Vluchtelingen: Oost-Europa wil alleen blanke christenen opnemen

Screenshot_80

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

In de Oost-Europese EU-landen is geen plaats voor moslims en Afrikanen. Dat maakten de regeringen tijdens de discussie over de opname van asielzoekers duidelijk. Als het aan de Oost-Europeanen ligt, moeten de andere EU-landen zich met deze mensen bezighouden.

Eisen en bezwaren, die in Duitsland of Oostenrijk vermoedelijk zouden leiden tot een politieke zelfmoord, hoort men op dit moment van regeringsvertegenwoordigers van de Oost-Europese EU-lidstaten. Als het gaat om de opname van de te verdelen vluchtelingen willen deze eigenlijk alleen maar blanke en christelijke mensen opnemen. Zwarten of moslims? Geen kans.

Vooral de Baltische landen, Tsjechië, Slowakije en Polen verzetten zich enorm tegen de opname van mensen uit Noord-Afrika en het Nabije Oosten. “We zijn per slot van rekening een tot het christelijke cultuurgebied behorend land”, zegt bijvoorbeeld de conservatieve minister van Sociale Zaken van Estland, Margus Tsahkna.

De Slowaakse regering maakte eveneens duidelijk dat zij slechts christenen uit Syrië zou willen opnemen om “minder angsten in de bevolking op te roepen”. Deze wil geen moslims opnemen en ook minister-president Robert Fico waarschuwde er al meermaals voor dat zich onder de islamitische vluchtelingen terroristen zouden kunnen bevinden.

In Tsjechië bijvoorbeeld kon het “Blok tegen de islam” meer dan 145.000 handtekeningen tegen islamitische immigranten verzamelen. Deze enorme afwijzing zorgde ervoor dat president Miloš Zeman zich steeds opnieuw tegen de opname van vluchtelingen uit Noord-Afrika uitsprak. “Vluchtelingen uit een cultureel volledig ander milieu zouden zich in Tsjechië niet gelukkig vinden”, liet hij zijn woordvoerder verkondigen.

Polen, dat ongeveer de helft van het aantal inwoners als Duitsland heeft, zal waarschijnlijk 2000 van de3 voor de hele EU geplande 60.000 te verdelen vluchtelingen opnemen. Maar zelfs dit naar verhouding geringe aantal vinden veel Polen te groot. In een peiling sprak ongeveer 70% van de geënquêteerden zich uit tegen de opname van vluchtelingen uit Afrika of het Nabije Oosten.

Ook Hongarije volgt een strikte koers. Het land geldt als belangrijkste transitoland van de zogenaamde Balkan-route. Die vluchtelingen waarvoor het land in het kader van het Akkoord van Dublin verantwoordelijk is, moeten in tentenkampen in onbewoonde gebieden ondergebracht worden. Dan zou de plaatselijke bevolking “niet gestoord worden door de massa´s”, aldus de stafchef van minister-president Orbán.

Bron:
www.contra-magazin.com
Auteur: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Afrika, asielwaanzin, EUSSR, Immigratie, Moslims, Nationalisme, Oost-Europa, Patriottisme, soevereiniteit, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

25 reacties op Vluchtelingen: Oost-Europa wil alleen blanke christenen opnemen

 1. luckybee zegt:

  Ze hrrinneren nog de brutale bezetting van de Ottomanen; het is ook niet gemakkelijk tevergten, ondanks de bezettingen door de Sovyets.

  Like

 2. Tom zegt:

  Ik benijd deze.landen en hun leiders om hun rechte rug, en verstandige, noodzakelijke visie.

  Like

 3. Johan zegt:

  Gelukkig is de ontkerkelijking daar minder hard gegaan als in West Europa…. En laten deze mensen zich niet graag door moslims nemen.

  Onlangs werd ik voorgesteld aan een nieuwe collega… Het eerste wat deze achterlijke seniele Nederlander zei; ohh mijn dochters zijn ook beide met een Marokkaan en Turk getrouwd.
  Nou, wees er trots op dommen hond! Ik moet met geen van beiden iets te maken hebben!!!’

  Like

  • koddebeier zegt:

   De grootste verraders zitten onder het ‘eigen’ volk.

   Like

   • gary1957 zegt:

    Inderdaad en laat die klownskoppen maar even de geschiedenisboeken openen wat er na de 2de Wereldoorlog is gebeurd met hen die heulden met de Duitsers. Zal dus nu ook gebeuren met die socialisten, progressieve liberalen en vooral grasetende Groenen!

    Like

  • Republikein zegt:

   Dat is te begrijpen, maar de keuze van je kind is niet aan ons.
   Ik sta/stond ook doodsangsten uit en dacht, dat ga ik toch niet meemaken, God verhoede!
   Eigenlijk staan wij machteloos hierin.

   Like

 4. Marc zegt:

  Logisch en helder.

  Like

 5. Antivenin zegt:

  Blij te horen dat het gezond verstand in Europa nog niet overal uitgestorven is.

  Like

 6. Pegidafan zegt:

  De regeringen van deze landen denken wel aan hun eigenbevolking , grote klasse . Jaaaaa goed zo met dat soort trucken hoeven ze bij zulke volkeren niet aan te komen . geweldig , ,wanneer trekken wij aan de bel .

  Like

 7. Johan zegt:

  Ik zou bijna naar Oost-Europa willen emigreren,als ik dit zo lees.

  Like

 8. Tenminste enigen, die een beetje nadenken.

  Like

 9. Hendrik M. zegt:

  Er zijn gelukkig nog landen waar nog een beetje nuchter verstand regeert; hopelijk zien ze ook snel in dat de €U nog slechter is dan het vroegere Oostblok.

