Guinee neemt zijn criminelen niet terug

Screenshot_75

(Vertaling: E.J. Bron)

Onlangs berichtte PI dat Tunesië zijn asielbedreigers, ook zijn bijzonder criminele, niet terugneemt, zodat deze kunnen blijven huishouden in Duitsland. Nu werd bekend dat ook het West-Afrikaanse Guinee zijn asielbedreigers en criminelen zelf laat beslissen of ze uitgezet worden.

De “Kölner Express” bericht in een bijzin:

Lange tijd gebeurde er niets, maar nu worden de marihuanadealers in de binnenstad van Keulen eindelijk aangepakt. Woensdag arresteerde de politie meerdere drugsdealers. De hoofdcommissaris van politie, Wolfgang Albers, was hierbij persoonlijk aanwezig. Terwijl drugshonden de omgeving afzochten naar verstopplekken van marihuana, werden de kleine dealers, voornamelijk afkomstig uit Guinee in West-Afrika, in de boeien geslagen. Deze handelen al jarenlang in drugs tussen de Rijnoever en de Roncalliplatz.

Hoofdinspecteur van de recherche in Keulen Arnd Rüenhaufer legde het optreden uit: “Vijf collega´s zitten sinds verleden jaar achter de mannen achter de schermen aan. We hebben 25 arrestatiebevelen aangevraagd en 50 kilogram drugs en € 16.000,- cash veiliggesteld.”

Bij de daders gaat het om jonge asielzoekers, die leven van de verkoop van kleine hoeveelheden marihuana. Ze kunnen niet naar hun land van herkomst teruggestuurd worden, omdat Guinee alleen maar landgenoten terugneemt die het eens zijn met hun uitzetting.”

Guinee krijgt evenals Tunesië meerdere miljoenen euro´s ontwikkelingshulp van Duitsland, zoals te lezen staat op de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken:

Na de parlementsverkiezingen in Guinee op 28-09-2013 besloot de Duitse regering, evenals de EU, de bilaterale ontwikkelingssamenwerking met Guinee weer volledig voort te zetten. Als eerste stap hiertoe werden eind november 2013 tot nu toe bevroren schenkingen van in totaal 24,4 miljoen euro gedaan.

De bilaterale ontwikkelingssamenwerking met Guinee concentreert zich op het zwaartepunt “fundamentele sociale diensten” en omvat – zowel technisch als financieel – activiteiten op de terreinen basisopleiding en reproductie en gezondheid van de familie. In het kader van haar humanitaire hulp  ter bestrijding van de ebola-epidemie stelde de duitse regering alleen voor Guinee 7,8 miljoen euro beschikbaar. In totaal besteedde Duitsland 194 miljoen euro aan de bestrijding van de ebola-epidemie.

Voor de jaren 2015-2016 konden in juni 2015 € 42 miljoen voor “fundamentele sociale diensten” aangekondigd worden.

Bestaat er een of andere begrijpelijke reden waarom men met zich laat sollen door Guinee? Guinee en Tunesië zijn overigens niet de enige landen die hun criminelen niet terugnemen. Ook Turkije ontneemt graag haar burgers het staatsburgerschap voor mogelijke uitzettingen, zodat deze daarna Duitsland kunnen blijven “verrijken”, zoals in onderstaande video bevestigd wordt van de kant van de autoriteiten:

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, Immigratie, Justitie, Krankzinnigheid, Multiculti, Ontwikkelingshulp, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Guinee neemt zijn criminelen niet terug

 1. Cathja zegt:

  Drop ze maar in de woestijn. Plek zat. Dan mogen ze zelf beslissen in welk Afrikaans land ze asiel aanvragen. Zorg er wel voor dat de Europese grenzen voor deze criminelen voorgoed gesloten blijven! Als dit zo doorgaat krijgen we in Europa heel crimineel Afrika over de vloer.

  Duitsland is fout bezig door deze landen financiële steun te geven. Guinee en Tunesië zouden wat mij betreft de pot op kunnen als ze hun eigen mensen niet eens terug willen nemen.

  Like

 2. Willie zegt:

  Gewoon BUITEN TRAPPEN !!! FUCK POLITICAL CORRECTNESS

  Like

 3. Pegidafan zegt:

  Die wetten hier zijn zo rot , eigelijk nog rotter dan die crimminelen. Die regeringen zijn er voor ons , betaald door ons . Maar maken hun eigenvolk totaal murf .
  Al zie ik ook wel dat het onze eigen schuld is , in Duitsland toespraken voor een menigte van tienduizende mensen , in Italie Milaan een toespraak voor een menigte van honderdduizend mensen allemaal toespraken tegen emmigratie en europa . Maar hier , ik hou van dit land en me eigen volk , maar moet ook eerlijk zeggen dat Nederlanders labbekakke zijn hoor. Net als in Zweden . Wat wij hier nodig hebben is AKTIE,AKTIE , AKTIE.

  Like

  • Pegidafan zegt:

   WEG MET DEZE ZELFMOORDPOLITIEK , weg met het linkse waanbeeld van boeten voor Zwarte Piet, boeten voor de slaventijd, boeten voor de oorlog in Indonesien , boeten voor het appartheid regime in zuid afrika , boeten voor de aids epedimie ,boeten voor die arme palestijnen , boeten voor oekraine , boeten voor van alles en nog wat , en dat geld ook voor onze Duitse vrienden en buren , stop met je hoofd naar beneden te laten hangen ivm de oorlog . Stop daar mee , want wij zien jullie niet zo wij zijn jullie bondgenoten jullie zijn een prachtig volk met een cultuur als de onze , wij moeten als alle volkeren van ons EUROPA , als een man naast elkaar staan . ICH LIEBEN DAS DEUTCHES VOLK . Ik ben niet tegen Europa , ik ben tegen deze ZELFMOORD POLITIEK , van dit facistiche regime.

   Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Geen volk terugnemen dan ook geen enkele hulp meer geven; hoe gemakkelijk kan het zijn!
  Uiteraard geen rekening houden met een eventuele bestraffing die ze bij terugkomst krijgen, dat is ons pakkie an dan niet meer.
  Mag aannemen dat ontwikkelingshulp ontvangende landen normale mensenrechten hanteren.
  Zo niet, is dat ook al een reden om elke hulp te stoppen.
  Voor de dan nog overblijvende ‘onuitzetbaren’ een regeling treffen met Mugabe in Zimbabwe of zo.
  Zimbabwe heeft blanke boeren het land uitgejaagd en de plantages verkommeren; denk dat hij wel wat werkvolk kan gebruiken en de nieuwe werkers daarvoor de Zimbabwaanse nationaliteit geeft.
  U ziet, het hoeft niet moeilijk te zijn.

  Like

 5. boorzalf zegt:

  Gewoon terug sturen, hup het vliegtuig in en enkele reis naar het thuisland. Wat is daar nou zo moeilijk aan.

  Like

 6. Jean zegt:

  Ik heb een oplossing a.g. dit probleem met die importbarbaren, laten we in Griekenland 4 a 5 eilanden huren en die voorzien van een draadomheining van 4m hoog en heel die troep daar onderbrengen dan zijn ze in Europa en wij hebben er geen last van, ze krijgen brood en water, dat doet de Europese economie weer goed draaien en voor de rest bye bye aan dat barbaars zootje.
  Griekenland heeft inkomsten en wij leven terug veilig.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s