Draconische nieuwe wetten maken einde aan Spaanse democratie

Screenshot_4

(Door: “Xander”)

George Orwells ‘1984’ is in veel opzichten realiteit geworden – Spanje: Locatie van een demonstratie twitteren = ‘terroristische daad’ – Einde onafhankelijke nieuwsblogs in zicht na verbod op ‘digitale protesten’

Spanje staat aan het voorfront van wat Brussel in de komende jaren met heel Europa van plan is, namelijk de democratie en vrijheid van meningsuiting compleet vervangen door een autoritaire dictatuur. De Europese politieke elite heeft zichzelf ervan overtuigd dat het gewone volk niet weet wat goed voor hem is, en zet ondanks alle tegenstand en protesten deze plannen –desnoods met glasharde leugens en brute kracht – gewoon door. U vindt dit overdreven? Kijk dan eens naar welke nieuwe wetten er inmiddels in Spanje zijn ingevoerd:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, Censuur, democratie, dictatuur, EUSSR, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, Mensenrechten, nieuw fascisme, Overheid, Persvrijheid, Rotzakken, Spanje, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Draconische nieuwe wetten maken einde aan Spaanse democratie

 1. Cathja zegt:

  Wat mij als eerste opvalt bij het lezen van het artikel zijn die idiote boetebedragen! Nog even en alles wordt afgestraft met torenhoge boetes. Je mag bijna niets meer, behalve braaf zijn, je mond houden, geen eigen mening meer uiten, etc. Dat ze daardoor de burgers totaal monddood maken en de democratie ten grave dragen interesseert hen geen moer.

  De opmerking dat Brussel op termijn dit soort regels in alle lidstaten wil invoeren, zal her en der echt wel op het nodige verweer stuiten van de bevolking. Wat te denken van een land als Hongarije, die hun achterste afvegen met ‘Brussel’?

  Ik verwacht niet dat in Nederland dit soort idioterie spoedig zijn intrede zal doen, maar het is wel dringend noodzakelijk dat we zo lang mogelijk verweer voeren tegen die allesoverheersende machtswellustelingen in Brussel, mochten wij met dezelfde ‘wetten’ worden geconfronteerd! Laten we hen maar eens duidelijk maken dat wij walgen van hen (Nigel Farage zou het letterlijk zo zeggen). Dat wij walgen van hen omdat zij onze democratie omver willen werpen, de burgers totaal aan hen ondergeschikt willen maken, en dat dit beleid NOOIT de bedoeling is geweest van de EU! Dat we met leugens en bedrog er ingetrapt zijn. Dat ze verdienen om opgesloten te worden!

  Ik vraag me wel eens af wie er eigenlijk het recht heeft om iets over mij te zeggen of te beslissen. Ben ik dat nog altijd niet zélf? Zolang ik mij normaal gedraag bepaal ik zelf hoe ik in het leven wil staan.
  Brussel kan de pot op en vastroesten!

  Like

  • daiyu-ninja zegt:

   Cathja zegt:
   16 juli 2015 om 09:52

   Ik vraag me wel eens af wie er eigenlijk het recht heeft om iets over mij te zeggen of te beslissen…………………………..

   Datzelfde vraag ik me ook af. Dat brusselse tuig behandeld ons- burgers- als hun bezit……als hun eigendom waarmee ze kunnen doen wat ze willen.
   Wie denken ze te zijn dat zij het recht menen te hebben om voor ‘god’ te mogen spelen en dat ze voor ons mogen bepalen wat we wel en niet mogen en hoe we wel en niet moeten denken, hoelang wij mogen leven, wat wij mogen kosten, etc.

   Het is niet te bevatten miljoenen mensen zich laten ringeloren door een handje vol krankzinnigen.
   Dat wij afhankelijk zijn van geestesgestoorde en geschifte idioten is niet alleen bizar, maar ook absurd.

   Like

 2. peterselie1 zegt:

  Draconische nieuwe wetten maken einde aan Spaanse democratie, spoedig verwacht in de Nederlandse theaters.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ peterselie1 16 juli 2015 om 12:05

   Oh ja hoor, binnenkort zéker ook hier. Daaraan twijfel ik geen moment.
   Mensen die monddood worden gemaakt, gaan hierdoor kapot van de stress.
   Als een tiran bepaalt wat je wel en niet mag en wat je MOET, is leven niet meer mogelijk omdat je je dan VOORTDUREND gevangen voelt.
   Op de site van heer Bron bevinden zich vele echte vechters maar ik heb er de moed niet meer voor. Ik ben inmiddels zover dat ik liever ‘vrij’ ben in de dood dan gevangen in het ‘leven’. Ik moet er niet aan denken om elke uiting op een goudschaaltje te moeten gaan wegen en constant bang te moeten zijn voor boetes, want waarván betaal je in vredesnaam al die hoge boetes???!!!

   Er komen steeds meer graaiers en parasieten die op ons teren, die ons leeg stelen, dus we hébben niet eens geld om die boetes te betalen…

   @ Cathja 16 juli 2015 om 09:52

   “Ik vraag me wel eens af wie er eigenlijk het recht heeft om iets over mij te zeggen of te beslissen. Ben ik dat nog altijd niet zélf?”

   Helemaal met u eens! Maar helaas gaat het al aardig in de richting van totale onderdrukking. Die nieuwe ‘wetten’… waar haalt men het recht vandaan om al die dwaasheid aan anderen op te leggen?!

   “5. Wees voorzichtig met grapjes over het koningshuis, want die vallen inmiddels onder ‘misdaden tegen de Kroon’. Kritiek op de koning en koningin worden niet langer getolereerd.”

   Tjongejongejongejongejonge! De ‘oranjes’ bijv. mogen de macht grijpen, zich verrijken door uitbuiting van de bevolking, verwikkeld raken in het ene schandaal na het andere en dan mag je daar als burger H E L E M A A L niets over zeggen…

   Geliked door 1 persoon

   • peterselie1 zegt:

    Je hebt je emoties mooi weergegeven Tistochwat, hulde daarvoor zelf heb ik uit frustraties óók deze gevoelens, heb geleerd om deze te onderdrukken en ik denk bij mij zelf als er zonodig een dictatuur moet komen of Europa veranderd in een groot kalifaat so be it. Dan zien we wel verder maak je in godsnaam niet druk over dingen die je zelf niet in de hand hebt Tistochwat. Het is sinds 1848 vechten tegen de bierkaai en vooral de laatste paar jaren is alles op het geopolitieke en immigratiebeleid van de EU in een stroomversnelling geraakt. Hier bij E.J. kan je je ei nog kwijt en wordt verondersteld dat we een lijn trekken maar in feite is men hier ook verdeeld tot op het bot. Er worden ook listige coups gepleegd om reguurders die een beetje uit de toom vallen te elimineren en dat is onlangs nog gebeurt verder wil ik hier niet op ingaan want de narcisten en draaikonten onder ‘ons’ leggen op iedere slak zout. Denk af en toe aan de leuke dingen die je in je leven mee hebt gemaakt, creëer om de zoveel tijd een rustig palmeilandje droom even weg dan heb je weer meer energie om deze verdorven wereld aan te kunnen ieder mens verdient dit.

    Groeten

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s