VS: schutter doodt vier mariniers, ‘nog geen aanwijzing dat hij hulp kreeg’ [heeft vast en zeker NIETS met de islam te maken!]

Screenshot_32

Mohammod Youssuf Adbulazeez op een politiefoto die dateert uit april. Hij werd toen na een verkeersovertreding gearresteerd op verdenking van drugsgebruik

(Door: Rudi Rotthier)

In de Amerikaanse stad Chattanooga heeft een schutter het vuur geopend op 2 centra van het leger. In het tweede centrum werden 4 mariniers gedood. Ook de schutter kwam om het leven. De FBI behandelt de zaak als een “terreurdaad”. Uit het huis van de Jordaans-Amerikaanse schutter werden 2 vrouwen in handboeien afgevoerd, maar zij worden niet verdacht van medeplichtigheid.

De details komen mondjesmaat vrij. De schutter opende, iets voor 18 uur Belgische tijd, vanuit zijn huurauto, een Mustang met open dak, het vuur op een rekruteringscentrum voor het leger. Daar werd een glazen deur doorzeefd met enkele tientallen kogels.

Iemand werd in het been geraakt. De schutter reed weg, achtervolgd door de politie. Enkele kilometers verderop, aan een centrum voor reservisten van de marine, ramde hij de omheining. Hij slaagde er niet in die omheining te slopen en opende opnieuw vanuit zijn auto het vuur. Daar werden 4 mariniers gedood, die ongewapend voor het gebouw stonden.

Er vielen ook 3 zwaargewonden, van wie er een in kritieke toestand zou verkeren.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Knack.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Barbarisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Terrorisme, VS. Bookmark de permalink .

20 reacties op VS: schutter doodt vier mariniers, ‘nog geen aanwijzing dat hij hulp kreeg’ [heeft vast en zeker NIETS met de islam te maken!]

 1. Jan zegt:

  Citaat in schoolboek: “My name causes national security alerts. What does yours do?
  -Hijabman”

  Reactie van MSNBC: De vlag van de geconfedereerde staten is racistisch

  Reactie juntaleider Hussein:
  Michelle and I would like to extend our warmest wishes to Muslims in the United States and around the world celebrating Eid-ul-Fitr. As Muslims mark the end of the month, they are reminded that Ramadan is a time to reflect spiritually, build communally, and aid those in need. While Eid marks the end of Ramadan, it marks a new beginning for each individual – a reason to celebrate and express gratitude on this holiday.

  During this year’s White House Iftar, I had the opportunity to meet inspiring young Muslim Americans who are leading efforts for greater understanding and unity across diverse communities

  http://breaking911.com/4-marines-killed-white-house-releases-statement-wishing-muslims-a-happy-end-to-ramadan/

  Like

 2. luckybee zegt:

  Is dat de schutter ik bedoel de foto? ziet uit als een mujahedin dus toch een moslim?

  Like

 3. ildiko zegt:

  wat een held???? geïntegreerde gehersenspoelde moordenaar in de hand van een afgod.

  Like

 4. Hans zegt:

  Wat zijn ze toch lelijk met hun lodderogen en pedobaard. De inteelt straalt er al af en ze versterken dat nog eens door een uniforme uitstraling van haatbaard en debiele kleding uit het jaar 0.
  Man, man, man, wat een volk.

  Like

  • Driek zegt:

   Hans zegt: Wat zijn ze toch lelijk met hun lodderogen en pedobaard.

   Nou, beste Hans, ik zie tegenwoordig allemaal Nederlandse mannen met precies zo’n kut baardje, want het is ineens mode, dat hebben die kaaskoppen overgenomen van de moslims. De meest onbenullige Nederlandse rot kop lijkt dan toch nog ergens op. En vrouwen schijnen het fantastisch interessant te vinden.

   Like

 5. MartinelRey zegt:

  Zoals we wel weer uit de mainstream zullen horen , was gewoon een verwarde man.
  Nee, geen terror moslim , dat kan niet .
  Het was een lieve man die even een kortsluiting had!

  Like

 6. Jean zegt:

  Wanneer wordt nu eens eindelijk gestart met heel die islamsmeerlapperij uit Europa en Amerika te flikkeren? Niet alleen de baardapen maar alles tussen 1 uur en 100 jaar oud want er is alleen maar ellende, miserie, geweld, verkrachtingen en moorden van te verwachten.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Dit soort laffe moordpartijen (die bij ons in Europa ook gaan plaatsvinden!!!) zullen alléén maar voorkomen kunnen worden als we ALLES maar dan ook ALLES wat moslim is uit Europa hebben geflikkerd!
   Die verrotte islam moet NU verboden worden!
   Zolang als dit niet gebeurt en we dat ongedierte ongebreideld laten binnenstromen vragen we om terrorisme en moordpartijen!!!!!

