Nieuw ziek dieptepunt: Islamitische Staat zet 10-jarig jongetje in om gevangene brutaal te onthoofden

Screenshot_63

(Door: Nathalie De Bisschop)

Je dacht dat je het gruwelijkste van de Islamitische Staat al had gezien? Verkeerd gedacht. De jihadi’s hebben een filmpje verspreid waarop een jongetje dat niet ouder kan zijn dan 10 een gevangen Syrische legerofficier onthoofdt met een flinterdun mes. Opgelet: niet voor gevoelige kijkers. 

Het gruwelijke tafereel vindt waarschijnlijk plaats in Palmyra, of in de buurt van de site. Islamitische Staat heeft de historische site in mei ingepalmd en heeft al verschillende historische gebouwen en monumenten opgeblazen omdat die volgens hen ooit gebouwd zijn ter verering van God.

De man die in het filmpje onthoofd wordt zou een regimeleider van Palmyra zijn, maar zijn naam is tot nu toe nog niet bekend. De jihadi die de executie voor de camera uitvoert is deze keer geen man die z’n gezicht volledig bedekt, maar een jongetje dat waarschijnlijk nog geen 10 jaar oud is en heel herkenbaar in beeld wordt gebracht.

Het is niet de eerste keer dat de terreurbeweging kinderen inzet om gruweldaden uit te voeren. IS heeft al verschillende keren kinderen die niet ouder kunnen zijn dat 12 ingezet om tegenstanders neer te knallen met een geweer. Een kind verplichten om een brutale onthoofding uit te voeren is echter een nieuw ziek dieptepunt. Omdat het steeds vaker voorkomt dat IS kinderen inzet voor gruweldaden, hebben ze zelfs al een naam gekregen: “de welpen van het kalifaat”.

Lees verder>>>
(h/t “Miesje”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islam-nazisme, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

12 reacties op Nieuw ziek dieptepunt: Islamitische Staat zet 10-jarig jongetje in om gevangene brutaal te onthoofden

 1. Driek zegt:

  Geen dag zonder gruwelen van de islam, en die lui bouwen hier hun tempels, ik kan er nog steeds niet bij. Maar wat ze daar doen, onthoofden, martelen en stenigen, dat is niet de ware islam. Neen, ik klik het filmpje niet aan, ik wil nog slapen vannacht.

  Like

 2. Marc zegt:

  Ik voel er niets voor nog te reageren op dit soort berichten. Het is ten slotte evident wat er moet gebeuren om aan deze praktijken een einde te maken.

  Like

  • Willie zegt:

   Het is ten slotte evident wat er moet gebeuren om aan deze praktijken een einde te maken.
   Jawel , een ATOOMBOM op hun verdommenis ginder , NO MERCY

   Like

  • Theodoor zegt:

   Als de machthebbers in Europa niet gaan optreden tegen de niet gewenste import dan is dit het beeld van de toekomst in Europa, lees ook maar eens in het boek van Bosma, “Minderheid in eigen land” de geschiedenis is de toekomst, het herhaalt zich steeds maar weer.
   Aan de bereidheid van de islamieten zal het niet liggen, die willen wel.
   Ik ben benieuwd hoelang de goedmens nog vol kan houden dat dit niets met de islam te maken heeft. Ze weten heus wel beter maar durven geen vuist te maken.

   Like

 3. luckybee zegt:

  Tsia meester wordt je eerst als je vroeg begint.

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Het jochie mocht eerst z’n chef pijpen en zich anaal laten nemen; als beloning voor goed werk mocht hij een hoofd afsnijden.
  Heeft absoluut niks met islam te maken of zo…
  \

  Like

 5. Joshua zegt:

  Dit is werkelijk het ware gezicht van de moslim, of heeft dit niets met de moslims te maken druiloren kabinet?
  Wat een misselijk makende idioterie is dit.
  Wie dit ontkent is precies zo!!!

