Hongarije treedt op tegen toestroom van asielzoekers

Screenshot_54

De Hongaarse minister-president Viktor Orbán

(Vertaling: E.J. Bron)

De Hongaarse regering heeft aangekondigd nieuwe asielzoekers niet meer in bewoonde gebieden onder te brengen. In plaats daarvan dient er een tentenkamp vlakbij de grens met Servië te ontstaan, zei de stafchef van minister-president Viktor Orbán, Janos Lazar. Dan zou de plaatselijke bevolking ook “geen last hebben van de massa´s vluchtelingen”.

Hongarije lijdt al maandenlang onder een golf van illegale migranten. Alleen al in dit jaar zijn meer dan 80.000 personen illegaal de grens van het EU-land overgestoken en om asiel gevraagd. De regering in Boedapest kondigde volgens informatie van het Oostenrijkse persbureau APA daarom ook aan de illegale binnenkomst tot delict te verklaren. Tot nu toe werd deze slechts vervolgd als ordeverstoring.

Bovendien moet het geplande bijna 180 kilometer lange grens-hek langs de grens met Servië eind november klaar zijn. Er zullen meer asielzoekers uit Servië en Macedonië worden uitgezet.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Immigratie, Nationalisme, Overheid, Patriottisme, soevereiniteit, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

10 reacties op Hongarije treedt op tegen toestroom van asielzoekers

  1. luckybee zegt:

    En wanneer gaan wij ook beginnen met de toestroom van moslims asylzoekers stoppen?

    Like

  2. Ad de Koning zegt:

    Een goed begin, nu graag ook zoiets in Nederland maar daar zullen ze hier wel niet aandurven. De Nederlandse regering heeft meer op met moslims dan met de autochtone bevolking die alleen voor al het geld moeten zorgen.

    Like

  3. boorzalf zegt:

    Klasse, kan den haag een voorbeeld aan nemen. Er uit met die criminelen gelukzoekers.

    Like

  4. john zegt:

    Wat een wijze man ! Geen verder commentaar nodig.

    Like

  5. mijn-idee zegt:

    Wij hebben Rottumeroog nog als optie……..

    Like

  6. oud-marinier zegt:

    Hongarije …ga zo door , ga zo door …..Petje af , voor de Hongaren…die geven tenminste het goede voorbeeld.

    Like

  7. Cathja zegt:

    Half Nederland zou op z’n kop staan als wij dergelijke maatregelen zouden treffen. Hongarije komt tenminste op voor zijn burgers en beseft dat er veel overlast en onrust ontstaat onder de bevolking als er geen rem komt op het aantal vluchtelingen. De kritiek in Brussel op Orbán was en is niet mis, maar hij houdt voet bij stuk.
    Chapeau!

    Like

  8. Republikein zegt:

    Illegaal betekent dat een handeling of het gedrag van een persoon in strijd is met de wet. Houdt iemand zich niet aan de regels van de wet, dan wordt er gesproken van een strafbaar feit. Wordt die persoon betrapt, dan volgt er een straf.

    o.a.:
    Titel XXVII. Vernieling of beschadiging.
    Titel XV. Verlating van hulpbehoevenden.
    Titel XVI. Belediging.
    Titel IX. Meineed.
    Titel XII. Valsheid in geschriften, opgave van onware gegevens en schending van de verplichting gegevens te verstrekken.
    Titel XIII. Misdrijven tegen de burgerlijke staat.
    Titel XIV. Misdrijven tegen de zeden.

    etc etc.
    2
    In de gevallen, omschreven in het eerste lid, onderdelen 2° en 3°, kan de vervolging ook plaatshebben, als de verdachte eerst na het feit Nederlander wordt.

    Nou, opzouten dan maar.

    Like

  9. Hendrik M. zegt:

    Verlating van hulpbehoevenden; Iedere asielzoeker die gezinshereniging wil…

    Like

Plaats een reactie