Italianen steken meubilair vluchtelingen in brand

Screenshot_43

Inwoners van een gemeente in de provincie Treviso, in het noorden van Italië, hebben matrassen, televisietoestellen en meubels in brand gestoken die bestemd waren voor een honderdtal vluchtelingen. De vluchtelingen werden naar de appartementen gestuurd door de prefectuur. Dat berichten Italiaanse media.

De komst van 101 vluchtelingen, die onthaald worden door de provincie, lokte hevige reacties uit in de gemeente Quinto di Treviso. Enkele inwoners vielen een woning binnen waar veldbedden, matrassen en televisies voor de nieuwkomers waren opgestapeld. Ze haalden alles naar buiten en staken het in brand.

Lees verder>>>
(h/t “Miesje”)
De Standaard

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Eurabië, Immigratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, landverraad, meningsdictatuur, Multiculti, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Italianen steken meubilair vluchtelingen in brand

 1. koddebeier zegt:

  Ze houden daar zeker niet van parasieten.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Tja, dat zijn de logische gevolgen als de maat vol is en wordt niet geluisterd!
  Nou eens afwachten of die inwoners van doorzetten weten: Zo ja dan is dat een meer dan duidelijk signaal, dat het ze menens is.
  En als er vervolgens tegen hèn wordt opgetreden in plaats van dat die vluchtelingenstroom wordt ingedamd, weten ze definitief, aan welke kant de overheid staat. -Niet aan de hunne.
  Conclusie: De eerstvolgende keer allemaal Lega Nord stemmen, amici!

  Like

 3. vanhetgoor zegt:

  Knap dom van de inwoners van Quinto! Meestal heeft een overheid geen verzekering, de kosten moeten dus gewoon door de burgers weer opnieuw worden betaald, ook al zou het geheel reeds eigendom zijn van een soort AZC, dan nog zouden de kosten wéér voor de Italiaanse burger komen, namelijk zij betalen het toch. Het is dus een volstrek zinloze actie geweest.

  Ook al zou er wel een verzekering zijn geweest, die betalen meestal niet uit bij een volkoproer of bij daden van terreur en agressie, dan nog zou het een domme actie zijn geweest omdat uiteindelijk de burger de klant is bij de verzekeringsmaatschappij en die betaalt uiteindelijk toch alles.

  Like

 4. DonnaDolce zegt:

  In Italië is het helemaal erg met al die Afrikanen….kan ze geen ongelijk geven om hun ongenoegen te tonen…Misschien niet de meest handige manier…maar toch.

  Like

 5. luckybee zegt:

  Dat zijn maar spelde prikjes ze moeten hunlandingen verhinderen desnoods ze te laten vezuipen. of terug naar Lybie slepen.Was Lybie niet eens een Italiaanse collonie?

  Like

 6. Perfide Albion zegt:

  Lijkt me des te meer reden voor die parasieten om te ” vluchten”.

  Like

 7. Willie zegt:

  Die hadden beter gewacht ermee tot die parasieten zich ge-instaleerd hadden , en dan de fik erin ,leuk scenario

  Like

 8. Kraftavilqa zegt:

  Wat een geweldige service verlenen die Italianen aan de ‘vluchtelingen’, gewoonlijk steken de ‘vluchtelingen’ de boel in de fik omdat ze ontevreden zijn met de huisvesting, het eten noem maar op. Nu hebben de Italianen dat al voor hun gedaan.

  Like

 9. Republikein zegt:

  PORCODIO!

  Like

 10. Jules Vismale zegt:

  De Duits-joodse dichter Heinrich Heine (1797-1856) voorspelde ooit dat waar men boeken in brand steekt men mensen in brand zal steken! Hoewel ik het vandalisme en het verbranden van goed meubilair daar in een gemeente in de provincie Treviso in Italië eigenlijk afwijs kan ik hen helaas ook GEEN ongelijk geven. Ik heb al meerdere malen vermeld dat ongevraagde overbetuttelingen van vreemden, moslims en “asielzoekers” juist alleen maar jaloezie, afkeer en haat bij autochtonen aanwakkert! En als de linkse blauwe jakhalzen nog even zo blijven doorgaan met hun stupide plannen dan steken sommigen van de Italiaanse brandstichters dadelijk hierna zelfs moskeeën, asielzoekerscentra’s en de huizen van de linkse verraders in brand, met al hun vijanden er nog in ook!
  Voor de verarmde Italianen geldt tegenwoordig: “Hoe minder asielzoekers, bootvluchtelingen, moslims, EU-bestuurders, linkse burgemeesters en ander soortgelijk geboefte bij hen, hoe meer vreugd!”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s