Beieren: € 2,3 miljard extra kosten door asielzoekers

Screenshot_60

(Vertaling: E.J. Bron)

München – De regering van de Duitse deelstaat Beieren houdt vanwege de grote aantallen asielzoekers rekening met extra kosten van miljarden. De extra uitgaven zouden voor de onderbrenging en verzorging van de asielzoekers en voor nieuwe banen bij de politie, het bestuur, maatschappelijk werk, scholen en rechtbanken nodig zijn, berichtte het persbureau dpa. De minister van Financiën van Beieren, Markus Söder (CSU), zou op dit moment overwegen om de asielkosten apart te vermelden in de begroting van de deelstaat. De aanvullingsbegroting dient volgende week op een kabinetszitting besloten te worden.

Heftige discussies in het parlement

Donderdag was het tijdens een plenair debat in het Beierse parlement tot een heftige woordenwisseling tussen de regering en de oppositie gekomen. De fractievoorzitter van de CSU, Thomas Kreuzer, beschuldigde de SPD en de Groenen ervan medeverantwoordelijk te zijn voor het grote aantal asielzoekers. De reden daarvan zou zijn dat beide partijen het zouden afwijzen om Albanië, Kosovo en Macedonië als “veilige landen van herkomst” te kwalificeren.

Verleden jaar zouden er 200.000 asielzoekers naar Duitsland zijn gekomen, dit jaar worden dat er 500.000, zei Kreuzer. “als we volgend jaar een miljoen hebben en over twee jaar twee miljoen, zullen we dat in ons eigen land nooit de baas kunnen worden. Daarom moeten we deze toestroom indammen.”

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Duitsland, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Overheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Beieren: € 2,3 miljard extra kosten door asielzoekers

 1. Dicksy zegt:

  Liever miljarden geven aan islamisten en buitenlandse profiteurs dan steun geven aan de Grieken die meer voeling hebben met onze en hunne maatschappij.
  Voor mij mag Griekenland elk jaar miljarden ontvangen, eerder dan dat we het moeten geven aan deze profiteurs.

  Like

 2. jungleelephant zegt:

  Ik snap het volk niet in heel de Eu:ze kunnen toch ook lezen?Ze maken het allemaal toch dagelijks mee?Waarom komen ze niet massaal in opstand?Is het de angst die regeert?Grrr!

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Verwacht op de 3e dinsdag in september een aparte post asielkosten.
  Daarin dus alle kosten van Coa, Azc, Ind, asielrechter en advocaat kosten, zakgeld, verblijfsvergoeding, uitkeringen, gezondheidszorg, huisvestingskosten inclusief Miele, flatscreen, computer enz.
  Inclusief ook de salarissen een ieder die hier een dagdeel of meer per week mee bezig is, alzo hun werkruimtes enz.
  Wij, werkende Nederlanders moeten al deze kosten ophoesten; regering moet het maar verantwoorden!
  Ow ja, hoe bereken je de kosten voor al die autochtone Nederlanders die achter aan de lijst voor een sociale huurwoning geplaatst worden en nooit aan de beurt komen omdat asiel gedrochten voorrang krijgen?
  Verwerk er ook gelijk maar al die subsidies in die gemeenten, provincie en staat geven aan allerlei asiel gerelateerde clubjes.
  We hebben er recht op te weten waar onze belastingpenningen aan besteedt worden!

  Like

 4. luckybee zegt:

  Heeft Frans Josef Straus, nog geleefd dan had dit in Beyeren nooit kunnen gebeuren.De CSU was toen nog een echte Beyeren Partij.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Drie keer raden wie dit allemaal gaan betalen en dat jaar in en jaar uit, want U geloof toe niet dat al die gelukzoekers ooit allemaal zullen gaan werken ??

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Het begint

  toch zo langzamerhand meer dan belachelijk te worden!!!

  Voor de eigen bevolking is elke cent er één te veel maar voor de ‘asielzoekers’ worden kapitalen van ons belastinggeld uitgegeven!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s