Rapport EMU-econoom uit 2008 voorspelde exact huidige door Brussel gewilde crisis

Screenshot_42

(Door: “Xander”)

De ‘dood van Griekenland’ en de oprichting van een ‘Europees Rijk’ exact voorspeld – ‘Crises bewust veroorzaakt om lidstaten tot financiële en politieke unie te dwingen’

Terwijl gisterenavond in Griekenland de Molotovcocktails in het rond vlogen, omdat de bevolking woedend was vanwege de totale onderwerping van het parlement aan de Trojka, kijken we even terug naar een document van de AIG Bank uit 2008, dat verbijsterend nauwkeurig de verborgen motieven blootlegde waarom de EU doelbewust de huidige crisis rond Griekenland – en in bredere zin Zuid-Europa – zou gaan veroorzaken, namelijk om deze als excuus te gebruiken voor de oprichting van een Europese Economische Regering, die daarna heel eenvoudig in een politieke regering zou kunnen worden omgevormd. Laat dit nu precies zijn waar de Franse socialistische president Hollande eergisteren openlijk voor pleitte.

‘5 juli: Griekse Onafhankelijkheidsdag – 15 juli: Grieken Afhankelijk Dag’, wordt op de financieel-economische website Zero Hedge kort de massale overgave van het Griekse parlement – 229 voor en 64 tegen – aan Brussel samengevat. Wel verloor de regerende extreemlinkse Syriza partij haar meerderheid nadat 38 leden tegen stemden of zich onthielden.

Lees verder>>>
(h/t R. van Marle”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, euro, Eurocrisis, EUSSR, Griekenland, Hypocrisie, Krankzinnigheid, nieuw fascisme, Rotzakken, socialisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op Rapport EMU-econoom uit 2008 voorspelde exact huidige door Brussel gewilde crisis

 1. Wachteres zegt:

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/20781721/__Europese_regering__.html

  Schäuble pleit voor Europese regering
  BERLIJN – De Duitse minister van Financiën Wolfgang Schäuble wil de politieke macht van Brussel aanzienlijk uitbreiden. Lidstaten moeten op belangrijke vlakken politieke macht uit handen geven en de Europese Commissie omvormen tot een Europese regering. Dat zegt hij in een interview met het Duitse tijdschrift Der Spiegel, dat maandag wordt gepubliceerd.

  Toeval? Nee dus!

  Like

 2. luckybee zegt:

  Heeft ie ook voorspeld dat de huidige Griekse regering een Marxistische is?

  Like

 3. helletocht zegt:

  Kijk hier svp naar professor Sinn uit de Bundesrepublik die de vloer aanveegt met de misdadige politici van das Reich Europa.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s