VIDEO: ISIS ontvlucht – de gruwelijke behandeling van vrouwen in Raqqa

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Vederso”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam. Bookmark de permalink .

14 reacties op VIDEO: ISIS ontvlucht – de gruwelijke behandeling van vrouwen in Raqqa

 1. Jean zegt:

  Het is zielig om aan te zien maar ondanks alle ellende bljven ze schreeuwen op hunnen alla en hunnen perverse mohamed, dus soppen ze het zich maar zelf op, komen ze naar het westen dan willen ze diezelfde alla en mohamed meebrengen en daar spant nu juist het schoentje, wij westerlingen moeten niets weten van die moorddadige alla en die perverse smeerlap mohamed, die vuiligheid hoort hier niet thuis, punt.
  Onze stemmen zullen dan ook enkel gaan naar anti smeerlapperij personen, naar partijen die eveneens walgen van die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam, naar partijen die de zwijnenkoten lees mosselketen weg willen.
  Europa moet terug in Europese handen en niet in handen van lafaards en verraders.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Zo is het, Jean: Ze huilen dikke tranen over wat ze allemaal te ‘lijden’ hebben gehad, maar intussen blijven ze allemaal moslima en blijven ze óók die kopvodden dragen, zelfs als ze in het westen terecht komen, dus wat willen ze dan eigenlijk?
   Zodra Ayaan eenmaal veilig was in het weten, was ze tenminste consequent: De kopvodden gingen af en de ideologie de afvalbak in. Maar déze exemplaren…….
   Ik zal je nog wat vertellen: De extremiteiten, waaraan IS zich inderdaad te buiten gaat, de wreedheid jegens vrouwen voorop, komen allemaal, maar dan ook al-le-maal, voort uit dat éne kleine beginseltje van diezelfde zuivere islam: “Dat Allah de man boven de vrouw gesteld zou hebben en dat hij haar ‘voogd’ zou zijn.
   Het kan niet verdómmen, wat dat haatboek verder nog leutert over ‘niet-gelijk-maar-wel-gelijkwaardig’en ‘liefhebben’ en ‘beschermen’en weet ik veel, wat allemaal nog meer; dat éne beginseltje staat er óók en dat geeft de man in de praktijk alle vrijbrieven om met de vrouw te doen, zoals hij doet. En die wijven houden het onderling in stand.
   Zolang z i j niet van opstelling veranderen mag er voor hen in het westen evenmin plaats zijn als voor die kerels. En: Islam is te allen tijde islam!

   Like

  • Republikein zegt:

   Zou dat ook Tourette zijn? Dat hakkebarre lawaai!
   Heb ook even met tong geklakt, zo van hop klop en een zoen erop!

   Like

   • luckybee zegt:

    Daar ben ik helemaal mee eens met met de Republikeinen; maar mijn taak is Nederland van de Islam en Marxisten te befreiden.Dat zijn hoofdzakelijk de gevaren die Nederland op het ogenblik bedrijgen.Ik ben Nederlander, dus blijf ik thuis in Nederland.

    Like

 2. jowitteroos zegt:

  Je zou toch terplekke islam verlaten en je hoofdoek en burqa verbranden….

  Like

 3. ildiko zegt:

  @jowitteroos, natuurlijk niet, ik spraak enkele dagen geleden met zo een jonge moslima 17 jaar in het zwart, ik vroeg haar of ze niet te heet heeft en waarom moet ze op haar jonge leeftijd zo een lelijke ding dragen? Ze zei, oh ze is zo opgegroeid, en haar ouders zijn ook zeer gelovig, en ze zielsveel van haar profeet houdt en veel steun van Allah ontvangt?????? ze zei ISIS is geen islam en geen moslims, zo iets doen ze niet, ja dat doen anderen die hun zwart willen maken. Dus totaal was gehersenspoeld, en met zo iemand kan je niet praten. Wij hebben hier met onze democratische wetten dit gerealiseerd, dus godsdienstvrijheid voor islam is gif .

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Ik neem nog de moeite al lang niet meer om met die broedkippen te praten!Totaal zinloos!

   Like

  • luckybee zegt:

   ISIS heeft precies dat gedaan wat ook de profeet aller moslim Mohammed gedaan heeft toen hij in Medina preekte.Nabi Mohammed is toch de islam?Dus IS is ook de Islam.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Het is doodgewoon geen ‘religie zoals alle andere……’ Dat is de reden dat we er niets mee kúnnen.
   Als dat om te beginnen niet langer zo achterbaks ontkènd zou worden…..

   Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Ik heb geen medelijden met hen. Ook niet met hun vrouwen en kinderen. Daarvoor hebben ze de mensheid teveel schade toegebracht. Bizarre films en foto’s waar ze elkaar uitmoorden zegt me niets meer, ik aanschouw ze emotieloos omdat ik de mens er niet in herken.

  Like

  • luckybee zegt:

   Ik eigenlijk wel, maar ik weet dat Allah (de Duivel ze vast in zijn klouwen heeft , en niet meer los laat,indoctrinage van kinds af aan)ze helemaal ingepalmd heeft, en moeielijk is daar los te krijgen als niet onmogelijk.En dat liegen dat in hun religie toe is gestaan, maak het nog moeilijker, wij zijn geen telephaten.Dus moet ik het de God van Abraham overlaten.hier over te handelen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s