Asielwaanzin: HSV verzet zich tegen “onteigening”

Screenshot_4

(Vertaling: E.J. Bron)

De inslagen komen dichterbij. De slachtoffers zijn nu niet meer “alleen maar” burgers, die ongevraagd massa´s asieleisers in hun directe omgeving moeten verdragen. Volgens informatie van de afdeling Sociale Zaken van de stad Hamburg moesten de eerste zes maanden van dit jaar 5.725 illegale binnendringers ondergebracht worden – net zoveel als in het hele jaar 2014. Op enkele dagen in juli zouden er meer dan 200 “vluchtelingen” in Hamburg zijn aangekomen. Inmiddels is er sprake van een dramatisch knelpunt bij de onderbrenging, zodat er nu al tenten en sanitaire installaties in parken worden opgesteld.

Burgers worden niet gevraagd – aanklachten tegen onderkomens

De afgelopen weken nog hadden buurtbewoners in Hamburg-Jenfeld tegen de oprichting van een tentenkamp voor 800 illegalen in het Jenfelder Moorpark geprotesteerd. De autoriteiten lieten het onderkomen oprichten zonder de buurtbewoners hierover van tevoren te informeren. In Hamburg-Harvestehude verhinderen buurtbewoners sinds vorig jaar met aanklachten voor de rechtbank de verbouwing van het voormalige districtskantoor van de afdeling militaire zaken tot een onderkomen voor asielzoekers.

HSV: “De oplossing kan niet zijn ons te onteigenen!”

Nu springt de voetbalvereniging uit Hamburg (HSV) uit haar vel van woede. Direct naast het Volksparkstadion dienen gewoon 400 parkeerplaatsen te verdwijnen, hoewel daar het afgelopen seizoen bij thuiswedstrijden al chaos heerste. Desondanks was HSV bereid een deel van de gepachte parkeerplaatsen ter beschikking te stellen voor onderkomens, maar slechts een deel!

De mediadirecteur van de HSV, Jörn Wolf: “Nu werd er meer ruimte gebruikt zonder van tevoren met ons te overleggen.” Men zou de grote problemen van de stad begrijpen om gepaste onderkomens voor vluchtelingen ter beschikking te stellen. “De oplossing kan echter niet zijn ons te onteigenen!”, zei Wolf.

Als reactie op de handelwijze van de stad heeft de HSV nu gebruik gemaakt van het rechtsmiddel van de “nalatigheidsverordening”.

Ook de “goede daden” van de HSV hadden geen invloed op de beslissing van de autoriteiten. Het heeft niets geholpen dat de afgelopen maanden veel hulpacties werden georganiseerd. “Vluchtelingen” werden uitgenodigd om de wedstrijden van de HSV bij te wonen in het stadion. De medewerkers van de vereniging zouden kleding voor de asielzoekers hebben verzameld, aldus de woordvoerder van de HSV.

Bij de autoriteiten is men nu niet meer zo goed te spreken over de HSV: “De desbetreffende medewerkers van de stad zouden heel boos zijn over de juridische stappen van de HSV.”

Wie de fout begaat en één vinger aan de asielindustrie geeft, moet niet verbaasd zijn dat hij daarna zijn hele hand kwijt is, becommentarieert het blog “Christen in Verantwortung”.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, betutteling, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Asielwaanzin: HSV verzet zich tegen “onteigening”

