Het wordt tijd om Obama en Kerry te noemen wat ze zijn: verraders

Screenshot_62

Land- en volksverraders: John Kerry en Barack Hussein Obama

(Door: Daniel Greenfield – Vertaling: “Vederso”)

De laatste keer dat een zwakke leider van een zwakker wordende natie aan kwam zetten met “Vrede in onze tijd” antwoordde een strijdlustig en omstreden rechts politicus: “U kreeg de keuze tussen oorlog en eerloosheid. U koos eerloosheid en u zult oorlog krijgen”. Deze politicus [Churchill] ging het Verenigd Koninkrijk leiden tegen Hitler. De nieuwste waardeloze overeenkomst met een moorddadige dictatuur komt van John Kerry, een man die instinctief eerloosheid zoekt op de manier waarop een varken zoekt naar truffels.

John Kerry verraadde zijn uniform en zijn volk zo vaak dat hij er bekend om stond. Hij had in Parijs illegaal een ontmoeting met de vertegenwoordigers van de Noord-Vietnamese vijand en ging het jaar daarop naar Washington DC, waar hij de Amerikaanse soldaten, die vermoord werden door zijn nieuwe vrienden, vervloekte als verkrachters en moordenaars “wat doet denken aan Dzjengis Khan”.

Zelfs voordat hij tot Minister van Buitenlandse Zaken verkozen werd, spuwde Kerry al communistische propaganda in de Senaat.

Eenmaal in de Senaat vloog Kerry naar de marxistische Sandinistische moordenaars in Nicaragua om deze te ondersteunen. Net zoals de leider van Iran roept om “Death to America”, wat Kerry niet afremde, deden dat ook niet de Sandinistische kreten van “Here or There, Yankees Will Die Everywhere”.

Kerry deed zelfs zgn. progressievelingen walgen toen hij het wat betreft het Syrië van Assad overdreef. Nu speelt hij de nuttige idioot voor de bazen van Assad in Teheran.

Al bijna vijftig jaar heeft John Kerry Amerikaanse belangen verkocht aan de vijand. Iran is zijn grootste succes. De smerige nucleaire deal met Iran is het hoogtepunt van het vele verraad in zijn leven.

Deze deal verandert Amerika van een tegenstander van het Iraanse expansionisme, terrorisme en z’n nucleaire wapens-programma in een belangrijke voorstander. De internationale coalitie, die opgebouwd werd om Iran’s kernwapens te stoppen, zal in plaats daarvan z’n programma beschermen.

En zonder Obama zou dit alles niet gebeurd zijn.

Obama begon zijn opkomst door radicaal links ter wille te zijn in het verwijderen van Saddam. Hij drong er daarna bij hen op aan zich te richten op Egypte en dat is wat hij deed toen hij eenmaal president was; het orkestreren van de machtsovername door de Moslimbroederschap in Egypte en in de hele regio. De Moslimbroederschap werd omvergeworpen door volksopstanden in Egypte en Tunesië, maar Obama heeft het Iraanse regime behouden toen het werd geconfronteerd met de Groene Revolutie. Nu is Iran zijn laatste islamistische hoop voor het stoppen van Amerika in het Midden-Oosten.

Obama en Kerry stemden beiden tegen de aanwijzing van de IRGC (Islamistische Revolutionaire Garde) als een terroristische organisatie, die de moord op Amerikaanse soldaten aan het organiseren was, terwijl ze beide in de Senaat zaten. Vandaag de dag hebben ze onze vliegtuigen veranderd in de luchtmacht van de sjiitische IRGC-milities in Irak.

Gedurende het hele proces bleven ze zeggen: “No deal is better than a bad deal” Maar hun deal is niet alleen maar slecht. Het is verraad.

Obama is niet Chamberlain. Hij heeft slechte bedoelingen. Kerry maakt geen eerlijke fouten. Ze onderhandelden absurd en ondeskundig met Iran, omdat ze het spel niet eerlijk speelden. Zij wilden de hele tijd al een slecht onderhandelingsresultaat voor Amerika.

Als Obama onderhandelt met de Republikeinen, bereikt hij maximale concessies met minimale toegevingen. Kerry deed hetzelfde met Israël tijdens de mislukte poging tot het herstarten van de vredesonderhandelingen met de PLO. Zo behandelen zij degene die zij als hun vijanden beschouwen. Zo behandelen ze hun vrienden.

Een slechte deal is niet alleen beter dan geen deal, het is beter dan een goede deal. (anders gezegd: een slechte deal is beter dan een goede deal – vert.)

Obama was niet bezig om Iran van kernwapens af te houden. Hij deed het om Iran tot de spil van het Midden-Oosten te maken. Na zijn falen in de rest van de regio is deze deal het resultaat van wrok. Met de val van de Moslimbroederschap en de teruggang van de radicale islamieten in Turkije is het ondersteunen van Iran zijn manier van het blokkeren van de macht van zijn opvolgers in het Witte Huis om een ​​meer pro-Amerikaans, buitenlandse beleid te voeren.

Obama sloot deze deal om de Amerikaanse macht in het Midden-Oosten te verlammen.(…)

(Greenfield bespreekt vervolgens een aantal elementen in de “deal”, zoals o.a. de inspecties/verificaties door het IEIA (Atoomagentschap in Wenen)).

Verraad.

