Kleuterschool in Gotenburg dwong 120 kinderen aan gay pride parade deel te nemen

Screenshot_69

(Door: “rommel”)

Een kleuterschool in Gotenburg dwong 120 kinderen tussen de 1-6 jaar aan de jaarlijkse gay pride parade deel te nemen.

Het personeel van de kleuterschool Hagahuset verdedigt de actie door te verklaren dat ze het doen voor liefde en “iedereen gelijke waarde”. De kinderen die in de optocht meeliepen, zwaaiden met regenboogvlaggetjes en riepen leuzen zoals “Van wie mag je houden – Van wie je wil.”

– “We doen dit, omdat we het willen”, zegt 3-jarige Alice Gesaw.
– “Je mag houden van wie je wil”, onderbreekt haar vriendje Hugo Beaumont.

Dit was de tweede keer op rij dat de kleuterschool de jaarlijkse gay pride parade bezocht. De voorbereidingen hebben een week geduurd. Slogans als “Van wie mag je houden – Van wie je wil” en “Drink limonade met prik, iedereen moet aan de liefdeshik” worden koppig herhaald.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Rommel

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, cultuurrelativisme, hersenspoeling, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

16 reacties op Kleuterschool in Gotenburg dwong 120 kinderen aan gay pride parade deel te nemen

 1. Cathja zegt:

  Onbegrijpelijk! Vooral toen ik het korte filmpje had bekeken! Moet de mensheid écht deze kant opgestuwd worden? Kun je dit nog gezond noemen?
  In plaats van de kinderen te leren dat er verschillen in geaardheid kunnen zijn, maar dat men elkaar altijd moet respecteren als méns, wordt kinderen een mening -want dat is deze gedwongen deelname aan de parade- als het ware opgedrongen. En als ik dat knulletje in dat filmpje bezig zie, dan kan ik dit gedrag alles behalve normaal noemen voor iemand van zijn leeftijd.
  Laat kinderen kind zijn. Komen ze met vragen over homo’s en lesbiennes, dan is de tijd rijp om er met hen over te spreken dat ook deze mensen deel uitmaken van de samenleving.
  Maar dring ze niets op, zoals men deed en nog steeds doet op die school in Gotenburg. Zeer ongezond, en ik vraag me af of alle ouders ermee ingestemd hebben dat hun kinderen al op zó jonge leeftijd mee zouden doen aan deze gay pride parade.
  Zo ja, dan zegt me dit veel over de mentaliteit van de ouders.
  Ik vind dit triest!

  Like

 2. Idefix zegt:

  Ja,en? Ik heb vroeger,in mijn kleuterschoolperiode ook met een vlaggetje in de hand langs de kant van de weg moeten staan omdat de koningin ons dorp bezocht.
  En verder zou ik niet willen dat mijn kind een homo hatende hillbilly gaat worden. We zijn tenslotte geen achterlijke moslims.

  Like

  • Cathja zegt:

   Idefix om 9:52
   Er is nogal een verschil tussen ‘met een vlaggetje zwaaien als de koningin het dorp bezoekt’ en kinderen tussen de 1 en 6 jaar jong verplicht laten meelopen in een gay pride optocht! Dat is behoorlijk ongezond en walgelijk.
   Als jij je kinderen een normale opvoeding geeft, dan leg je hen uit dat ze geen homo’s mogen haten. Dat heeft niets te maken met achterlijke moslims, want ook onder autochtonen komt moslimhaat nog steeds voor. Maar zúlke jonge kinderen dwingen mee te lopen in een gay pride optocht is verwerpelijk!
   Laat kinderen kind zijn, en probeer niet hun ontwikkeling te beïnvloeden met jouw principes!

