Nu komt de vluchtelingen-tsunami uit Griekenland? Duizenden op weg naar Noord-Europa!

Screenshot_8

Dramatische taferelen op het station van Gevgelija in Macedonië: vluchtelingen uit Griekenland vechten om een plaats in een trein naar het noorden

(Door: “Janina” – Vertaling: E.J. Bron)

Komt de vluchtelingen-tsunami nu in sneltreinvaart uit Griekenland? Zet de Europees-Afrikaanse volksverhuizing naar Noord-Europa zich in beweging? De precaire situatie in Griekenland heeft ertoe geleid dat duizenden vluchtelingen op weg zijn gegaan naar Noord-Europa. Wat een waanzin. Dat blijft toch niet zonder gevolgen? Over enkele weken begint de herfst en dan in een tent? In het park? Wat denken de politici eigenlijk hoe lang deze zogenaamde vluchtelingen zich in tentenkampen en sporthallen laten onderbrengen? Op zeker moment wordt het koud, op zeker moment komt de winter, op zeker moment is het geduld van deze o zo belangrijke immigranten op. We wachten gespannen af hoe heet de winter wordt!

Hier helpt ook het ministerie van Propaganda niet meer, waarvan de medewerkers weliswaar rijkelijk hun best doen om dit systeem nog te redden door middel van belasteringen en leugens, wat hen echter in toenemende mate mislukt, wat ook bewezen wordt door de peilingen, waaruit blijkt dat het vertrouwen in de mainstream media onherroepelijk beschadigd is.

Op dit moment zijn Henk en Ingrid nog in vakantiestemming. Kampeerterreinen behoren dan tot het normale beeld en vallen daarom niet verder op. De kinderen hebben vakantie, zodat de gymzalen op dit moment niet gemist worden. Zuchten en steunen ziet er anders uit! Dat de Duitsers nu al een tekort hebben aan woningen en arbeidsplaatsen wordt door goedkoop bier, goedkope slechte levensmiddelen, goedkope vakantie, kleren uit goedkope winkels en 24 uur tv zonder niveau bewust gecamoufleerd. Wie het zaakje doorziet en wakker schudt, wordt onmiddellijk als racist en/of nazi ontmaskerd.

Hoeveel van die watersporters, die over de Middellandse Zee roeien, wil men eigenlijk nog opnemen? Waar zal dit asielmisbruik nog toe leiden? Duitsland kan toch niet alle economische vluchtelingen van de wereld opnemen. Het luxe asielrecht in Duitsland draagt er ook bij aan de massale bestorming!

Deutsche Wirtschafts Nachrichten” van 18-07-2015:

Vrijdag is het op het station van Gevgelija in Macedonië tot tumultueuze taferelen gekomen. Duizenden vluchtelingen bevinden zich vanwege de onduidelijke situatie en de snel verslechterende omstandigheden in Griekenland op de vlucht naar het noorden. Ze proberen de EU te bereiken via Macedonië en Servië. Op de Griekse eilanden heersen ondraaglijke humanitaire toestanden. Maar ook op het vasteland hebben de vluchtelingen momenteel weinig vooruitzicht op verbetering.

Sinds het begin van het jaar zouden er al 80.000 migranten naar Griekenland zijn gekomen. Velen reisden door naar andere landen. “Daarom zien we meer en meer een beweging van Griekenland naar Macedonië, Bulgarije, Servië, Hongarije en daarna steeds verder naar het noorden”, zei Guterres.

In de zomer zou de onderbrenging nog te doen zijn – “maar wacht de herfst en de winter maar eens af”, voorspelde Seehofer problemen in de koude tijd van het jaar. “Daarom moeten we daarvoor deze problematiek met de West-Balkan hebben opgelost, zodat we tegen de bevolking kunnen zeggen: we hebben een eind gemaakt aan het misbruik.” Het thema asiel is volgens Seehofer zó explosief, dat dit het gevestigde stelsel van de Duitse politiek aan het wankelen zou kunnen brengen. “Het thema kan de partijenstatistiek veranderen”, zei de chef van de CSU zaterdag tijdens de Neder-Beierse CDU districtspartijdag in Essenbach.

