“Inghemasiyoun”: De speciale eenheid van de IS

Screenshot_26

De elitestrijders van de “Islamitische Staat” dragen blauwe hoofdbanden als herkenningsteken

(Vertaling: E.J. Bron)

Binnen de “Islamitische Staat” (IS) worden ze “Inghemasiyoun” genoemd. Dat is Arabisch voor “zij, die zich in iets verdiepen”. Volgens de nieuwste informatie vormt deze groep Jihadisten de elite-eenheid van de IS. De moord op ongeveer 230 mensen in de bij de Syrische grens gelegen stad Kobane komt voor haar rekening. In november 2014 vielen in totaal 70 van de elitestrijders de stad aan. Onder de slachtoffers bevonden zich meer dan 100 kinderen. Daarmee hebben ze hun enige taak, namelijk het stichten van chaos en het verbreiden van angst, vervuld.

Ze opereren als voorhoede

Opmerkelijk bij de “Inghemasiyoun” is dat ze vechten tot de dood. Maar niet zoals hun radicaalislamitische kameraden, maar op een manier “alsof ze ernaar verlangen in de hemel te komen”, wordt een Koerdische commandant in de “Daily Mail” geciteerd. Anders dan andere Jihadisten gaat deze eenheid standaard met een bomgordel de strijd in. Onder bescherming van zandstormen rukt de eenheid op naar het front. Dan schieten ze tot ze geen munitie meer hebben en blazen ze zichzelf op. Hun laatste actie in Kobane duurde twee dagen. Deze handelwijze werpt een diepe blik in de mensen-verachtende, strategische organisatie van de IS.

Het gevaarlijkste wapen is hun leven

De moderne kamikazestrijders moeten de weg effenen voor de gewone infanterie en opereren daarom als diens verschrikkelijke voorhoede. Voor een actie komen ze bij elkaar – een blauwe band om hun hoofd gewikkeld – en roepen “Overwinning of martelaarsdood!” Dan begint hun veldtocht. Naar buiten toe doet de IS zich wreed voor, binnen de militie dienen ze vermoedelijk als glorierijke voorbeelden voor de andere Jihadisten. Hoe groot deze elite-eenheid echt is, is niet bekend. Volgens nieuwste schattingen gaan deskundigen echter van in totaal 30.000 tot 60.000 IS-strijders uit.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam. Bookmark de permalink .

15 reacties op “Inghemasiyoun”: De speciale eenheid van de IS

 1. Marc zegt:

  Hahaha, die moslims: ‘zich in iets verdiepen’. Het blijft lachen met die lui.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat was ook m i j n eerste gedachte.
   Maar tja, kloppen doet het wel, als je het zo leest: Ze verdiepen zich in het afslachten. Tot aan zichzelf toe, zogezegd.
   Doen ze allemaal al, maar deze dan nog een beetje intensiever; klein nuance-verschil.

   Like

 2. luckybee zegt:

  Dat zijn dus de SS van de IS ?

  Like

  • Kraftavilqa zegt:

   @luckybee “Dat zijn dus de SS van de IS ?”Dat was ook mijn eerste gedachte totdat ik me bedacht dat isis in feite in z’n geheel een soort SS is. Alleen de hippe zwarte uniforms met de totenkopf-insignes ontbreken nog maar de mentaliteit hebben ze wel al ( die krijg je er bij de pislam gratis bij).

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Plús de moslim-mentaliteit, wat IS tóch nog met een neuslengte de ergste van de twee maakt.

    Like

 3. aquarius4422 zegt:

  Wat een zieke geesten zijn dat toch, mensen afslachten en hun eigen leven vergooien in dienst van een verzonnen god.

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Beestachtige creaturen, de aanduiding mens zijn ze onwaardig.
  Ow ja, Nederland importeerd ze met graagte!

  Like

 5. Tom zegt:

  Gezellig: een combi van Waffen-SS en Kamikaze. En maar zeggen dat er in Islam geen vooruitgang is.

  Like

 6. vanhetgoor zegt:

  Hé, maar dat is geen gewoon blauw! Dat is het zelfde soort turkoois als wat de UN gebruikt, maar dat maakt het makkelijk schieten als het ene soort tuig de zelfde kleuren gebruikt als het andere soort tuig!

  Like

 7. Charles Martel zegt:

  Ook dat is niet nieuw in de godsdienst van de wrede. Het Franse woord assassin komt van het Arabisch hashashin, gedrogeerde ISlamieten die tijdens de middeleeuwen op dezelfde manier slachtpartijen aanrichtten. Ook zij vormden toen een IS staat: de geschiedenis herhaalt zich.

  Like

 8. JAN zegt:

  Inghemas betekent ook het nemen van de gedaante van de vijand ( = sleeper cell, infiltrant ). Dus, bij inghemasiyoum moet je niet alleen denken aan Syrië.

  Like

 9. Astrid zegt:

  Verdiepten deze verdorvenen der aarde zich maar eens in zichzelf [o.a. de ego’s van bezitterigheid en intolerantie], want daar wringt de islamschoen. Maar nee, men wil het hele leven omgooien, wat uiteraard een onmogelijkheid is. Helaas moeten deze ratten eerst nog uitgebreid hun wrede gang gaan en trekken ze ons omlaag naar hun niveau, als het eenmaal op vechten aankomt. Islam is voor zwaar ontevreden halve garen, die vanuit hun eigen lamheid handelen, ipv te kijken naar meer opbouwende opties. Daarbij maakt het niet uit of ze mohamed, verhofstadt heten of pechtold, ontevreden en opportunistische ‘wereldverbeteraars’ zijn en blijven het. Iedereen zal buigen voor al hun bekrompen ideeën en hun misdaden tegen de menselijkheid. De EU is ook een misdaad tegen de menselijkheid. Wanneer komt het eindtribunaal tegen al deze misdadigers?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s