Nog twee aanslagen om de ramadan uit te luiden

Screenshot_7

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

The religion of peace” registreerde in de terreurmaand ramadan 2015 in totaal 314 aanslagen, die in naam van de islam werden gepleegd, 623 nieuwe martelaars hielpen mee 2.988 mensen te vermoorden en 3.696 zwaar te verwonden. Aan het einde van de bloedige weken blies  ongeveer 35 kilometer noordoostelijk van de Irakese hoofdstad Bagdad op een markt in het hoofdzakelijk door sjiieten bewoonde Khan Badi Saad een zelfmoorddader van de IS zichzelf op en sleurde minstens 120 mensen mee de dood in. Meer dan 140 personen raakten deels ernstig gewond, meldt de zender CNN.

De dader reed een met bijna drie ton explosieven geladen voertuig de markt op en bracht de bom tot ontploffing.

Screenshot_8

Screenshot_9

 

Daarbij werden eveneens 50 winkels en 75 auto´s verwoest.

Ook de islamitische terreurbeweging Boko Haram luidde de ramadan, trouw het voorbeeld van de psychopaat profeet Mohammed volgend, uit. Het persbureau Reuters meldt dat de islamitische moordenaarsbende twee dorpen in het zuiden van Niger overviel, waar ze minstens 30 inwoners afslachtte. Ze zouden de dorpen met auto´s en motoren zijn binnengevallen en willekeurig op de inwoners hebben gevuurd. Daarna staken ze de huizen in brand.

De Duitse president Joachim Gauck zei: “Het barbaarse optreden van de ´Islamitische Staat´ maakt me sprakeloos en schokt me diep.” Dat is vermoedelijk afkomstig van zijn “verbondenheid met de ramadan”:

Screenshot_10

“Ik voel me verbonden met het idee van de ramadan, de vastenmaand van de vreugde, van het gebed en van de naastenliefde, die de gelovigen houdt aan hun verantwoordelijkheid voor de anderen.”

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Appeasement, Barbarisme, Boko Haram, Dhimmitude, Irak, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, Niger, ramadan, Rotzakken. Bookmark de permalink .

11 reacties op Nog twee aanslagen om de ramadan uit te luiden

 1. jowitteroos zegt:

  Minister-presidentVerified account
  ‏@MinPres

  “Graag wens ik de miljoen moslims in Nederland een fijne ramadan toe. Ramadan kareem.”

  http://www.powned.tv/nieuws/media/2015/06/rutte_fijne_ramadan_af.html

  Like

  • Theodoor zegt:

   En Rutte tevreden?

   Ik snap wel waarom het in Nederland zo’n bende is geworden. Elke dag worden er mensen aan het mes geregen, zo veel dat er niet meer van opkijkt.
   De verrijking van links heeft ons niets anders meer gebracht dan verdriet, heel veel verdriet.
   Ook de leden van de VVD dragen bij aan dit geweldige resultaat van marktwerking op de rest van de Nederlandse mensen.

   Daar moet je verder mee leven Rutte, het is niet meer uit te gummen.

   Like

 2. Cathja zegt:

  Het schokt MIJ diep dat Joachim Gauck deze woorden over zijn lippen kreeg! De vastenmaand ramadan IS geen maand van bezinning en aandacht voor de zwakkeren in de samenleving. Het IS geen maand van vrede, vreugde en van naastenliefde! Als men het over naastenliefde heeft, dan wordt daar heel iets anders mee bedoelt dan wat de moslims wereldwijd laten zien.
  Alles is er op gericht om Allah gehoorzaam te zijn, en wat ze daarvoor moeten doen, dat doen ze. Dat dit ten koste kan gaan van vele mensenlevens, dat boeit hen niet.
  De Duitse president moet zijn ogen uit zijn hoofd schamen voor de woorden die hij heeft gesproken. Hij voelt zich verbonden met het idee van de ramadan, ‘de vastenmaand van vreugde’……., etc. Hij heeft hiermee de slachtoffers van islam-geweld een mes in de rug gestoken.

  Like

 3. Ik zie geen draadje over MH-17, daarom drop ik het maar hier.

  Eergisteren schreef Afshin Ellian een column over de ramp met de MH-17, Rusland en Putin.
  Hier komt hij ook wel eens voorbij en ik lees de stukken graag.
  Maar nu is het anders. Hij schijnt rechtsgeleerde te zijn maar komt in deze column met allerlei onbewezen stellingen, wat je niet verwacht van zo’n man.
  http://www.elsevier.nl/Nederland/blogs/2015/7/Op-17-juli-2014-werd-de-gewetenloze-Vladimir-Poetin-ontmaskerd-2658737W/?masterpageid=158493