 1. SeeMore zegt:

  Tsja…En de burger?? Per saldo doen die dus gewoon helemaal niets.
  Zeuren, klagen en heel boos zijn.
  Gezamenlijk de mouwen opstropen en daadwerkelijk actie ondernemen??
  Neen; Toch maar niet. Stel dat je opgepakt zou worden. Staat zo slecht op je CV.
  Enne het koophuis, tweede hypotheek, nieuwe auto, caravan en driemaal per jaar op vakantie dan!?? Neen; dat ga ik allemaal liever niet op het spel zetten.
  Een vaak gehoorde kreet m.b.t. het politieke bedrijf (schertsvertoning) is: “Ze heffen het glas, doen een plas en alles blijft zoals het was”. Nou; het gros der natie is helaas geen spat anders. Zij geloven het allemaal wel en zolang er geen tentenkamp in hun design tuin wordt opgezet vinden zij het eigenlijk wel prima. Als het mij maar goed gaat. Ikke, ikke en de rest kan stikke.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Waanzin is dit. Hoe kun je als stad tot deze besluiten komen? Asielzoekers horen niet op parkeerplaatsen gehuisvest te worden. Niet alleen omdat deze plekken daar niet voor bedoeld zijn, maar we weten allemaal dat ze er een rotzooi van maken, en wie mag dat opruimen?
  De asielgekte in Duitsland neemt epidemische vormen aan. Ik vrees dat de dag nog ver weg is dat Duitsland weigert nog meer asielzoekers op te nemen. Strikt genomen is het land nog niet vol, maar als men een leefbaar land wil houden, dan moet er nu een stop gezet worden op de opname van kanslozen, die de Duitse maatschappij nu al vreselijk veel geld kost. Duitsland telt (geschat) zo’n 600.000 illegalen, en al die monden zullen gevoed moeten worden. Er zal op de een of andere manier onderdak voor hen geregeld moeten zijn, want ze leven niet massaal op straat.
  Dat de Duitse bevolking niet massaal in opstand komt is niet te begrijpen. Voelt ‘correct zijn’ dan zo goed dat ze iedereen zonder protesten binnen laten en een verblijfsstatus geven?
  Echt niet te volgen.

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Voor alles waar ‘Duitsland’ staat kunnen we ook ‘Nederland’ schrijven.
   =Open deur voor je natuurlijk, Cathja, Weet ik wel. Maar ik moest het even schrijven.

   Like

   • Cathja zegt:

    Ja, mee eens, al schat ik de situatie in Duitsland nog iets dramatischer in dan in Nederland.

    Like

  • SeeMore zegt:

   Het grootste probleem van Duitsland is; dat zij door hun verleden gegijzeld worden. Die opportunistische gelukzoekers weten dat ook donders goed. Iedere Duitse daad wordt direct en onmiddellijk wereldwijd onder het vergrootglas gelegd. “Ze zullen toch niet wéér….”

   Like

   • L. Wolthuis zegt:

    DAT is het de knalharde waarheid!!!!!! helaas ook nog voor de komende generaties hier. Ze hebben GEEN benul, zien het allemaal door een roze bril. EN zijn OOOZOO bang om als NIET correct aangezien te worden. Hetzelfde geld voor de oudere generaties!!! WIIJ zijn in een zeeeer veel schlechtere uitgangs situatie wat dat aan betreft. WW 2 was EN blijft als het zwaard van Damocles boven ons hoofd hangen! EN word op een gruwelijke schandalige catasrofale manier uitgebuit!! RASISTEN EENNN NAZI`s worden Niet, ik zeg nogmaals NIET geboren….. MAAR worden gemaaktTTT en deze keer door onze regeringen die het toe laten dat de zogenaamde gasten ONZE westerse samelevingen zo plunderen!!!!!!!!!!!!!! PUNT!!

    Like

 3. Tistochwat zegt:

  Mwoah, op een gegeven moment stopt de import van ‘vluchtelingen’ vanzelf om de doodeenvoudige reden dat er straks zelfs geen staanplaatsen meer beschikbaar zijn.
  Want zeggen jullie nou zelf: als we straks dicht tegen elkaar gepropt staan, kan er toch geen moslim / neger meer bij?

  Maar die tentenkampen hè? Hoe zit het daar nou mee als het in de winter 20 graden gaat vriezen? Negers zijn tóch al zo kouwelijk. Dan moet de boel toch zeker wél flink heet gestookt kunnen worden (uiteraard op kosten van de belastingbetaler)?

  Ik denk dat de ‘vluchteling’ op een gegeven moment gewoon onze woningen zal binnendringen en inpikken.

  Like

 4. luckybee zegt:

  Volgens mijn waarnemingen gebeurd dat ook in Nederland,in bijna heel Amsterdam bvb of Den Haag in Schiderswijk?Utrecht, en Rotterdam.

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Nog even en u wordt verplicht enkele van deze asielzoekers / economische vluchtelingen in uw eigen huis op te nemen.

  Like

  • SeeMore zegt:

   Geachte Hendrik. Brengt U ze nu a.u.b. niet op ideeën 😉
   Voordat U het zich realiseert; staan er plotsklaps PortoCabin’s in onze tuinen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s