Martin Bosma en Kairos: de tijd waarop Satan handelt. (Lees je mee, Pia Dijkstra?)

Screenshot_3

(Door: Martien Pennings)

Ik heb in twee artikelen uit 2012 de haat jegens Israël en de liefde voor de islam van vooral de Nederlandse Gereformeerde Christenen beschreven. In de Linkse Kerk, waarin die Grefo’s de toon aangeven, vond ik als hoofdkenmerk: het lasterliegen onder een zedig masker en het bedrijven van de doodzonde volgens Jesaja 5: 20, namelijk het Kwade goed noemen en het Goede kwaad. In mijn twee artikelen over dit “christelijke” verraad jegens Israël en de collaboratie met de nazislam, speelt de “Stichting Kairos” een hoofdrol. Vooral de afdeling die Kairos heeft onder de quasi-Christenen in “de door Israël bezette gebieden” is actief.

“Kairos” is Grieks. In het Nieuwe Testament betekent het “de tijd waarop God handelt”. Het betekent ook  “de juiste plek”, bijvoorbeeld de kwetsbare plek waarin je de vijand kunt treffen. Een naam geknipt dus voor een vereniging van zeloten die denken te weten wat God wil en die de vijanden van God wel eens een lesje zullen leren. Een soort Hezbollah (= “partij van Allah”) dus. Feitelijk is het ‘t opportunisme-beginsel. Dat wat Henry Kissinger noemt “a window of opportunity”.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, antisemitisme, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Geschiedvervalsing, Heilige Land, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islam-nazisme, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Racisme, Rotzakken, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

4 reacties op Martin Bosma en Kairos: de tijd waarop Satan handelt. (Lees je mee, Pia Dijkstra?)

 1. Theresa Geissler zegt:

  Wat een voor de hand liggende en tegelijkertijd treffende definitie eigenlijk:
  IKON=Linkse Grefo ‘s. Daarmee is alles gezegd.

  Like

 2. jungleelephant zegt:

  Bij grefo’s ia alles:voor het oog van God,maar achter de voordeur mag alles!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat zijn de grefo’s-zonder-méér; bij LINKSE grefo’s ligt het nog weer even anders: Die prédiken zowat, dat alles open en bloot moet!
   Daarin verschillen ze dus fundamenteel van de islam, hoewel ze anderzijds vreselijk hun best doen om voor de islam de deur open te houden.
   De grefo’s-zonder-meer daarentegen zijn, evenals de islam, verschrikkelijk van alles-achter-de-voordeur, zoals je zegt, maar houden tegelijkertijd die deur NIET voor ze open, althans, dat beweren ze officieel.
   Ach ja, feitelijk is de logica niet zelden ver te zoeken! (LOL!)

   Like

 3. Marc zegt:

  In ieder geval het zoveelste bewijs dat Nederland helemaal geen liberale partijen kent!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s