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nee, maar ten eerste leert diezelfde Zweedse doctrine die kinderen tegelijkertijd, van diezelfde ‘achterlijke moslims’ alles goed te vinden -ook als die ze zowat naar het leven staan- en ten tweede: Wat ís dit nou voor kul? Wat begrijpen die kinderen op die leeftijd nou, van wat de volwassenen onder ‘houden van’ verstaan, in dit verband?! Dat is toch niets dan leuzen opdringen! Je hoeft helemaal niet hysterisch te gaan doen als ze gaandeweg achter méér komen, maar ze op deze leeftijd meeslepen naar zo ’n parade…..Dat is doodgewoon overdone, dat zou iedereen moeten begrijpen!
   Trouwens, als je ze dat dan persé meent te moeten bijbrengen, wees dan consequent en leer ze meteen dat de islam totaal fout zit omdat díe dat soort ‘houden van’ juist verbíedt! Maar dàt verdommen die maffe Zweden evengoed!

   Like

   • Ad de Koning zegt:

    Theresa, helemaal mee eens, kinderen moeten kinderen kunnen zijn en je moet ze niet misbruiken om iets te promoten waarvan ze niet precies snappen waarom het gaat.

    Like

   • Nikolaos zegt:

    Ik weet het niet Theresa, ik heb zelf het idee dat het al heel lang zo is, dat de waarden van cultureel marxisten al vroeg door de strot geramd worden. Alleen is het verschil met vroeger dat het nu openlijk gebeurt.

    Like

 3. Jean zegt:

  Als ouder deed ik deze school een proces aan moest er een kind van mij bij zijn.

  Like

 4. Driek zegt:

  – We doen dit omdat we het willen, zegt 3-jarige Alice Gesaw.
  – Je mag houden van wie je wil, onderbreekt haar vriendje Hugo Beaumont.

  Ja hoor, toe maar, kinderen van drie en vijf jaar, wat weten die nou van homo’s, die zijn nog volmaakt onschuldig, en ik begrijp die ouders niet van die kinderen. Dat mens moeten ze opsluiten. De wereld is gek aan het worden. Ik vind het ronduit walgelijk.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Tja, kinderen kind laten zijn……Dat is nu eenmaal problematisch, hè, in Zweden, waar kinderen vanaf 1 jaar in de opvang worden gedumpt, minstens vijf dagen van de week, van 8 tot 6 -of zelfs tot 7, zodat beide ouders fulltime kunnen werken! Opgevangen èn opgevoed worden ze grotendeels door linkse pedagogen, die hen géén kind laten zijn, maar hen net zo goed volstoppen met ‘lief zijn voor moslims, als met déze troep! “Van wie mag je houden van wie je wilt!”Hilarisch als het niet zon treurig was: Die schatjes hebben niet het minste idee, wat er híer precies met ‘houden van’ bedoeld wordt; ze leren de slogan, níet, wat er achter zit.Net zoals de kinderen in de communistische landen, destijds, of de islamitische kindertjes in Bolton op die Allahu’ Akbar- schoolwandeling! Al lijkt het allemaal nóg zo leuk, het blijft gewoon dríllen!
  Maar gebruik dàt argument tegenover die stomme, geïndoctrineerde schoolleiding en ze weten niet, waarover je het hebt! Wedden?

  Like

 6. luckybee zegt:

  Marxisten hey, ze doen alles om gelijk te krijgen, ook als ze weten dat ze de verkeerde weg kiezen.

  Like

 7. oud-marinier zegt:

  De kinderen werden gedwongen…ik mag aannemen door het bestuur van die school ….Nou , bestuur met onmiddelijke ingang op non-actief zetten . Mijn kind wordt door NIEMAND niet gedwongen ergens aan mee te doen. (Evenementen zoals deze ) . Andere zaken die SCHOOL-GERELATEERD zijn , is geen probleem . Daarnaast , ben ik iemand van de hetero organisatie …mannetje – vrouwtje…..dus om mijn kind hier aan VERPLICHT mee te moeten laten doen…NOOIT NIET …Alle respect voor de homoseksuelen en lesbiennes….heb er verder geen probleem mee dat ze hun leven willen delen met iemand van hetzelfde geslacht…..maar ik ga het ZEKER NIET ondersteunen. Noch mijn kind daaroor te laten misbruiken.