   Like

 7. joopklepzeiker zegt:

  Chattanooga Jihad Murderer Muhammad Youssef Abdulazeez’s Sister Complained of “Anti-Muslim Sentiments”

  Chattanooga Jihad Murderer Mohammed Youssef Abdulazeez’s Sister klaagde over “Anti-moslim Sentimenten”

  http://pamelageller.com/2015/07/chattanooga-jihad-murderers-sister-complained-of-anti-muslim-sentiments.html/

  Like

 8. Thoth zegt:

  Kijk eens aan, weer een Mohammod…. Trouwens, alle namen zijn gelieerd aan deze ‘profeet’.

  Like

 9. delamontagne zegt:

  “Het-heeft-vast-en-zeker-NIETS- met-is=lam-te-maken”, zoveel is zeker volgens N.Y-Times.
  http://www.nytimes.com/2015/07/17/us/chattanooga-tennessee-shooting.html?hp&action=click&pgtype=Homepage&module=a-lede-package-region&region=top-news&WT.nav=top-news&_r=0
  waarin uitgebreid verslag van gebeurde.
  Een afgestudeerd,gediplomeerd Am. ingenieur.
  Werd vast gediscrimiseerd bij vinden van werk.
  Toch typisch zijn opmerking:”………………..he described life as “short and bitter.”
  He also said that Muslims should not miss “the opportunity to submit to Allah.”

  Like

 10. Republikein zegt:

  Het gaat daar niet zo best!
  Ben toch blij dat mijn dochter naar Florida gaat en niet naar Hurghada, haar vriendin zei dat het daar niet safe was.
  Oh, als papa dat zegt is ie niet wijs, zit tussen de oren.
  Aan m’n hoelah.
  De antichrist is gearriveerd.

  Like

 11. Theodoor zegt:

  We gaan maar mee in de grootste leugens van de 20 eeuw.
  Het heeft NIETS maar dan ook helemaal NIETS met de islam te maken, hoe komt u op het idee.

  Politici zijn toch wel grote sufferds, ondanks dat Geschiedenis hebben gestudeerd, nietwaar Rutte, Pechtold, makkie hè, pret pakket.

  Like

  • Theodoor zegt:

   Politici zijn toch wel grote sufferds, ondanks dat ze oa Geschiedenis hebben gestudeerd, nietwaar Rutte, Pechtold.

   Het klopt dus toch wel, een islamiet is behept met verwarde genen en dan valt het niet mee om daar mee samen te leven.

   Het lijkt me toch wel het beste om de moskeeën maar blijvend te verbieden als doorlopende therapie.

   Like

 12. joopklepzeiker zegt:

  Palestijnse jihadist Tennessee deel netwerk ISIS dat dreigt massaal aanslagen te plegen’
  Xander 17-07-2015 14:14- in Algemeen Nieuws, Islam & Terreur, Israël & Joden, VS

  Eerste reactie Obama na terreuraanslag: Moslims fijne islamitische feestdag wensen

  De familie Abdulazeez. Tweede van rechts onder vader Youssuf, die enkele jaren geleden even op de terroristenlijst stond omdat hij verdacht werd van banden met Hamas.

  Het is bevestigd dat Muhammad Abdulazeez, de Palestijnse moslim die gisteren vier Amerikaanse mariniers in Tennessee doodschot, een fundamentalist was en waarschijnlijk deel uitmaakte van een via moskeeën in opbouw zijnd ISIS netwerk in de VS. Abdulazeez publiceerde op zijn weblog een manifest waarin hij er geen enkele twijfel over liet dat hij zichzelf als een jihadstrijder beschouwde die het als zijn plicht zag om de islam met geweld aan de hele wereld –en in zijn geval de VS- op te leggen. De eerste reactie van Obama op de terreuraanslag? ‘Eid Mubarak! Voor moslims die Eid-ul-Fitr (het einde van de Ramadam) vieren’. Oftewel: een ‘fijne islamitische feestdag’ wens, die in totaal 4 alinea’s (!) in beslag nam (4).

  Het manifest van Abdulazeez stond vol met de gebruikelijke verheerlijking van de jihad en het martelaarschap. Iedere ware moslim zou ‘voor Allah de jihad moeten vechten’, reden waarom hij gisteren het vuur opende op twee kantoren van de Amerikaanse marine in de stad Chattanooga. Daarbij kwamen vier mariniers om het leven, en in het ontstane vuurgevecht ook de dader zelf.

  Critici vragen zich af waarom de autoriteiten Abdulazeez niet veel eerder arresteerden vanwege het openlijk op internet oproepen tot geweld tegen onschuldige burgers in de naam van Allah. Daarmee had de aanslag van gisteren voorkomen kunnen worden.

  Palestijnse familie

  Abdulazeez –die over de hele wereld door tal van moslims wordt geprezen vanwege zijn ‘heldendaad’- werd geboren in Koeweit maar groeide op in Nablus op de Westelijke Jordaanoever, en beschouwde zichzelf daarom een Palestijn. Zijn vader Youssuf werd enkele jaren geleden nog verdacht van banden met een terreurorganisatie, vermoedelijk Hamas. Het zal daarom geen verbazing wekken dat de familie Abdulazeez openlijk fel anti-Israël was en opriep de Joodse staat te boycotten.