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  Oh, geeft niks joh, die negers en die moslims zullen hier wel weer met open armen worden binnengehaald. Geld zat toch?

  Like

 11. john zegt:

  Wie start hier een bevraging ?

  Like

 12. Ad de Koning zegt:

  Kwamen ze in Nederland maar zo op voor de eigen bevolking. Er zou dan ook minder weerstand zijn tegen het opnemen van ECHTE vluchtelingen. In ieder geval moeten er geen moslims meer binnen worden gelaten. We hebben nog nooit problemen gehad met godsdiensten, behalve met een of andere rare secte, en de enige politieke ideologie , de islam, maakt in elk land waar ze aanhangers heeft, moeilijkheden en wil de baas spelen over hun gastheren. Allemaal meteen terug naar hun thuisland. Het idiote is dat b.v. o.a. Guinee geen criminele zogenaamde vluchtelingen terug wil nemen. Het land krijgt van Nederland wel grote bedragen als steun. Als onze stomme regering nu eens zo verstandig zou zijn om te zeggen niet terugnemen dan sopt meteen de geldelijke steun, die ze trouwens toch al niet hadden moeten geven, maar nee die zachte heelmeesters in den Haag zijn daar te dom voor/

  Like

 13. janchik43 zegt:

  Ik kan het je aanbevelen, Tsjechië, Slowakije en Hongarije zijn prachtige landen met een mooie cultuur.

  Like

 14. Cathja zegt:

  Verstandige regeringen die in de eerste plaats kijken naar de afkomst van de ‘vluchtelingen’. Ik begrijp heel goed dat genoemde landen, die een christelijke achtergrond hebben, geen behoefte hebben aan islamitisch gespuis. Ze hebben, net als wij, al die ellende wel gezien op TV en hebben geen zin in soortgelijke toestanden in hun landen. De islam is een bedreiging voor de hele niet-islamitische wereldbevolking, en ook wij zouden paal en perk hebben moeten stellen aan de instroom van mensen die hier nooit thuis zullen zijn, en die willen afrekenen met de westerse vrijheden, omdat hun grote voorbeeld Mo de ‘profeet’ dit van hun eist.

  Ik denk dat het er bij ons niet van zal komen dat grote groepen worden uitgezet, want de meerderheid van Nederland is links tot super-links, en hebben er kennelijk totaal geen moeite mee dat ons mettertijd al onze vrijheden zullen worden afgenomen.

  Ja, als ik die beweegredenen lees van Tsjechië, Slowakije, Polen, Hongarije, e.a., om alleen christelijke vluchtelingen binnen te laten, dan kan ik ze alleen maar gelijk geven. Van christenen is niet bekend dat ze eisen stellen en onrust veroorzaken. Wat mij betreft zouden deze mensen ook in Nederland welkom zijn, mits men direct alle illegalen en leugenaars uitzet, die op valse gronden denken een mooi leven op onze kosten te kunnen gaan leiden.
  Dat zal niet gebeuren. Daar steekt onze rechterlijke macht meteen een stokje voor.
  D66, weet u wel?

  Like

 15. koddebeier zegt:

  Als de regering ook maar een greintje intelligentie bezat, deden ze het zelfde als Oost Europa !!!!

  Like

 16. mijn-idee zegt:

  Zouden wij ook moeten doen.
  Er bestaat een megaverschil tussen gevluchte christenen en binnenhollende islamieten.
  De insteek is 180 graden anders.
  Ik ervaar dat dagelijks.
  Ik ben voor dit wereldwijde gedoe rond Islam gewaarschuwd door gevluchte christenen die hier hoopten een veilig en vrij bestaan op te bouwen.
  Toen vond ik het nogal vreemd en bevooroordeeld.
  Heb hem gewaarschuwd voor bepaalde uitspraken die niet zo gewenst en misschien moeilijk zouden kunnen worden.
  Maar in de loop van de jaren en gezien de ervaringen van de laatste jaren kan ik hem geen ongelijk meer geven.
  Hij sprak uit ervaring van tientallen jaren in zijn geboorteland en die zien we nu hier gereproduceerd.
  Eerst de zgn. aanpassing, bij groei, zachte drang, bij een grote aanwas dwang, en nog even, dan totale overheersing………….
  Zeg maar dag met je handje tegen vrijheid en democratie.
  Dat is nl. niet nummer een in de Islam………….
  Het is gewoon NIET.
  En de goegemeente heeft het nog steeds niet door……

  Like

  • daiyu-ninja zegt:

   mijn-idee zegt:
   18 juli 2015 om 19:53

   Ik ben voor dit wereldwijde gedoe rond Islam gewaarschuwd door gevluchte christenen die hier hoopten een veilig en vrij bestaan op te bouwen.
   Toen vond ik het nogal vreemd en bevooroordeeld.
   Heb hem gewaarschuwd voor bepaalde uitspraken die niet zo gewenst en misschien moeilijk zouden kunnen worden………………………….

   Dat is wat ik niet begrijp……………..dat men de waarschuwingen van christenen, die ervaring hebben met het gewelddadige gedrag van moslims, in twijfel trekt.

   Als men de geschiedenis van de islam erop naslaat, dan heeft men geen jaren nodig om te ontdekken/te weten dat de islam een gevaarlijke en barbaarse sekte is die alle niet-moslims haat en afslacht. ‘Je tot de islam bekeren is geen garantie dat je mag blijven leven.’

   Like

 17. jungleelephant zegt:

  En ze hebben zooooooo gelijk!Ieder volk en hun land dat moslims en zwarten opneemt pleegt geleidelijk aan zelfmoord!

  Like

 18. Marco zegt:

  Een blank Europa is het enige wat ons een mooie toekomst geeft.

  Like

 19. Hbakker zegt:

  Helemaal mee eens met deze schrijvers

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s