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: “Janina”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Balkan, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Europa, EUSSR, Griekenland, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, mainstream-media, meningsdictatuur, Multiculti, Overheid, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Nu komt de vluchtelingen-tsunami uit Griekenland? Duizenden op weg naar Noord-Europa!

 1. Cathja zegt:

  Als men nu nóg geen keiharde maatregelen treft -en dan bedoel ik uitzetten wat hier niet mag blijven- dan zullen we zeer chaotische toestanden gaan meemaken. Asielprocedures moeten meteen in behandeling genomen worden, in plaats van de mensen maar te laten lopen zonder te weten of ze recht op asiel hebben.
  Wij in Europa zitten niet te wachten op ontwrichting van onze samenlevingen, dus én Brussel, én de regeringen van de Europese landen zullen met elkaar een werkbaar vluchtelingenbeleid moeten voeren.
  Zoals het er nu aan toe gaat is vragen om enorme problemen!

  Like

  • Ivanneau zegt:

   Maar Brussel zit wel te wachten op totale chaos. Alleen dan kunnen ze de totale macht naar zich toetrekken en de bevolking zal het ook toejuichen. Dan is het Vierde Rijk een feit. De ultieme natte droom van Juncker, Schultz en kereltje Pechtold. En Rutte en co zullen alle macht aan Brussel afstaan omdat ze nooit hadden kunnen voorzien dat het zo zou lopen. Vorige week heeft hij er alvast mee geoefend in de Griekse kwestie en bijna de hele trollenclub liet hem er mee wegkomen.

   Like

 2. Republikein zegt:

  De plizie daaro heeft wel iets anders aan het hoofd!

   De Griekse politie heeft twee imkers
  opgepakt wegens het veroorzaken van een
  grote brand,gisteren bij Athene.De
  brand begon in het noordoosten van de
  stad en verspreidde zich snel over
  enkele kilometers.De imkers wilden uit
  een bijenkorf honing halen.Om de bijen
  uit te roken maakten ze een vuur,en
  daardoor brak er brand uit.

  Nee, beetje flauw, srry.
  Morgen is er weer een brand.

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Er wórdt me wat af ‘gevlucht’ in de wereld!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou! Zouden ze zelf wel precies weten, waarvoor ze op de ‘vlucht’ zijn?
   Zandkoorts? Malariamuggen? Verveling? Zwéétvoeten….? (Proest!)

   Like

 4. Johan zegt:

  Er is maar één zinnig advies mogelijk : Gooi al die vluchtelingen Europa uit.

  Like

 5. Eindelijk gaat het beginnen…. THE BIG WAKEUP CALL. Wat voor iedereen die hier nog zelf kan nadenken al lang geleden duidelijk was, dat de echte moeilijkheden met de import barbaren in de aankomende winter zal gaan beginnen. We hebben tot nu toe een makkie gehad. We gaan nog meer betalen om deze gelukzoekers een luxe leventje aan te bieden in Nederland. En u mag raden welke bevolkingsgroep dat op zal gaan hoesten.

  Like

 6. “Over een paar weken is het herfst” ?!?

  Nee met dat soort opmerkingen wordt je niet populair!
  Het is verdorie net goed en wel zomer, na een mooi maar koud voorjaar ben ik net dolblij met een paar mooie weekjes en dan schrijft iemand dit!
  😦

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Ze komen massaal de economieën en de samneleving van Europa ontwrichten en zoals gewoonlijk staan de politici erbij te kijken en doen niets !!

  Like

 8. koddebeier zegt:

  m/z samenleving

  Like

 9. Pingback: Nu komt de vluchtelingen-tsunami uit Griekenland? Duizenden op weg naar Noord-Europa! |

 10. Ik denk zelf dat er in de toekomst rassen rellen gaan komen met zo veel ethische verschillen.de bijbel spreekt over volk zal opstaan tegen volk

