Geen multiculti met moslims in het bejaardentehuis

Screenshot_81

(Vertaling: E.J. Bron)

Duitsland had het kunnen weten. Toen in 1961 de poorten geopend werden voor de Turken en iets later voor de Tunesiërs was al lang duidelijk dat moslims zich afscheiden en ernaar streven eigen staten op te bouwen. 14 jaar daarvoor had er een enorme volksverhuizing op het Indiase subcontinent met honderdduizenden doden plaatsgevonden, toen de moslims de staat Pakistan afsplitsten. Terwijl 7 miljoen Hindoes en Sikhs naar India vluchtten, marcheerden 4 miljoen moslims Pakistan binnen.

Vier miljoen moslims zijn ook het probleem van Duitsland (vermoedelijk is dit aantal inmiddels beduidend groter). Daarvan wonen er ministens 1,3 miljoen in de deelstaat Nordrhein-Westfalen. Ze komen uit verschillende landen en hebben toch één ding gemeenschappelijk: ze vermengen zich niet met de autochtone bevolking. Ze leven op grond van hun religie afgescheiden.

Het begint ermee dat ze niet trouwen met niet-moslims. Weliswaar kunnen islamitische mannen trouwen met maagdelijke vrouwen van “boekreligies” (Jodinnen, christinnen), maar islamitische vrouwen hebben deze keuze niet. Zij dienen zich alleen met moslims voort te planten, zoals je kunt lezen op de website van de Centrale Raad van de Moslims en zoals diverse fatwa´s dit propageren:

Screenshot_88

Het religieuze separatisme gaat tot op hoge leeftijd door, wat we in de “WAZ” kunnen lezen:

Volgens een onderzoek van het Duitse Rijkskantoor voor Migratie en Vluchtelingen (BAMF) zal het aandeel migranten ouder dan 65 jaar tot 2030 naar 2,8 miljoen verdubbelen. Daarom eisen de moslims in Nordrhein-Westfalen meer islamitische verzorgingstehuizen of in ieder geval eigen woongroepen voor oudere immigranten. Deze tehuizen moeten voldoen aan de speciale behoeftes van moslims in de seniorenleeftijd. Daartoe behoren gebedsruimtes, baden voor de rituele gebedswassing, Turks sprekende verzorgers en regelmatige bezoeken van imams. (…) op de middellange termijn streven de moslims naar een eigen islamitische liefdadigheidsvereniging in Duitsland.

 Achter de strenge separatie zit het concept dat alleen moslims voor het paradijs bestemd zijn, terwijl Allah het andere deel van de mensheid tot de hel heeft voorbestemd:

Voorwaar, als Allah een van zijn dienaren voor het paradijs heeft geschapen, helpt Hij hem de daden van de mensen van het paradijs te doen, net zolang tot hij zo´n daad volbrengt en sterft. Dan zet Hij hem vanwege deze daad in het paradijs. Als hij echter een mens heeft geschapen voor het hellevuur, helpt Hij hem om de daders van de bewoners van de hel te vervullen, net zolang tot hij zo´n daad volbrengt en sterft. Dan gooit Hij hem daarom in het vuur. (Mohammed volgens de authentieke overlevering van Umar Ibn al-Khattab, verzameld door Abu Dawud, at-Tirmindhi en Ahmad, in: Hasan, Ahmad, Sunan Abu Dawud, Band 3, pagina 1318, nr. 4686).

 Nordrhein-Westfalen wil dit concept graag ondersteunen:

Minister van Integratie Guntram Schneider (SPD) wees er in een “dialoog-tour” door moskeegemeentes in Nordrhein-Westfalen op dat talrijke ambulante verzorgingsdiensten zich op moslims zouden hebben ingesteld,. Op dit moment worden er gesprekken gevoerd om in tehuizen eigen afdelingen voor moslims in te richten. (…)

De dialoog tussen politiek en islamverenigingen verloopt niet zonder conflicten, maar er zijn resultaten. Zo kunnen moslims in Nordrhein-Westfalen inmiddels op stedelijke begraafplaatsen begraven owrden. De regering van de deelstaat heeft het begrafenisrecht hervormd.

