Open brief van een Duitse moslim: De islam hoort niet bij Duitsland, mevrouw Merkel

Screenshot_61

(Door: Hamed Abdel-Samad & Mark Tschapajew)

Zeer geëerde mevrouw de bondskanselier,

U bent de bondskanselier van alle mensen die in Duitsland wonen, en dus vanzelfsprekend ook de kanselier van de moslims. Dat geeft u echter geen volmacht om te beweren dat de islam bij Duitsland zou horen. Het is niet de taak van een politicus een religie te rehabiliteren of te beoordelen. Politici zijn er voor de mensen, niet voor de ideologieën van deze mensen. Voordat u deze bewering de wereld instuurt, bent u ertoe verplicht om aan de burgers van dit land uit te leggen wat “de islam” überhaupt is!

 • Hoort de verdeling van de wereld in gelovigen en ongelovigen ook bij Duitsland?
 • Hoe zit het met de Jihad?
 • Hoe zit het met polygamie?
 • Hoe zit het met de doodstraf voor afvalligen?
 • Hoe zit het met lichamelijke straffen voor dieven en echtbrekers en alcoholdrinkers en andersdenkenden?
 • Hoe zit het met vrouwenrechten, waarvan in de islam nauwelijks sprake is?
 • Hoe zit het met slavernij, die in de islam niet verboden is?
 • Hoe zit het met het recht van kinderen om zonder angst opgevoed te worden en niet op te groeien met de dreiging van helse pijnen?

Hoort dat alles ook Bij Duitsland of Europa?

Of u weet niet dat dit alles ook bij de islam hoort, dan bent u niet gekwalificeerd dit oordeel te vellen. Of u bent er wel van op de hoogte en misleidt opzettelijk de burgers van dit land om gedienstig te blijven aan de lobby, bijvoorbeeld om aan Saoedi-Arabië tanks te kunnen verkopen (wat het volk niet wil) en de Turkse handelspartners niet te ergeren!

Ook ik, Abdel-Samad, ben een burger van dit land en zeg tegen u, als mijn kanselier:

U vergist zich. U misleidt ons. En u bewijst de moslims geen dienst door iets te beweren wat niet overeenkomt met de waarheid en wat de meerderheid van de Duitsers anders ziet; overigen ook veel Duitse moslims en ex-moslims, die voor de islam in hun voormalige thuislanden moesten vluchten naar deze open en vrije samenleving, die door politici zoals u met valse “politieke correctheid” en gezwets over globalisering op dit moment vernietigd dreigt te worden.

Ja, u, de politici vernietigen de vrede in dit land en hitsen zodoende de mensen tegen elkaar op. Daarna maakt u dan nog meer gebruik van de verergering van de situatie om langzamerhand in heel Europa de fundamentele rechten te beperken en draait u zo de spiraal van de afgedwongen tolerantie (wat nooit goed is voor een volk, Plato lezen!) verder aan.

Wie hier woont, moet respect tonen, en dan heeft men daarbij maar heel weinig tolerantie nodig! Alleen daarmee al ontwikkelt een samenleving zich homogeen en gelijkmatig en uit zichzelf verder. Dan zijn de mensen ook niet bang en nemen ze graag nieuwe dingen aan. Maar zeer zeker niet het verwijderen van kruisen en het op aanwijzing van bovenaf wijzigen van namen van feesten en zeer zeker niet door bezwaren van minderheden!

Wie hier woont, moet Duitse waarden aannemen!

En wie hier woont, en het nodige respect toont, die krijgt zijn door de staat en de samenleving vastgelegde en beschermde vrijheid om de ideologie te leven die hij wil leven, in datgene te geloven waarin hij wil geloven, en zijn religie is dan ook beschermde privézaak – maar als hij deze openlijk in de samenleving wil uitleven, vast en zeker niet.

Begrijpt u dat eindelijk en handelt u desbetreffend, anders stemmen we niet opnieuw op u, want ook bij ons is de maat vol.

Met (nog) vriendelijke groeten,

De schrijvers,
in de overtuiging de mening van de seculiere gelovigen en niet meer gelovigen en de Duitse volksgemeenschap (van alle mensen) in dit land te vertegenwoordigen.

