Screening gepland: Tsjechië wil zelf vluchtelingen uitkiezen

Screenshot_86

(Door: “Janina” – Vertaling: E.J. Bron)

Enkele landen kiezen hun vluchtelingen zelf uit en de rest komt dan naar Duitsland? De Duitsers kunnen alleen maar verbaasd zijn over politici die trouw zijn aan hun land, want zulke volksvertegenwoordigers bestaan niet overal. Maar ze bestaan wel degelijk, bijvoorbeeld in Tsjechië. De politiek verantwoordelijken in Tsjechië willen zelf de vluchtelingen uit Italië en Griekenland uitkiezen, zogezegd selecteren, opdat niemand zonder overleg de migranten voor hen uitkiest. Betekent dat in gewone woorden: afvalcriterium islam?

Krone.at” van 16-07-2015:

Tsjechië zal alleen vluchtelingen uit Italië en Griekenland opnemen als het daar zelf ambtenaren kan inzetten, “opdat niet iemand zonder overleg de migranten voor ons kan uitkiezen”, aldus de topambtenaar. Mocht dat niet mogelijk zijn, dan zal Praag niet meedoen aan de verdeling van vluchtelingen binnen de EU. Concreet zal Tsjechië een “veiligheids-screening” bij de vluchtelingen uitvoeren. Ook moet in een gesprek duidelijk worden of ze überhaupt naar Tsjechië willen komen.

De Tsjechische regering heeft zich onlangs bereid verklaard tot 2017 ongeveer 1500 vluchtelingen op te nemen. Van Italië en Griekenland zullen 1100 vluchtelingen worden overgenomen. De andere 400 vluchtelingen dienen rechtstreeks uit de crisisregio´s in Jordanië, Syrië en het Koerdische gebied naar Tsjechië te komen.

Screenshot_87

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: “Janina”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in asielwaanzin, EUSSR, gezond realisme, Immigratie, Nationalisme, Patriottisme, Tsjechië. Bookmark de permalink .

8 reacties op Screening gepland: Tsjechië wil zelf vluchtelingen uitkiezen

 1. Peter Selie zegt:

  Zo hoort het ook. Niet alle schuim der aarde toelaten om je land naar de bliksem te helpen onder het mom van vluchteling. Stuur ze terug deze onbeschofte en ondankbare landbezetters.
  Alléén Christenen toelaten, want dat zijn de slachtoffers, laat die islamitische sektes elkaar thuis maar afmaken.
  En hou eindelijk eens op om alles wat hier brutaal naar toekomt en zodra voet aan de wal hebben gezet te eisen en te dreigen, vluhtelingen te noemen, het zijn landbezetters i.o.v. de EU. Niets minder, niets meer! Hier na toegelokt om Europa de destabiliseren en een burgeroorlog uit te lokken om vervelogens toe te slaan.

  Like

  • Hendrik M. zegt:

   @Peter Selie, Heel mooi gezegd en volledig mee eensch!

   Like

  • Cathja zegt:

   @ Peter Selie 18:22

   Helemaal met u eens! We zijn al veel te tolerant geweest, en zie ze er nu maar eens uit te krijgen. Zelfs landen van herkomst weigeren vaak om hun eigen onderdanen terug te nemen. Dat betekent in mijn gedachten dat het niet het allerbeste soort is dat hier is neergestreken!

   Like

 2. helletocht zegt:

  In de ZDF uitzending Mona Lisa van vandaag 18-07-15 beklagen “gelukszoekers” die voor goed geld hun ogenschijnlijk upper middle class background in het Midden-Oosten in de steek gelaten hebben over de puinhoop die ze op de Griekse eilanden aantreffen. “Is this Europe”, is de verontwaardigde vraag. Er is niets, geen eten, geen voorzieningen, nada plus!! Voor deze gasten is Europa het Mekka op aarde, voor ons wordt het de hel op aarde als dit op deze wijze blijft doorgaan. We moeten duidelijk maken dat het hier op is. Stuur vliegtuigen om het hele Midden-Oosten plat te flyeren met de boodschap “Stay where you are, en rebuild your own region”.

  Like

  • Cathja zegt:

   Die verontwaardiging…! Ja, dát is eventjes vies tegengevallen hè? Dachten ze tot aan hun dood eerst van het aardse paradijs te kunnen genieten, en pas daarna van het hemelse; klopt er helemaal niets van!
   Ik zou zeggen: “wat vinden jullie er van om terug te keren naar jullie thuislanden?”.
   Inderdaad, sta op en help je vaderland vooruit, in plaats van de luiwammes uit te hangen en te parasiteren op onze kosten!

   Like

 3. mijn-idee zegt:

  Nou, lijkt me niet verkeerd eerlijk gezegd..
  Zien wie wat iemand kan toevoegen aan het land van immigratie..
  Qua leven, denken en nut in het “beloofde” land.
  Een antecedentenonderzoek lijkt me één van de hoogstnodige procedures.
  En vanaf dag nummertje 1,:Als je je niet gedraagt naar de normen en waarden van het land van aankomst ( massa’s incidenten van geweld, vechtpartijen, discriminatie onderling zijn reeds gemeld…) een opblaasbootje retour het verlaten land…….

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Zouden wij ook wel willen en wat gebeurd met de afgekeurden?
  Naar Nederland of een ander land?

  Like

 5. luckybee zegt:

  Laat Eva Jinek terug naar Tsjechië gaan, daar kan ze haar landgenoten over halen een multicutie gezegschap zo als ze dat bij ons doet te propageren?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s