Ook het islamitisch godsdienstonderwijs breidt zich uit. “als kinderen hier leven, kunnen ze aanspraak maken op bekentenis georiënteerd onderwijs”, verklaarde Schneider.

Laten we onszelf niets wijsmaken. Het zal erop uitdraaien dat er een complete nieuwe islamitische spoorlijn naast al het bestaande wordt gelegd. Als er sprake is van “integratie” en “dialoog” gaat het de moslims er enkel en alleen maar om van de Duitsers steeds meer islamitische georganiseerde zones af te dwingen. Van de wieg tot aan het graf zo mogelijk weinig contact met de onreine Kafir. “Minister van Integratie” Guntram Schneider zal hierbij graag helpen. Verderop naar het zuiden treedt een andere SPD-minister her en der in het Turks op in moskeeën. De “integratie” maakt vorderingen. In Hamburg is men bijzonder “vooruitstrevend”. Bekijk de video over het bejaardentehuis “Husarendenkmal”.
Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Apartheid", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "religieuze dialoog", "Verrijking", achterlijkheid, Appeasement, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Geen multiculti met moslims in het bejaardentehuis

 1. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op Powned:

  Bij een zelfmoordaanslag met een ijswagen in Irak zijn gisteren zeker 120 mensen om het leven gekomen. De aanslag vond plaats in een sjiitische wijk van de Iraakse hoofdstad Bagdad.
  Volgens CNN lokte de aanslagpleger mensen naar zijn wagen met de verkoop van ijsjes. Aangezien het Suikerfeest in Irak gisteren officieel begon, besloten veel mensen wat zoetwaren te kopen. Gisteren stond het dodental nog op 80, maar ondertussen is dat dus al opgelopen tot 120. Terreurgroep Islamitische Staat heeft de verantwoordelijkheid opgeëist voor de aanslag.

  Je durft in die kut landen zelfs geen ijsje meer te eten, wat een volk. En dat laten we hier binnen.

  Like

 2. Marc zegt:

  Inderdaad. Wat het even vergeten: moslimvrouwen mogen niet met niet-moslims trouwen met als doel de moslims zo aan een meerderheid te helpen. Dit is een expliciet discriminatoir uitgangspunt!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Wordt toch niet toegegeven: Z i j mogen dat.
   Van ‘hullie’ is het nóóit discrimineren. Maar als men alleen maar dènkt, autochtonen op iets dergelijks te kunnen betrappen…..

   Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Die linkse kliek die zo tegen een parallel of apartheids samenleving in Zuid Afrika was probeert hier nu een parallel of apartheids samenleving te creëren.
  Het lukt ze ook al aardig, we hebben al ‘no go’ areas in de steden, plaatsen waatr de islam de dienst uitmaakt.
  Haat kazernes worden overal gebouwd soms met minaretten, zelfs met roeptoeters.
  Uit die roeptoeters klinkt op de vreemste momenten een ontzettend vals gejammer in een onverstaanbare taal.
  Denk dat ze ons, Nederlanders dan uitschelden of zo.
  Als die roeptoeters dan zo nodig moeten; verplicht in het Nederlands!
  Apartheid; het is een Nederlands woord….

  Like

 4. Fred zegt:

  En de kafir kan natuurlijk, zoals gewoonlijk, voor alles betalen.

  Like

 5. pieter zegt:

  dat turkse restaurant waar ik vanavond met vrouwtje ben wezen eten, is prima geintegreerd. Menu in het turks, duits en zelfs nederlands.
  en ja, lekker gegeten!

  Like

 6. Kraftavilqa zegt:

  “Minister van Integratie” Waarom niet gewoon “Minister van segregratie” of zo men wil “Minister van desintegratie”. Verder ben ik een groot voorstander van apartheid voor muzels, ik vind dat muzels niet dezelfde rechten moeten hebben als echte mensen. Sterker nog om tot optimale apartheid te komen ware het ’t beste muzels daar te houden waar ze thuishoren aan de andere kant van de Middellandse Zee.

  Like

 7. luckybee zegt:

  Mischien wel in een Marxistische bejaarden huis, ze willen toch met moslims muticultien?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s