‘Honderden bootvluchtelingen geweigerd op Sicilië’

Screenshot_71

De “Bourbon Argos” in de haven van Reggio Calabria

Meer dan 500 uit de zee geredde vluchtelingen werden op Sicilië geweigerd wegens gebrek aan opnamecapaciteit. Dat meldt de Italiaanse afdeling van Artsen zonder Grenzen (AZG).

Eén van de twee reddingsschepen van Artsen Zonder Grenzen in de Middellandse Zee, de Bourbon Argos, had daar woensdag 661 vluchtelingen opgepikt. AZG wou die in het Siciliaanse Trapani aan wal brengen, maar de Siciliaanse autoriteiten konden naar eigen zeggen maar 150 vluchtelingen opnemen. Dat werd door het team van AZG geweigerd.

Lees verder>>>
(h/t “Miesje”)
De Standaard

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Immigratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op ‘Honderden bootvluchtelingen geweigerd op Sicilië’

 1. dutchess43 zegt:

  Mooi zo, laat AzG hen maar allemaal weer terugbrengen naar de noordkust van Afrika.
  Hoe eerder die “vluchtelingen” weten dat ze niet welkom meer zijn, de minder zullen de dure overtocht wagen.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Overal weigeren! Europa is overspoeld met ‘vluchtelingen’. Misschien kunnen ze opgevangen worden door de rijke Arabische oliestaten? Zijn ze ook veel dichter bij huis…!

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Cathja
   Mooi gezegd, maar de rijke Arabische olielanden zijn degenen die hun drek hierheen sturen. Schaduw figuren binnen deze landen financieren de tochten in de naam van de Jihad. Officieel hebben Saudi-Arabië en de Emiraten gezegd dat de komst van de vluchtelingen zal de politieke stabiliteit in hun land verstoren.

   Like

 3. Jean zegt:

  Wanneer starten de boten geheel gevuld richting Afrikaanse kusten?
  Het is anders reeds 5 over 12 met dat barbaars gedoe in onze landen.
  Als de geldkranen richting boottoeristen en bootterroristen niet stopt dan zullen wij zelf de kranen dichtdraaien, “da’s nie moeilijk da’s gemakkelijk en noodzakelijk”
  Zolang als dat volk hier rondloopt moeten die in een gesloten instelling blijven, wij willen ze niet, nu niet en nooit niet in onze samenleving.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Jean
   Wij zitten met twee problemen: a) de politieke top in ons land en de EU die de zwerm vluchtelingen welkom heten en b) de vluchtelingen cq. Islam zelf. Wij worden voor meer dan 45 jaar gedirigeerd door Culturele-Marxististen en/of geldbeluste pathologische politici. Beide dromen over het omvergooien van de natiestaat t.b.v. het oprichten van multiculturele Europese Sovjet Unie (nieuwe stijl). Politici binnen onze landen en de EU zijn in twee groepen verdeeld: a) Oude mastodons en adepts zoals bijv. Martin Schultz, Cecillia Malmstrom, Daniel Cohn Bendit en de nieuwe aanstormend jong talent Federica Mogherini; b) de rest van het gespuis die politiek ziet als ultieme manier of snel en gemakkelijk RIJK te worden. Zie https://www.youtube.com/watch?v=ZVfwuFrJ-5E en http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iK8ue7-Shpc
   ZODRA WIJ, ALS KUDDE ZOMBIES, zouden durven de angstbarrière te doorbreken en NIET MEER OP MENSEN STEMMEN DIE op zijn zachts gezegd niet goed zijn voor onze gezondheid en onze voortbestaan, is de helft van het werk al gedaan. De Islam in Europa zal een kwestie van formaliteit zijn. Maar wij mogen niet al te lang wachten.

   ANGST IS EEN SLECHTE RAADGEVER en het is nu vijf voor twaalf. .

   Like

 4. Hendrik M. zegt:

  AZG, een organisatie die voor mij heeft afgedaan; ze krijgen geen cent meer.
  Artsen die hier niet aan de bak komen en dan maar bij AZG gaan; niet uit overtuiging, maar omdat het zo leuk op hun CV staat.
  Afrikaanse drenkelingen breng je netjes terug naar Afrika; Tunis, Algiers en Tripoli liggen daar in de buurt.
  Plaatsen waar deze moslim (de christenen verzuipen ze onderweg) drenkelingen zich thuis kunnen voelen.

