58 vuurwapenslachtoffers in Gotenburg in 18 maanden – medische specialistische zorg wordt nu aangepast

Screenshot_12

“Breng een bezoek aan Gotenburg! Het nieuwe Wilde Westen”

(Door: “rommel”)

Een rapport van de gezondheidszorg vermeldt dat tijdens de 18 maanden van 1 januari 2013 tot 30 juni 2014 in Gotenburg 58 mensen gewond werden door vuurwapens. Tien van hen overleden, en ten minste zeven van de doden konden gekoppeld worden aan misdaden van immigranten-bendes.

De medisch specialistische zorg in Gotenburg moet daarom worden aangepast aan de nieuwe realiteit in Zweden, gemiddeld belanden in Gotenburg elke maand drie vuurwapenslachtoffers in het ziekenhuis. Daarom wil men nu chirurgen opleiden in traumachirurgie, maar het rapport constateert dat in Zweden de mogelijkheid ontbreekt om dokters te specialiseren in traumachirurgie.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
Rommel

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Multiculti, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

12 reacties op 58 vuurwapenslachtoffers in Gotenburg in 18 maanden – medische specialistische zorg wordt nu aangepast

 1. Cathja zegt:

  De enige straf die ze behoren te krijgen is uitzetting. Zonder pardon. Met de hele familie en al. En nooit meer terugkeren in Europa. Vingerafdrukken verzamelen (als dit nog niet is gedaan) en weg wezen, want wanneer stopt dit geweld anders?
  Er moet een duidelijk signaal uitgaan naar alle gelukszoekers dat dit gedrag niet wordt gepikt. Bega je dezelfde fout, dan worden ook jij én je hele familie uitgezet!
  Basta!

  Like

 2. Cathja zegt:

  Aanvulling op mijn comment van 11:25

  Ik bedoel uiteraard dat de daders uitgezet moeten worden. De slachtoffers behoren een goede medische zorg te krijgen.

  Like

 3. rs zegt:

  Jammer dat die 48 anderen niet naar de eeuwige jachtvelden zijn geschoten……….

  Like

 4. Ik Heb Er Zo Genoeg Van zegt:

  De westerse overheden hebben allemaal bloed aan hun handen.

  Like

 5. M.A.L. Sion zegt:

  uiteraard moet er altijd in oplossingen gedacht worden.
  Verzamel de vuurwapengevaarlijke migranten-bendes en breng die over naar het Midden-Oosten en Afrika en verzoek ze er daar lustig op los te schieten. Probeer een begrafenisondernemer bereid te vinden om tijdelijk mee te reizen.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 6. BertG. zegt:

  Medische specialistische zorg? Vraag maar aan je buren of ze willen helpen.

  ‘Ik voelde me zo kwetsbaar’, zegt de 75-jarige Hannie Nagelkerke. ‘Net mijn vierde beroerte gehad, ik lag op de grond. Bij 1-1-2 kreeg ik te horen dat ik de buren om hulp moest vragen, bij de huisartsenpost idem dito.’

  De gehandicapte – ‘Ik heb polio gehad en zit in een rolstoel’ – wil haar verhaal graag vertellen. ‘Want ik ben mondig en kreeg daardoor uiteindelijk iets geregeld. Maar wat als je niet goed gebekt bent? Je hoort steeds dat de zorg goed geregeld is, maar dat is helemaal niet zo.’
  Nagelkerke had al drie tia’s gehad, toen ze ‘s middags om 16.00 uur door de vierde werd overvallen. ‘Ik wilde iets pakken, maar gleed uit mijn rolstoel op de grond. Toen ik na een half uurtje weer bij bewustzijn kwam, herkende ik de symptomen. Een kortdurende beroerte.’
  Bij een beroerte altijd meteen 1-1-2 bellen.
  http://www.gewoon-nieuws.nl/2015/07/instanties-weigeren-gedeelteliijk-verlamde-vrouw-te-helpen/

  Like

  • Cathja zegt:

   Ja, zo gaat dat met ons, autochtone Nederlanders. Maar wel ouderen en kwetsbaren allerhande inentingen willen geven. Willen ze dit zo graag om zo min mogelijk geld uit te hoeven geven aan gezondheidszorg voor ouderen en gehandicapten, of zijn ze wérkelijk zo begaan met de gezondheid van deze groepen? Want ja,”gordelroos is zó’n akelige aandoening”!
   Vergeet die prikken, maar zorg dat de ouderen op een waardige manier kunnen leven, mét gebruikmaking van de zorg, waar uiteraard ook onze ouderen en gehandicapten recht op hebben.
   Wie durft er hardop uit te spreken dat het eigenlijk schaamteloos is dat allochtonen alle behandelingen krijgen die ze eisen? Ik vrees dat niemand hier zijn handen aan wil branden. Maar die lui krijgen wél veel meer voor elkaar dan wij. En bij hen hoef je echt niet aan te komen met preventieve vaccinaties tegen dit en dat, want daar moeten ze niks van hebben. Het valt me nog mee dat ze niet 1e klas willen liggen in de ziekenhuizen.

   Worden moslims trouwens verplicht om op gemengde ziekenzalen te liggen?

   Like

 7. luckybee zegt:

  Ligt Göteborg in Zweden of in Denemarken?Ze worden beide landen door Marxisten geregeerd., Dus daar ga ik nooit daar naar toe.

  Like

  • bigljohn zegt:

   De medisch specialistische zorg in Gotenburg moet daarom worden aangepast aan de nieuwe realiteit in Zweden, gemiddeld belanden in Gotenburg elke maand drie vuurwapenslachtoffers in het ziekenhuis. Daarom wil men nu chirurgen opleiden in traumachirurgie, maar het rapport constateert dat in Zweden de mogelijkheid ontbreekt om dokters te specialiseren in traumachirurgie.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Zweden! En laat me je wèl vertellen, dat Denemarken van heel Scandinavië nog zo ongeveer het minst beroerd er aan toe is!
   De Danske Folkeparti heeft daar weliswaar óók weleens beter gedraaid (waar heb je dat momenteel níet, trouwens) maar heeft nog altijd méér invloed dan de Sverige Demokraterna! En duidelijker geprofileerd zijn ze eveneens!
   Nou ja, over de hele linie kan niets zich op dit gebied meten met Zweden, qua beroerdheid!

   Like

  • anna zegt:

   het beste is als u in oost duitsland gaat wonen

   Like

 8. koddebeier zegt:

  Wat een verrijking van de suffe westerse cultuur, meer meer meer.
  In het ‘Wilde Westen’ was het tenminste nog veiliger, daar mocht je een wapen dragen om jezelf en je bezit te verdedigen.
  De overheid ‘zorg’ nu voor je veiligheid……………………………..je zou er bijna om lachen, als het niet zo triest was !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s