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Welpen…..Welpen zijn nog wel lief, zolang ze nog in de ‘kinderfase’ verkeren; nog niet direct gevaarlijk, althans.
  Ik heb in een natuurfilm eens een kleine wolf gezien in die fase, die instinctief een karibu besloop, die even verderop rustig stond te grazen. Voor de óuders zou de karibu onmiddellijk op de vlucht geslagen zijn, maar voor dít jonkie niet: Hij keek er eens naar, rustig kauwend, hij blies eens heel nadrukkelijk….waarop het wolfje het hazenpad koos: Aan jagen was hij nog niet echt toe.
  De karibu liep rustig en majestueus een paar stappen verder met zo ’n air van: “Snotneus….”
  Maar die IS-smeerlappen leren hun kinderen al het afslachten vóór ze de kinderfase ontgroeid zijn;
  daaraan zie je, hoe inferieur ze zijn aan dieren!
  What’s next? Elfjarigen leren, hoe ze vrouwen moeten verkrachten? Ik kijk nu nergens meer van op!

  Like

 7. bokito zegt:

  ik heb het al eerder hier neer gezet een moslim is niet meer dan een op 1 hoping van 9 maanden stront dat gevoed word met haat

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Het kan natuurlijker altijd nóg erger: een kleuter die iemand onthoofdt.

  Theodoor 17 juli 2015 om 20:27

  “Ik ben benieuwd hoelang de goedmens nog vol kan houden dat dit niets met de islam te maken heeft. Ze weten heus wel beter maar durven geen vuist te maken.”

  De ‘namaak’ ‘Gutmenschen’, de ‘socialisten’ aan de top, weten donders goed wat er aan de hand is m.b.t. die duivelse islam.
  De volgeling van de ‘socialist’ de ‘echte’ ‘Gutmensch’ weet echter NIET dat ELKE MOSLIM gevaarlijk is. De ‘Gutmensch’ is nl. te dom om dit te beseffen. Hij ziet alleen het zieligheidsgehalte van de moslim en dan MOET hij helpen; hij kán niet anders.
  Hij helpt bijv. veel liever de moslim dan de eigen bejaarden.

  ‘Gutmenschen’ (ja, ik ken ze persoonlijk) hebben totaal geen benul van hoe die zielige ‘asielzoekers’ aan het vreten gehouden worden. Hoe dat allemaal bekostigd moet worden.
  Zij verkeren in de vaste veronderstelling dat wij het nog steeds heel erg goed hebben, dat we ‘op te grote voet hebben geleefd’ en dat we best ‘een stapje terug kunnen doen’ ten behoeve van ‘die arme mensen’.
  Ja, en dan komt het helemaal goed, vinden zij.

  Like

 9. Misschien is het ‘nieuw’ bij de IS maar zeker niet bij de geloofsgenoten.

  Toen ik 15 jaar geleden iets meer te weten wilde komen over de islam (+terrorisme) waren er nog sites zoals beheadings.com.
  Ik kan me de filmpjes nog herinneren van de vaders (hamas) die hun zonen (niet ouder dan 12 jaar) lieten oefenen om iemand’s hoofd (christenen of leden van al-fatah) eraf te snijden.

  Het hoofd werd op een soort plank of balk vastgetaped waarop andere kinderen gingen staan of zitten zodat het niet kon bewegen. De vaders/mannen hielden het slachtoffer in bedwang zodat zo’n ventje rustig kon beginnen met snijden onder een luid geschreeuw van allah-u-akbar.
  Die nek leek wel van boter, zo snel sneed het mes er doorheen.
  Alleen die nekwervels waren lastig; hij moest er echt op houwen om er doorheen te komen.
  Alsof je een dagje naar het pretpark gaat met wat kinderen, zo blij keken ze.

  Ik heb er zo velen gezien maar voor mij hoeft het niet meer. Sterker; ik wil/kan het niet eens meer zien.
  De gedachten van het weten (op een gruwelijke manier te sterven) en de blik in de ogen van de slachtoffers laten mij niet meer koud.

  -Maar echt nieuw is het niet.-

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s