  Like

 5. Driek zegt:

  Volgens het Italiaanse persagentschap Ansa wou het schip nog een tussenstop maken op Sardinië, maar dat wilden de vluchtelingen niet. Ze zullen morgenochtend in Reggio Calabria, in het zuiden van Italië, aankomen.

  Het lijkt wel een cruise, die lui hebben nog wensen ook. We kunnen nu net zo goed een veerdienst openen, want dit heeft niets meer met vluchtelingen te maken, dit is een complete volksverhuizing. Die vluchtelingenorganisatie vaart er wel bij!

  Like

  • Cathja zegt:

   Hopelijk worden ze nu ook in Reggio Calabria geweigerd. Laat Italië alsjeblieft eensgezind zijn in hun afwijzing.
   De spanningen nemen daar toe, zoals we ook in een bericht van gisteren konden lezen. Op TV werden beelden getoond van mensen die flats leeggehaald hadden waar ‘vluchtelingen’ zouden worden gehuisvest. De hele boel is in de fik gestoken uit frustratie dat die ‘vluchtelingen’ alles cadeau krijgen, waar de normale Italiaan hard voor moet werken. Ik kan dat best begrijpen. Het is overal hetzelfde beeld.

   Wanneer nemen onze vijanden in Brussel eens maatregelen om de constante stroom gelukszoekers terug te dringen? Er wordt regelmatig over gesproken, maar er wordt niets concreets gedaan. Dit loopt gigantisch uit de hand, want de onvrede groeit overal.

   Like

  • Nikolaos zegt:

   Scherp gezien, ik dacht dat het woordje ‘dat’ verwees naar Sardinië, dus dat Sardinië de vluchtelingen (ahum) niet wilde. Maar het is dus andersom, de vluchtelingen willen Sardinië niet.

   Welcome to the Twilight Zone…

   Like

 6. luckybee zegt:

  Dat boot ziet zeer zeewaardig uit om de zgn vluchtelingen terug naar Lybie te varen.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Je moet ook nog rekening houden met de mogelijkheid, dat die vluchtelingen, zodra ze voet op Italiaanse bodem hebben gezet, al dan niet officieel verzekerd zijn van de ruggensteun van de befaamde zwarte minister Cécile Kyenge…!
  Lijkt sterk, maar we wéten inmiddels, dat ze die neiging vertoont. Ik zou er hoe dan ook niet van opkijken.

  Like

 8. Theodoor zegt:

  Ik ga er maar vanuit dat Artsen Zonder Grenzen ook de terugtocht op zich neemt van al die overtollige immigranten. Mag wat mij betreft nu wel starten.

  Like

 9. Thomasson zegt:

  Geweldig!!!!!!!!!!!! Eindelijk heeft iemand daar in Italië (toevallig Sicilië) zijn ballen teruggevonden. De Sicilianen melden, recht toe recht aan, dat zij een bak vol met MONSTERS UIT ARABISCHE LANDEN EN AFRIKA weigeren op te nemen Als “Aartsen zonder Grenzen” of andere Gutmenschen organisaties willen ze ergens onderbrengen, dan doen ze het maar in hun eigen huis. Het is mooi geweest tot nu toe. Het tendens nu is dat het spel moet – eindelijk – over zijn. Het opnemen van deze hoop vuil staat gelijke aan het loslaten van een kooi vol met honderden geïnfecteerde ratten. Het NOS nieuwsbericht (Journaal 07.00 uur) van 13 juli 2015, laat geen twijfel over dat de zgn. “vluchtelingen” beginnen met hun smerige praktijken vanaf het moment dat zij met hun poten in een asielzoekers centrum landen.

  Like

 10. Willie zegt:

  ”MEN” (iedereen weet wel wie ik bedoel,) wil gewoon heel Afrika leeg hebben , Waarom ????????????? Kan maar film zijn , maar herinner het einde van de movie 2012 ??? Waar stevenden die elite-overlevenden op af ???? JUIST !! AFRIKA !!
  Is er iets wat men ons verzwijgt ???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s