  -Daarvoor was er al wat informatie gelekt uit het voorlopige rapport van de onderzoekscommissie.
  En zoals te verwachten gaat het wijzende vingertje maar één richting op; richting Rusland.
  Stom toevallig wordt er in diezelfde dagen ook een filmpje vrijgegeven door een Australische nieuwsgroep met beeldmateriaal ‘wat nog nooit eerder was vertoond’. De Britten hebben dat later ontkracht. Het ging over beelden van vlak na de ramp wat moest aantonen dat de separatisten verantwoordelijk zouden zijn voor de ramp. Je ziet wat separatisten wat wroeten tussen de bagage, je ziet zelfs een man een camera uit een tas halen. Wat hij ermee gaat doen zie je niet maar dat is ook niet erg. De bedoeling is om die mannen te beschuldigen van plunderingen.
  Maar wat het meeste opvalt is dat er een gesprek plaatsvindt in dat filmpje wat moet suggereren dat dat ook op dat tijdstip, op die plek, gehouden wordt. Maar niemand praat op die beelden.
  M.a.w. de stemmen kunnen er ook later aan toegevoegd zijn. Het zogenaamde bewijs bewijst niks.
  Het lijkt gewoon verdacht veel op propaganda.
  Alsof we een bepaalde kant opgestuurd worden. Alsof we rijp gemaakt moeten worden met de gedachten dat Rusland achter dit drama zit.
  En iedereen doet daar aan mee. Zelfs een rechtsgeleerde, die toch wel geleerd moet hebben dat als je iemand schuldig verklaard, je ook moet beschikken over bewijzen.
  Maar bovenaan staat dan toch wel ons eigen staatsjournaal de NOS en Nieuwsuur.-

  En daarover kwam gisteren ‘WantToKnow.nl’ met een artikel.

  ‘Meneer Rutte, is u dit bekend over MH17..?’
  http://www.wanttoknow.nl/overige/meneer-rutte-is-u-dit-bekend-over-mh17/

  Met een docu van RT.
  Over het gevonden ‘bewijs’ van Jeroen Akkermans en dat hij daar later niet meer op terug wil komen. Of over de held David Jan Godfroid die niet met nieuws komt maar met een eigen mening.
  En of dat nou een opgelegde mening is van hoger hand maakt niet zo veel uit.
  Objectief of neutraal is het allemaal niet.
  Kijk zelf maar om te oordelen.

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Helemaal mee eens.
   Ik heb, gezien de ronde kogelgaten, in de romp en de stoel van de piloot nog geen enkel bewijs gezien van een BUK raket.
   Ik blijf dus maar geloven dat mh 17 eerst door een hittezoekende raket van een SU 25 werd getroffen en toen hij zakte heeft die piloot met het boordkanon de zaak afgemaakt.
   Ik heb zelfs een intervieuw met een medewerker van een in de buurt gelegen Kiews vliegveld gezien waar een medewerker beweerde dat kapitein Wolonski de piloot van die SU 25 was.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Die Ellian is gewoon ’n hele domme man die meeloopt met alles waarvan hij denkt dat het voor hem interessant moet zijn in het westen! Hij adoreert het koningshuis en is braafjes tegen Rusland! Ik had deze zogenaamde “professor” jaren geleden al helemaal door. Heeft, toen hij er uitgegooid werd bij het NRC, direct het ideale Elsevier- profiel aangenomen. Maar ik moet zeggen, met dit laatste artikel van zijn hand waarmee hij Rusland doodleuk veroordeeld op een manier of het nu helemaal bewezen is, sloeg hij alles. Wat ’n ongelofelijke zielepoot.

   Like

 4. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op Powned:

  Bij het exploderen van een reeks autobommen in Gaza Stad vielen vanochtend twee gewonden. Er wordt vermoed dat de jihadistische terreurgroep Islamitische Staat (IS) achter de aanslagen zit.

  De Libanese nieuwssite The Daily Star schrijft dat auto’s behorend tot leden van de moslimfundamentalistische groep Hamas doelwit van de terreur waren. Volgens The Jerusalem Post werden ook voertuigen van leden van Islamitische Jihad, een andere in de Gazastrook actieve militante groep, getroffen door het geweld.

  De buurt waar de ontploffingen plaatsvonden staat bekend als een bolwerk van Hamas. Een recent met graffiti op een muur gespoten logo van IS duidt erop dat die groep verantwoordelijk voor de terreur is.

  Een Hamas-zegsman ontkende dat IS een serieuze aanwezigheid in het gebied vormt. Volgens hem heeft de bende er hooguit enkele aanhangers. De staat Israël, die grenst aan de Gazastrook, besloot onlangs al tot het oprichten van een speciale militaire eenheid ter bestrijding van IS.

  Like

 5. luckybee zegt:

  De koraan zegt dat na de Zuikerfeest de slacht partij gaat beginnen,Dus we zullen nog meer van zulke berichten horen.
  9. Berouw (At-Taubah)
  Geopenbaard nà de Hidjrah. Dit hoofdstuk heeft 129 strofen.
  5. Wanneer de heilige maanden voorbij zijn, doodt dan de afgodendienaren waar gij hen ook vindt en grijpt hen en belegert hen en loert op hen uit elke hinderlaag. Maar als zij berouw hebben en het gebed houden en de Zakaat betalen, laat hun weg dan vrij. Voorzeker, Allah is Vergevensgezind, Genadevol.

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Hey moslim, lekkere zelfmoordterrorist, moet je zien:
  Hugh Hefner heeft die 72 maagden in dat paradijs van je niet nodig.
  Kijk, die man heeft het NU al heerlijk voor mekaar; stuk gezonder gedrag dan dat van jou.

  Nou? Nou? Wat vind je ervan? Dit windt je op hè, stiekeme viezerik!

  Like

 7. Marc zegt:

  Wat is dat is. Dus een achterlijke cultuur is achterlijk.

  Like

 8. hendrikush zegt:

  Maar daarom niet getreurd. Als we ons niet met de mohammedanen bemoeien gaan ze elkaar te lijf. Laat de United/Umma Nations maar vele moties indienen en maak je er niet druk over.
  Als ze onderling zijn uitgevochten ga ik wel eens kijken welke sekte van de religie van de vrede er is overgebleven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s