  ‘O Amerikaanse honden, spoedig, spoedig…’

  Kort na de aanslag werden op officiële ISIS websites tweets geplaatst zoals ‘O Amerikaanse honden, spoedig zullen jullie wonderen aanschouwen.’ Dit is een zeer populaire uitdrukking onder jihadisten voor het plegen van terreuraanslagen. De frase komt uit het islamitische lied Qariban Qariba, wat ‘spoedig, spoedig’ betekent. Een aantal regels spreken boekdelen:

  ‘Spoedig, spoedig zullen jullie wonderen aanschouwen… Een fel conflict zullen jullie zien.
  In het hart van jullie woonplaats zullen er gevechten zijn… voor (jullie) vernietiging is mijn zwaard geslepen.

  We hebben ’s nachts gemarcheerd om in stukken te snijden en te onthoofden… met het mes der wrake tegen degenen die dit verdienen.’

  ‘Met de schimmen van de nacht en de jeugd van terreur… en een explosie van leed, zodat hij verslagen wordt…’

  ‘… Jullie zullen verliezen in mijn oorlog…. De kogels zijn afgevuurd, de wraak is gekomen… Wij zullen naar jullie komen met onthoofding en de dood… Wij zullen de wegen vullen met rood bloed, door te steken met de bajonetten, het hakken in de nekken…’

  Hoewel ISIS zich onmiddellijk aan de terrorist verbond, is natuurlijk (nog) niet bewezen of de terreurgroep inderdaad rechtstreeks betrokken was bij de terreuraanslag van Abdulazeez. Toch is het opvallend dat de ISIS websites al heel snel wisten te melden dat het om een moslim jihadist ging, terwijl de naam van de dader toen nog niet eens bekend was gemaakt – laat staan dat werd erkend dat het om een moslim ging.

  ‘Hartverscheurende omstandigheid’ (geen terreuraanslag?)

  Zoals we al voorspelden noemde Obama de moordpartij van Abdulazeez geen terreuraanslag, maar een ‘hartverscheurende omstandigheid’. De president wordt in toenemende mate bekritiseerd en van racisme beschuldigt omdat hij zich doorgaans onverschillig toont over de dood van blanke Amerikanen, terwijl hij altijd vol medeleven is als het om een zwart slachtoffer gaat.

  Zo reageerde hij afgelopen week totaal niet op de dood van Kate Steinle, een jonge blonde vrouw die werd vermoord door de eerder uitgezette illegaal Juan Francisco Lopez-Sanchez. Die was speciaal naar San Francisco teruggekeerd omdat dit tegenwoordig een officiële veilige haven (‘sanctuary city’) is waar immigranten niet naar hun afkomst en verblijfsstatus mogen worden gevraagd (5).

  Xander

  (1) Breitbart
  (2) Shoebat
  (3) Shoebat
  (4) The White House Twitter
  (5) Breitbart

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/07/Palestijnse-jihadist-Tennessee-deel-netwerk-ISIS-dat-dreigt-massaal-aanslagen-te-plegen

  Like

 13. Charles Martel zegt:

  Wie zijn de grootste gangsters? Deze varkenskop of zij die ons zomaar wat voorliegen, mr Obama? Het westen heeft gekapituleerd en onze kinderen zullen het gelag betalen.

  Like

 14. paulzwueste zegt:

  Obama werd door de hele Westerse wereld bejubeld toen hij gekozen werd.
  Ontving 14 dagen later al de Nobelprijs voor de vrede.
  Hoe dom kan een volk/volkeren zijn. Bekend was dat het ’n moslim was.

  Like

 15. joopklepzeiker zegt:

  Wat mij opvalt als je naar die ogen kijkt van dit soort monsters :

  De gordijnen zijn open de lichten zijn aan, maar er is niemand thuis .

  Like

 16. Marc zegt:

  Kotsmisselijk werd ik vanochtend van CNN. De verslaggeving ging niet over de slachtoffers van de aanslag, of zelfs maar over de aanslag zelf. Het ging uitsluitend over de dader. Hoe dit toch een rustiger jongen was, uiteraard zijn als kind van uit Koeweit gevluchte ouders in de VS een universitaire studie volgde. Dat hij niets radicaals vertoonde. Dat iedereen, zelfs zijn ‘beste vrienden’, enz verbaasd waren en er niets van begrepen. Honderd keer diezelfde foto van dit afschuwelijke joch in beeld. Wat was het toch zielig voor hem. Hij wordt zelfs gerechtvaardigd: kennelijk werd hij gediscrimineerd vanwege zijn naam. Kan je je dat voorstellen?

  Maar hoe zit het dan met zijn uitlating ‘Dit leven is kort en bitter’. En ‘laat de kans om je aan Allah te onderwerpen, niet aan je voorbij gaan’. De Volkskrant ‘Het bestaan op aarde (dunya) was volgens hem als een gevangenis en hij verlangde naar het paradijs’.
  Maar daar had CNN het helemaal niet over. Het hele woord islam, of welke ‘religieuze’ referentie dan ook, viel geen enkele maal.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s