  Like

 11. Theodoor zegt:

  Al dat ontwikkelingsgeld, miljarden, uitgegeven door de decennia lang gevestigde linkse partijen heeft niet veel goeds opgebracht, sterker nog ze hebben daarbij de westerse cultuur in de etalage gezet.
  Het gevolg hiervan is armoede, politieke moorden en moorden op basis van richtlijnen opgetekend in een alles vernietigend geloofsboek.
  De Nederlandse bevolking is met open ogen in een valkuil gevallen, opgezet door en met dank aan de PvdA, CDA, VVD, D66 en wat geloofspartijen ChristenUni en GROENlinks. Een andere socialistische partij, de SP is al zo’n 30 jaar bezig een onderbouwd standpunt in te nemen maar lukt nog niet echt.
  Tip voor de bevolking; Wordt maar niet meer wakker, een tsunami van ellende komt eraan.
  Eigen schuld dikke bult hoor, zeg ik dan maar.

  En dan hebben we nog niet eens over al die andere zaken die deze partijen voorgoed verziekt hebben, privatisering, aankoop software, hoge snelheidstrein, defensie praktisch ontmantelen met de verkoop van tanks om je te verdedigen, aankoop van een nieuw duur gevechtsvliegtuig die nu al niet kan voldoen aan de verwachtingen en vergeet vooral niet de benoemingen van politieke vrienden op allerlei dik overbetaalde banen.
  Bah, Nederland is momenteel niet meer een land om trots op te zijn.

  Like

 12. Pegidafan zegt:

  STOP DEZE ACHTERLIJKE ZELFMOORD POLITIEK . Hoe moeten wij straks in godsnaam die puinhopen in ons Europa weer op orden krijgen , want dan is al het geld verkwanseld aan die terminators , die met duizenden hier de boel komen slopen . Ik heb zo,n zwart ,haha ja zwart toekomstbeeld ,heb je mmm, voor onze kinderen en kleinkinderen . Heb in mijn leven nog nooit zo,n veraderlijke en kont kruipende regering gezien als nu . Die lui doen werkelijk niks om het tij te keren . Wij hebben TERMINATORREGERINGEN . Zij zijn de leiders van die sloopbrigades . Links is ook helemaal van de pot gerukt want deze regeringen slopen werkelijk alles , dus ook alle dingen waar links voor heeft gestreden , er is geen sociaalstelsel meer over . Het linksvirus heeft hun hersenen aangetast , en volgens mij zijn ze daarna behandeld met , kom maar binnen tabletten . Een soort xtc pil waardoor je iedereen lief gaat vinden , zelfs al slopen ze je huis , slachten ze je familie af , het maakt niet uit iedereen is lief , kom maar binnen . Die linkse wollengeiten sokken figuren zijn van de jaren 60 , de zweverige lsd figuren , geevolueerd , in de kom maar binnen mensen van nu , die totaal los staan van elke realiteit , en geen besef meer hebben van de wereld waar we tegenwoordig in leven. Europa wordt wakker ,STA OP EN KOM IN AKTIE. Toch komt er een klein beetje beweging in de zaak , heb een toespraak gezien van een vrouw in Italie waar meer dan honderdduizend mensen naar luisterde . Zij sprak over dat het KLAAR moet zijn met deze instroom van gelukszoekers . Je hoort momenteel steeds meer tegengeluid ,laten we hopen dat het doorzet . Hier moet dat ook gebeuren , de straat op met zijn allen . Het is voor de toekomst van jullie kinderen en kleinkinderen . OF HEBBEN JULLIE OOK AAN DIE PILLEN GEZETEN?

  Like

 13. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:
  Een migratie ramp is komende.

  Like

 14. Ghadaffi riep t toen al, we zullen jullie (t westen) overspoelen met vluchtelingen wat vervolgens terroristen worden….

  Like

 15. Hans zegt:

  Als sprinkhanen, op naar de volgende groene weiden.

  Like

 16. In dit speciale geval vindt ik dat Griekenland de grenzen wijd open moeten zetten naar het noorden. Tenslotte is de eu en het bankenstelsel schuldig aan het verval van Griekenland. Ze worden overspoeld met zogenaamde vluchtelingen en krijgen nauwelijks respons uit de re9st van de EU. Ze hebben niets meer te verliezen daar.

  Like

 17. luckybee zegt:

  Grieks Marxisten helpen de Nederlandse Marxisten die heel graag moslims vluchtelingen op vangen logisch toch?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s