Documentaire laat opkomst “Islamitische Staat” onder moslims in Israël zien

Screenshot_13

(Door: “Missing Peace”)

De islamitische vastenmaand Ramadan die eindigde met het traditionele Eid al-Fitr feest, ligt weer achter ons.

Veel mensen zullen de Ramadan niet nog eens meemaken, nadat de “Islamitische Staat” een golf van dodelijke terreuraanslagen over de hele wereld ontketende tijdens de vastenmaand. Sommige van deze aanslagen, zoals de aanval op de Verenigde Staten die werden voorspeld door de “Islamitische Staat” aan het begin van de Ramadan, bleven uit.

Een ander land dat  op de IS-lijst van doelwitten stond, was Israël, maar de voorspelde grootschalige aanval vond niet plaats. Israël was echter wel getuige van een stijging van het aantal Palestijnse terreuraanslagen tijdens de Ramadan.

Tzvi Yechezkieli, de Midden-Oostendeskundige van de Israëlische tv-zender Arutz 10, onderzocht wat de relatie is tussen de ophitsing in de Israëlische en Palestijnse moskeeën en de toename van terroristische aanslagen tijdens de Ramadan. Hij kwam tot de conclusie dat de invloed van de ideologie van “Islamitische Staat” toeneemt in de Israëlische moskeeën en ontdekte dat de Al-Aqsa-moskee op de Tempelberg is veranderd in een islamitisch bolwerk dat wordt gedomineerd door Hamas, de “Islamitische Staat” en Hizb ut-Tahrir .

Yechezkieli’s documentaire, getiteld “Elke moslim werd geboren om deel te nemen aan de Jihad”, werd op woensdag 15 juli uitgezonden door Arutz 10.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in ISIS, Israël, Moslims. Bookmark de permalink .

6 reacties op Documentaire laat opkomst “Islamitische Staat” onder moslims in Israël zien

 1. jungleelephant zegt:

  Alle haathutten afbreken!Nergens meer tolereren,laat staan stimuleren op welke manier dan ook!Als ze naar de moskee willen gaan ze maar naar Arablanden!

  Like

  • Theodoor zegt:

   Ik ben het wel met je eens. De Islam zal zich nooit aanpassen, dus er is geen andere keus. Ondanks de rivieren van bloed die de islam veroorzaakt komen onze stuurloze politici niet verder dan dan verwarde en of depressieve mannen/vrouwen.
   Is zo belachelijk en schaamte loos.

   Like

 2. Marc zegt:

  “Jihad is onze weg en de dood voor Allah gaat boven alles”, zegt een van die badgasten op de Tempelberg. Deze uitspraak zou dus aan ‘gematigde’ moslims voorgelegd moeten worden. Wat is uw commentaar hierop? Bent u het ermee eens? Zo ja, waarom? Bent u het er niet mee eens? Zo nee, waarom niet?

  Een christen zou overigens zeggen “Gematigdheid is onze weg en het leven voor Jhwh gaat boven alles”. Maar ga dat die badgasten maar eens uitleggen.

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  Ik begrijp niet dat Israël die zogenaamde “Arabische Israëliërs” in zijn land heeft toegelaten!
  ’n Kind begrijpt dat dit de 5e-collonne van de doodsvijand in huis halen is!!!!

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Nog even en Israël houdt een grote schoonmaak!

  Like

 5. Geronimo zegt:

  Vragen voorleggen aan muzelmannen lost niets op. Ze mogen immers liegen dat ze zwart zien, als het de expansie van hun rotideologie maar ten goede komt. De taqiyya m.a.w. Al die kerels, van de eerste tot de laatste, zijn volstrekt onbetrouwbaar. Redelijk als ze in de minderheid zijn, baarlijke duivels overal waar ze het voor het zeggen krijgen. Zonder uitzondering. Dan krijg je maar één gezicht van de islam te zien, het ware gelaat, m.n. dat van de bloederige terreur jegens al diegenen die zich nog niet bekeerd hebben tot hun maangod. Niemand onder ons moet zich illusies maken over een gematigde versus een extreme islam, want er is maar één koran. Daar staat het allemaal gedetailleerd in beschreven. De islam is een uitermate perverse ideologie, gebaseerd op dood, verderf en onderdrukking, met de uiteindelijke eliminatie van alle andersdenkenden als einddoel. Wereldwijd! Dat is de essentie van dit maatschappelijk kankergezwel. De beste remedie is dan ook het wegsnijden van deze kwaadaardige tumor, vooraleer hij alle maatschappelijke weefsels onherroepelijk aantast. Er staat dus veel op het spel ! Goede, harde heelmeesters zijn er nodig, de zachte maken alleen maar stinkende wonden. Zoals we de dag van vandaag volop aan den lijve kunnen ondervinden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s