PVV: Iran-deal is een historische vergissing die voor Iran juist de weg naar kernwapens plaveit

PVV groot“De onderhandelaars hebben zich in de luren laten leggen in de valse hoop dat Iran dankzij de deal zal veranderen in een beschaafd land. Dat is waanzin: dat gaat niet gebeuren”, aldus PVV-buitenlandwoordvoerder Raymond de Roon:

“De ayatollahs zijn steeds blijven hameren op de vernietiging van Israël en de Joden en op hun vijandbeeld tegen het Westen en alle vrijheden die ons dierbaar moeten zijn. Het is idioot om te denken dat zij afzien van een kernwapen. De ontwikkeling van raketten die dat wapen kunnen afleveren, gaat ook gewoon door. Dat laat deze flut-deal ook gewoon toe”.

De Roon voegt daar nog aan toe:

“Iran was de afgelopen jaren onbetrouwbaar en niet oprecht  toen het  informatie moest vertrekken over het nucleaire programma. Er is geen afdwingbaar inspectieregime noch een uitvoerbaar protocol om de druk weer op te voeren als blijkt dat Iran de boel belazert. Iran zal het kernwapen nu sneller kunnen realiseren dan de wereld een effectief sanctieregime zou kunnen herinvoeren. Iran zal zich er door dreigementen niet meer van af laten houden maar de wereld voor een voldongen feit plaatsen. Dat kan nu, dankzij opheffing van de handelsbeperkingen en vrijgave van bevroren tegoeden.”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, Iran, Islam, islam-collaboratie, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Obama, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, PVV, Rotzakken, sjiieten, Socialisten, Taqiyya, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, VS, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op PVV: Iran-deal is een historische vergissing die voor Iran juist de weg naar kernwapens plaveit

 1. hendrikush zegt:

  Slim gedaan? Je steunt de ene fractie en laat de andere fractie vallen.
  Nu kunnen de shiieten en sunnieten onderling gaan uitvechten wie het ware geloof aanhangt.
  Hopelijk houden ze elkaar nog lang bezig en kan israel zich blijven verschuilen achter de stenen.

  Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  De kop ‘historische vergissing’ is veel te zacht uitgedrukt.
  Wat de bedrieglijke rol en instelling van Iran betreft is het duidelijk. (TAQQYA)
  De landen die de deal met Iran hebben geslsoten hebben bewust Israel ter dood veroordeeld. Iran heeft zijn dreigementen niet teruggenomen of afgezwakt. Met de opheffing van de sancties kan IRAN versneld uitvoeren wat ze van plan waren: Israel van de kaart vegen.
  Als dat gebeurt dan zijn de verdragslanden daar mede schuldig aan.
  Het is begrijpelijk als Israel nu zelf maatregelen neemt. Dat hebben de verdragslanden door het sluiten van deze deal uitgelokt.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Geen speld tussen te krijgen en het zou dan maar beter eens tot de hele verdere wereld kunnen doordringen, dat er met moslimlanden geen deals gesloten kunnen worden. Met niet één. Zij voelen zich tegenover niet-moslims niet gebonden aan hun woord en trekken, onveranderlijk, tóch hun eigen plan.
  Maar tja, het is een PVV- er, die het zegt, hè, dús…….
  Als het hele westen binnen afzienbare tijd compleet naar de Filistijnen gaat, zal het niet alleen vanwege de islam zijn, maar even zo goed vanwege dergelijke infantiele koppigheid bij alles, wat geen realist is!

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Dankzij de Nederlandse idioterie is de islamitische wereld (Pakistan) al ruimschoots van kernwapens voorzien; het is alleen nog maar wachten op de inzet daarvan.
  Denk dat er voor Iran niet meer dan een telefoontje nodig is om in het bezit van kernwapens te komen.
  De moslim Obama valt z’n broeders niet af, hij vindt het prima zo….

  Like

 5. Jean zegt:

  Hebben jullie het smoelwerk van die Italiaanse sloerie gezien?
  Die denkt aan iets anders nu het feest is bij de ram-madam fokstieren….

  Like

 6. luckybee zegt:

  Ik ben het helemaal eens met de PVV. je kan geen deal sluiten met mensen wiens religie ze toestaat om te liegen (Takkeya)

  Like

 7. Teunis zegt:

  Assad en Poetin zijn blij met de overeenkomst, dus ik ben benieuwd wat hun bewonderaars ervan vinden.

  Like

 8. Cathja zegt:

  Het is de kroon op het hoofd van Obama. Hij gaat met de eer strijken dat tijdens zijn ambtsperiode de wereld toch maar mooi ‘een stuk veiliger is geworden’! Wat een arrogantie! Het is de slechtste deal die er ooit is gesloten. Obama zal zijn vetorecht gebruiken als de Republikeinen tégen dit plan zullen stemmen, dus Obama dendert gewoon door.
  Obama heeft al heel veel kapot gemaakt, en weet nog steeds niet van ophouden. Gisteren las ik dat Amerika totaal NIETS doet om IS te bestrijden. Die zogenaamde bombardementen hebben niets belangrijks tot stand gebracht en IS is sterker dan ooit. Dat Amerika meehelpt om IS te bestrijden klopt dan ook van geen kanten; ze helpen in feite IS om nóg machtiger te worden.
  Obama heeft er voortvarend aan meegewerkt om diverse dicatators in het Midden-Oosten om zeep te laten helpen, zodat de ellende daar nu groter is dan ooit en wij met enorme aantallen vluchtelingen worden geconfronteerd.
  Obama is een huichelaar en een leugenaar! Amerika laat Israël -altijd een trouwe bondgenoot van de VS- nu volledig in de kou staan. Nethanyahu heeft gezegd dat dit een grote histrorische fout is, maar naar hem wordt niet geluisterd. De wereld is opnieuw een stuk onveiliger geworden door de deal met Iran, want Iran mag op beperkte schaal ook weer wapens kopen/verkopen. De bevroren tegoeden worden vrijgegeven, ze mogen olie verkopen en de embargo’s worden stap voor stap opgeheven. Iran komt als winnaar uit de strijd.

  Maar het aantal verliezers zal wereldwijd ontelbaar zijn!

  Like

 9. Peter Selie zegt:

  “Vergissing”? Het lijkt mij meer een op haat tegen Israel ingegeven misdaad door Obama

  Like

 10. Republikein zegt:

  Ik wil de Pers terug, had zo’n lekker wijffie!
  Alleen maar schieten met kurken van champagneflessen, hoe vredig.
  Nee, komt die roverhoofdman om de hoek kijken, weg rust en vrede.
  Daarvoor zag je ze niet, die leipo’s, zaten verstopt in de moskeet denk ik, weet ik veel, zeg maar wat, hersenspinsel.
  Wat een trammelant.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s