VIDEO: ISIS heeft nu officieel de oorlog verklaard in de Balkan

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Balkan, Barbarisme, ISIS, Islam, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Oost-Europa, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op VIDEO: ISIS heeft nu officieel de oorlog verklaard in de Balkan

 1. luckybee zegt:

  Nu kunnen wij dus einedelijk Bosnie en Kososvo uit roeien zo als dat M’Ladic en Karacic er van beschuldigd wordt Wij willen geen jihad oorlog in Europa hebben.Als dat de enige mannier om de Jihad oorlog te voorkomen kan dan moet het maar.

  Like

 2. Thomasson zegt:

  @Luckybee
  Kunt u het voorstellen? De EU heeft uitbreidingsplannen in de richting van landen met grote Islamitische bevolking op de Balkan. Bijvoorbeeld: Albanië, Bosnië-Herzegovina, Kosovo en Macedonië. Het werkmethode van deze twijfelachtige Europese Unie lijkt bijzonder veel op de Piramide van Ponzi. Men is altijd op zoek naar nieuwe klanten. Wij weten dat de Piramide van Ponzi was nooit een blijvend succes: te beginnen met de originele Ponzi Piramide van de jaren ’20 en later het investeringssysteem van Bernard Madoff die hem naar de bak bracht in 2008. Nu is de kans groot dat de EU, net als de voorgangers, zal als een kaartenhuis vallen. Niemand in EU is ervan bewust dat de “Moslim landen” op de Balkan brengen ISIS en andere Islamitische terreurorganisaties wel HEEL DICHT BIJ HUIS. Servië en Kroatië staan nu in de demarcatielijn. Of liever gezegd aan het front. Slobodan Milosevic wist dat. Servië had tijdens de Tweede Wereldoorlog bijzonder slechte ervaringen met de Bosnische (en andere) Islamitische SS eenheden van de Mufti van Jeruzalem; de Palestijn Haj Amin al Husseini. Het kan zelfs zijn dat in de toekomst zal Milosevic als een held worden beschouwd in plaats van een verguisde man.

  Like

 3. ” ISIS heeft nu officieel de oorlog verklaard in de Balkan”

  Ik begrijp het bericht wel maar kort door de bocht genomen was hier in de 7e eeuw ook al sprake van.
  De termen ‘Dar al-Islam’ en ‘Dar al-Harb’ zijn niet recentelijk uitgevonden.

  Like

 4. Het gaat volgens plan,met goedkeuring van de landverraders,begrijp dat nou toch eens.

  Like

 5. Marc zegt:

  Wat hebben die badgasten op dat filmpje ongelooflijk veel woorden nodig voor een eenvoudig bericht: ze gaan weer eens honderden of duizenden mensen op beestachtige wijze om het leven brengen.

  Big deal!

  Alsof de islam zo ingewikkeld om te begrijpen is. Suckers!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s