  Like

 8. Wachteres zegt:

  Rommel heeft groot gelijk als hij zegt dat die kinderen politiek misbruikt worden. Kinderen moeten zo lang mogelijk kind blijven.

  Maar er is niets nieuws onder de linkse zon: In de jaren ’60/’70 had je ook al kleuterscholen [ o.m. in Hamburg] waar de jongetjes seksueel mochten experimenteren met de meisjes. En als de ouders er iets van zeiden of protesteerden dan werd er gezegd dat zij de kinderen seksueel frustreerden.

  Ouders moesten met hun kinderen overleggen of er wel of niet nog een kind bij zou komen en ik herinner me zelfs dat links geprobeerd heeft om seksueel contact tussen 12-jarigen en volwassenen niet langer strafbaar te stellen. Dat is hen niet gelukt.

  Misschien één van de redenen waarom links zo gek is op de islam?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nee, dat is volgens mij toch ook weer te eenvoudig gesteld, want de seksualiteitsbeleving, die links voor ogen staat -ongedwongen en vrij van alle taboes- is zo ongeveer het tegengestelde van datgene wat de islam nastreeft: Alles in het verborgene en één en al schaamtecultuur.
   Links wil althans nog, dat beide sexen er plezier aan beleven en initiatieven nemen. In dat kader gaat men er ook vanuit, dat ook kinderen seksuele verlangens zouden kennen die men ze niet mag ontnemen door bijvoorbeeld pedofiele contacten te verbieden. Het mag dan zo zijn dat dit niet klopt,omdat er binnen pedofiele contacten altijd sprake is van een ongelijke machtsverhouding, waardoor de ‘verlangens’ praktisch altijd de verlangens van de oudere zijn, geprojecteerd op de jongere, maar in theoríe gaat links dan nog uit van vrije wil en -verlangens bij alle betrokken partijen.
   Daar is binnen de islam geen sprake van. Om te beginnen wordt er daar vanuit gegaan dat alleen de màn een eigen seksualiteit heeft; de vrouw, wier taak het slechts is, de man hierin terwille te zijn, n i e t . Nu, en met kinderen zal dat niet anders zijn: Zij hebben geen eigen seksualiteit, maar worden gezien als werktuigen ter bevrediging van de volwassen màn. En niet, dat dit openlijk ter sprake komt, natuurlijk, want officiéél is die hele islamitische seksbeleving gericht op de vóórtplanting, vandaar ook de aanbeveling om homofielen van torens en dergelijke af te mieteren, maar officiéus heeft de moslimman nu eenmaal recht op àlles -denkt hij- dus vandaar de stilzwijgende toestemming om stilzwijgend naar believen vrouwen, kinderen en -onderworpen- mannen te misbruiken, zolang het allemaal maar onuitgesproken blijft en verborgen achter en ónder de (kop)vodden. Enig doel: Het terwille zijn van de màn.
   Nee, je kunt het wenden of keren, maar dat is níet het ideaalbeeld, dat links van de seksualiteit heeft en om díe reden kàn het daarom gewoon niet gek zijn op de islam; dat ligt ‘m echt aan de talloze àndere goedmenschelijke redenen, die we hier al besproken hebben, maar niet aan déze. Alleen dus al niet vanwege de manier, waarop de islam ermee omgaat.

   Like

 9. Scheerzeep NU zegt:

  Wij houden van homo’s.
  (“onze neef Roderick is ook homo, maar hij doet normaal”)

  Volgens mij is dat een aandoening. Waarom zou je van homo’s houden?
  Is Nijntje niet veel leuker voor driejarigen?

  Van wie mag je niet houden – Van wie je niet mag.

  Wie bepaalt van wie ik niet mag houden? Dat bepaal ik zelf. Dus zolang mensen normaal doen kan ik wellicht gevoelens van sympathie en empathie ervaren. In sommige gevallen eveneens als men niet normaal is, maar dat ligt dan niet aan mij.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s