(…) Obama en Kerry hebben deze overeenkomst niet als vertegenwoordigers van de Verenigde Staten gesloten, maar als vertegenwoordigers van een giftige ideologie die Amerika als de oorzaak ziet van alles dat er mis is in de wereld. Dit is niet een overeenkomst die ons sterkt en ons veilig houdt, maar een overeenkomst die ons verzwakt en in ons in gevaar brengt, uitonderhandeld door mannen die geloven dat een sterk Iran beter is dan een sterk Amerika.

Hun ideologie is die van de schreeuwende anti-oorlogs-demonstrant die Amerikaanse troepen en buitenlandse beleid altijd en overal bekritiseert, wiens wereldbeeld weinig is veranderd sinds het geschreeuw: “Ho! Ho! Ho Chi Minh. NLF (Nationaal BevrijdingsFront) gaat winnen”. Het enige verschil is dat hij ​​nu een duur pak draagt.

Hun ideologie is niet Amerika. Ze is niet Amerikaans. Ze is dezelfde giftige linkse haat die Kerry bij de Vietcong, bij de Sandinisten en Assad heeft gebracht. Het is dezelfde wrok tegen Amerika die Obama naar Cairo, Havana en Teheran bracht. We hebben de vijand ontmoet en hij zit in het Witte Huis.

Bron:
www.frontpagemag.com
Auteur: Daniel Greenfield

Vertaald uit het Engels door:
“Vederso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Barbarisme, Communisme, Hypocrisie, Islamofilie, landverraad, Marxisme, Obama, Rotzakken, socialisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Het wordt tijd om Obama en Kerry te noemen wat ze zijn: verraders

 1. louis-portugal zegt:

  Ik wist van Kerry eigenlijk alleen maar dat hij een rijke portugese erfgename van Heinz getrouwd had.
  Ik wist niet dat die zo links was, maar dat komt wel meer voor bij rijke amerikanen.
  Een van hun ketchupfabrieken, in ons dorp, is enkele jaren geleden verkocht aan portugezen.

  Like

 2. peterselie1 zegt:

  Nog zo’n verraderlijk Amerika-EU spel.

  TTIP en de draaideur tussen EU en het bedrijfsleven: onthutsend rapport

  Dat er nauwe banden bestaan tussen Europese beleidsmakers en private ondernemingen is geen nieuws. Maar in het licht van het aankomende TTIP-verdrag – dat kan beschouwd worden als het grootste en meest omvangrijke vrijhandelsakkoord ooit – besloot Coroporate Europe om de banden tussen politiek en bedrijfsleven aan een onderzoek te onderwerpen. De resultaten zijn vrij onthutsend en reveleren hoezeer TTIP het gevolg is van lobbywerk.

  Het onderzoek van CorporateEurope toont mooi aan hoe er een uitdrukkelijke link bestaat tussen een draaideurpolitiek en lobbywerk. Die link werkt ongeveer als volgt: iemand bekleedt een publiek mandaat binnen de Europese instellingen. Op een bepaald moment wordt het publiek mandaat afgebroken en gaat de betrokkene voor een private actor werken, een private actor die grote belangen heeft in, bijvoorbeeld, het tot stand komen van TTIP. Cru gesteld: grote bedrijven en lobbygroepen plukken mensen weg van een publiek mandaat en zetten hen in als pionnen voor eigen belangen.

  Laten we even ingaan op enkele voorbeelden. >>>> http://stopdebankiers.eu/ttip-en-de-draaideur-tussen-eu-en-het-bedrijfsleven-onthutsend-rapport/

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Hartelijk dank, Daniel Greenfield, voor deze verhelderende uiteenzetting! (En uiteraard hartelijk dank, Vederso, voor het vertalen ervan.)
  Het is waar: Of er nu bij Obama verkapt mohammedanisme achter zit, of eerder achterhaald jaren ’60 idealisme, er is hoe dan ook bij hem sprake van één ding: Een diepe wrok tegen Amerika.
  En met dàt oogmerk er naar streven president te worden……Dat staat gelijk aan de ernstigste vorm van hoogverraad!
  En wat voor hem geldt, geldt ook voor Kerry, trouwens voor alle politici, waar ook ter wereld, die ernaar streven, aan de macht te komen, teneinde de natie in kwestie van binnen uit te vernietigen!
  Maar ja, schud al die blinden maar eens wakker, die dat nog steeds niet (willen) zien: Als dat zo gemakkelijk zou zijn, zat die halfbloed nu niet aan zijn tweede ambtstermijn!
  Je mag nog van geluk spreken, dat een derde er niet inzit. Maar of de Amerikanen nu hun les geleerd hebben……
  En wàt gaat dit intussen nog aanrichten; dàt is ook een interessante vraag!

  Like

 4. luckybee zegt:

  Het is wel es waar de taak van de Amerikaanse burgers ; ik ben Hollander,maar dat ze Barack Hussein Obama en zijn katholieke democraten vrienden , uit de Wittehuis er uit schoppen is mij wel aan genaam.

  Like

 5. hendrikush zegt:

  Oboema heeft hele hordes vrouwen rondom zich heen verzameld. Ze zitten in de voorlichting, in de Umma Nations, op buitenlandse zaken, noem maar op. Dat zal de mohammedanen zeker afschrikken. Dan heb je geen mannen met ruggegraat meer nodig.

  Like

 6. Fred zegt:

  Toemaar. Rijkelijk laat. Dat zeg IK nu al járen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s