Bron:
http://nachgerichtet.is
Auteurs: Hamed Abdel-Samad & Mark Tschapajew

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Appeasement, Duitsland, Hypocrisie, Islam, Islamisering, Islamkritiek, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Mensenrechten, politici, Religie, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

28 reacties op Open brief van een Duitse moslim: De islam hoort niet bij Duitsland, mevrouw Merkel

 1. jungleelephant zegt:

  Kijk,Frau Merkel:nu wordt u eens de oren gewassen,en terecht!En dat geldt ook voor wattenstaafje Rutte!En Hollande!En….Zucht!

  Like

 2. tjonge zegt:

  een duitse moslim die zo een verhaal ophangt, ik geloof er niks van !

  Like

  • Driek zegt:

   Ik heb zo mijn twijfel over die Abdel-Samad, maar hij heeft wel Plato gelezen, geen domme man, maar zoals hij het stelt, is hij wel moslim, maar een gematigde moslim, iets anders kan ik er niet van maken. Het is een mooi verhaal, maar wat hebben we er eigenlijk aan, ik heb liever dat ze allemaal ophoepelen, dat gezeik over hun geloof iedere keer. Trouwens ik blijf er bij dat moslims niet te vertrouwen zijn. Nu niet en nooit niet!

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   Hamed Abdel Samad mag je best geloven. Hij is bepaald niet een moslim die islamitisch bedrog pleegt. Integendeel. Heeft prachtige boeken geschreven en in een daarvan beschrijft hij de ondergang en het failliet van de islam. Hamed Abdel Samad, zoon van een Egyptische Imam kent de islam van binnen uit en schrijft vrijuit hoe vernietigend de uitwerking van de islam is geweest op alle landen waarin hij is neergestreken. Armoede, geweld en achterlijkheid in de meest liederlijke vorm is het bezinksel dat je vindt op de bodem van elke samenleving waarin de islam dominant is en generatie op generatie zijn vernietigend werk heeft kunnen uitvoeren.

   Like

   • louis-portugal zegt:

    Je neemt mij de woorden uit mijn mond guus.
    Er zijn natuurlijk meer oud moslims die die tegen de islam vechten.
    Wafa Sultan, Ibn Warraq, Salman Rushdie om er een paar te noemen.

    Like

   • Driek zegt:

    guusvelraeds zegt: Hamed Abdel Samad mag je best geloven. Hij is bepaald niet een moslim die islamitisch bedrog pleegt.

    Nu, beste guusvelraeds, best mogelijk dat ik het bij het verkeerde eind heb, maar de man is nog altijd moslim, nergens kan ik uit opmaken dat hij afstand heeft genomen van de profeet. En eens moslim altijd moslim. Je kunt niet een klein beetje moslim zijn.

    Trouwens die hele islamitische gedachtewereld is gewelddadig, we moeten die mensen in geen enkel opzicht vertrouwen. En daar hebben wij alle reden toe. Aan de ene kant zijn het koppensnellers – ik las zojuist het artikel over kinderen die hoofden afsnijden – en aan de andere kant komen ze met een mooi lulverhaal dat de islam vredelievend is.

    Hamed Abdel Samad zegt: Wie hier woont, moet respect tonen, en dan heeft men daarbij maar heel weinig tolerantie nodig!
    Nou, ik zoude echt niet weten hoe ik nog enig respect kan opbrengen voor dit soort mongolen. Neen, weg met die islam, ik heb er nu schoon genoeg van.

    Like

  • JAN zegt:

   You are absolutely right. He is not Wafaa Sultan or Ibn Warraq. I consider him an opportunist seeking acceptance,fame and money to make a living. The so-called moderate Islam is worse than Islamic radicalism. It is wrong to trust muslims in particular those from Egypt. Egyptians are known in the Middle East for their mendacious behaviour.

   Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Een verrassend evenwichtig en verlicht geschrift! Echter, we hebben deze Hamed Abdel-Samad hier nu al vaker behandeld -Martien heeft zijn denkwijze welhaast gefiléérd- En de vraag is en blijft gerechtvaardigd: Hebben wij hier te maken met een móslim als zodanig, of met een “geen-of-niet-langer-moslim,” die de drempel om daarvoor rond uit te komen, niet durft te nemen? Gematigde islam, weten we inmiddels, bestaat niet, dus in wezen ook geen gematigde moslims. Hier is nog steeds sprake van een schemerzône, in stand gehouden door rationele angst en dat verschijnsel kon nog wel eens zeer hardnekkig blijken te zijn: In hoeverre zulke, op het oog redelijke figuren, als het er op aankomt, stelling nemen vóór de westerse rede tégen de radicalisering, mocht die in Europa serieus terrein gaan winnen, blijft toch altijd afwachten…..

  Like

  • tjonge zegt:

   ze ruiken bloed, pure takiya…

   Like

  • Driek zegt:

   Zodra er een aardige sympathieke welbespraakte Hamed Abdel-Samad verschijnt, die precies vertelt wat jullie allemaal graag willen horen, is meteen iedereen over z’n wantrouwen heen, de man kan geen kwaad meer doen.
   (Zie je wel, je hebt er ook goeie onder)

   Ik begrijp niet dat de intelligente lezers van E.J. Bron daar toch steeds weer intrappen. Waarom moeten we die lui aardig vinden? Het is een moslim. Vergeet dat niet. Het is allemaal tuig van de richel. Als het moment daar is kiest hij toch partij voor z’n islamitische medebroeders.

   Like

   • johannes zegt:

    Driek ik ben het 100% met je eens, maar velen trappen er weer in en zijn net zo walgelijk stom als onze eigen regering.en helaas ook veel van de mensen om ons heen,tís om van te kotsen.bah

    Like

   • esther zegt:

    damn man, doe eens wat research zeg.

    Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Deze Abdel-Samad weet het netjes te zeggen.
  De politieke kliek hier zou deze brief ook moeten lezen en daar de consequenties uit trekken.

  Like

 5. Het antwoord van Angela Merkel: “Wir habben es nicht gewusst!”

  Like

 6. Bram v Doorn zegt:

  de islam in Europa is als katten en honden in een hok

  Like

 7. Pingback: Open brief van een Duitse moslim: De islam hoort niet bij Duitsland, mevrouw Merkel | Nikontino's Blog

 8. W.H.J. Reiss zegt:

  Merkel, domme gans, ga afwassen, ga in de keuken staan.
  Kort: sodemieter op !!!

  Like

 9. Republikein zegt:

  Een moslim met een minderwaardigheidscomplex? Dan maar een andere boeg.
  De knappe boezemvrind van de bondskanselier, wat een kutwoord, heeft dat in de smiezen.
  Hij herkent er wat in, gaf onlangs blijk van openheid, toch nog iets goeds van die leipo!
  Zijn partner gaat een Amerikaans advocatenburo inschakelen, het gaat om intieme info!
  Joh, zo groot?

  Like

 10. koddebeier zegt:

  De meeste van onze zogenaamde volksvertegenwoordigers zouden eens goede nota moeten nemen van deze brief, ze kunnen er wat van leren !!!!!

  Like

 11. Pingback: Open brief van een Duitse moslim: De islam hoort niet bij Duitsland, mevrouw Merkel |

 12. fallon zegt:

  wie het ook geschreven heeft, de tekst is perfect en ik deel zijn mening volledig!!! precies hoe ik het zelf ook ervaar en voel

  Like

 13. Joke Bosman zegt:

  hij heeft het perfect weer gegeven en deel zijn mening dit zouden al die politieke kopstukken een moeten lezen hier kunnen ze nog heel veel van leren

  Like

 14. Fred zegt:

  Die Merkel is gewoon een ordinaire MOSLIMHOER.

  Like

 15. johannes zegt:

  idd fret, zo als er ook in nederland vele moslim hoeren zijn(.lul hoeren en kut hoeren)

  Like

 16. repelsteeltje zegt:

  nou hij kan het weten vluchtelingen vluchten niet voor niks naar landen waar ze hopen niet dezelfde wantoestanden aan te treffen als waar ze vandaan zijn gekomen natuurlijk……..dienen vluchtelingen wel de wetten en religies van de landen waar ze naartoe vluchten te respecteren anders heeft alles GEEN ZIN!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s