?

  Like

 8. Fred zegt:

  Wel wakker ja.
  Maar vooralsnog te laf om iets daadwerkelijk te ondernemen.
  Ik ook.

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Ik voel me alsof ik me in een combinatie van deze twee films bevind:

  Like

 10. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Waar eunmask al vanaf het begin voor gewaarschuwd heeft, hier de angstwekkende waarheid bevestigd!

  Like

 11. Hendrik M. zegt:

  Maakt niet uit wat je de €U verwijt; we hebben alles te danken aan de landverraders der gesettelde ‘Nederlandse’ politiek.
  Zalm en z’n landverraders kornuiten hebben ons de €uro ingeluisd.
  Landverrader Jan Peter Balkenende en kornuiten hebben ons tegen de wil des volks, bekend bij referendum, de €uropese grondwet, onder de naam ‘verdrag van Lissabon’ door de strot geperst.
  Dit alles mogelijk gemaakt door vuig dom volk wat steeds weer leugens slikt en op deze landverraders stemt…
  U kent vast wel mensen die niet meer stemmen omdat er toch niets verandert; tracht hun te overtuigen een stem op Geert Wilders uit te brengen, de enige die verandering kan en wil brengen.

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Regering en parlement blijken een stel nazi collaborateurs te zijn !!
  Bewijs het tegendeel door uit de EU te stappen !!!

  Like

 13. Pegidafan zegt:

  Laten we nou eens ophouden met alleen maar hier te blerren . Ga even naar de site van de kiesraad en vul het formulier in voor het aanvragen van een referendum , heb ik net ook gedaan . Als we niets doen gebeurd er niets .

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Pegidafan 16 juli 2015 om 09:48

   Ik heb pas twee handtekeningen; morgen krijg ik er nog twee; verder heb ik één formulier kunnen slijten aan mensen die het thuis zouden invullen. Het valt niet mee om geestverwanten te vinden; het gaat iedereen kennelijk allemaal nog te goed…

   En om heel eerlijk te zijn… ik geloof niet meer in vreedzame gereguleerde demo’s, spandoeken, referenda, enz. De ‘boven ons geplaatsten’ hebben tóch maling aan ons…
   Ik geloof alleen nog in een soort bestorming van de ‘Bastille’, zwaar bewapend en in het gezelschap van een uitzinnig woedende menigte…
   Onder het motto “EN NU ALLES OF NIETS; EROP OF ERONDER!”.

   Like

   • W.H.J. Reiss zegt:

    Nederlanders zijn al van oudsher een laf Volk. Ze gaven de Joden aan voor fl. 2,50. En de Raad voor de Joden (Opa Asscher) stuurde de Joden naar het Oosten. Dus verlang niet teveel. 15% stemt op zijn eigen land en de rest op NSBers.

    Like

   • BertG. zegt:

    Het heeft niks met laf te maken maar zolang het niet bindend is, is het zinloos.
    Ze flikkeren het gewoon de vuilnisbak in, en bedankt voor de moeite en we zullen het zeker overwegen om het op een later stadium zeker mee te laten wegen in ons besluitvorming.

    Of ze maken er een dossier van. Je hebt het zelf aangereikt.
    Je hebt een complete lijst van mensen die als lastig ervaren worden.

    Like

 14. luckybee zegt:

  Tsia wij zullen allemaal net als de Grieken in het rijk van Neptunus verzuipen.

  Like

 15. harrynl007 zegt:

  Dit is op harrymooren7 herblogden reageerde:
  RUTTE EN ZIJN KABINET HEEFT NEDERLAND VERRADEN: LANDVERRAAD MOET ZWAAR GESTRAFT WORDEN!!!

  Like

 16. Pingback: PSYCHOLOGISCH OORLOGSVOERING TEGEN DE EUROPESE BEVOLKING |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s