Zweden: Christenen na islamitische bedreiging gedwongen te verhuizen uit asielcentrum

Screenshot_5

(Door: “rommel”)

Een groep christelijke asielzoekers in een asielcentrum in de gemeente Kalmar is na lang getreiter en bedreigingen door moslim medebewoners gedwongen te verhuizen.

De christelijke groep voelde zich niet meer veilig toen van hem geëist werd te stoppen met het dragen van christelijke symbolen, zoals kruisjes om de nek. De groep was ook niet meer welkom in gemeenschappelijke ruimtes zoals de keuken en woonkamer als daar moslims aanwezig waren.

– Ze zijn op eigen initiatief op zoek gegaan naar een andere bewoning, zegt een medewerker van het asielcentrum tegen onze krant. Ze durfden niet meer te blijven. De sfeer werd te intimiderend. En ze kregen geen hulp.

Michael Lönnegren in Högsby is adjunct-directeur van het kantoor van de Zweedse immigratiedienst in de gemeente Kalmar. Hij bevestigt dat een groep christelijke asielzoekers zich na conflicten met islamitische bewoners genoodzaakt voelde het asielcentrum te ontvluchten.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
Rommel

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, christenhaat, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zweden. Bookmark de permalink .

22 reacties op Zweden: Christenen na islamitische bedreiging gedwongen te verhuizen uit asielcentrum

 1. DonnaDolce zegt:

  Potverdorie, zet die verrotte moslims eruit, zij hebben met iedereen conflicten en de ander is altijd de dupe…

  Like

 2. NOG HEEL EVEN EN WIJ ALS NEDERLANDSESTAATSBURGER MOETEN WIJ OOK ONZE BIEZEN PAKKEN VOOR DIE VIEZE GEITENNEUKERS. REGERING WORDT ONDERHAND TOCH EENS WAKKER. WAT EEN LAND MOMENTEEL. SCHIJTZIEK WORDT IK ,EN HEEL VEEL NEDERLANDSE MEDEBURGERS.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Het is al vaker gezegd dat het onbegrijpelijk is dat men christenen onder één dak huisvest met moslims. Dat is vragen om problemen, altijd veroorzaakt door de moslims. Zij zouden zich als gast moeten gedragen, maar gedragen zich als heersers over het nieuwe onderkomen.
  Niet alleen in Zweden, maar ook in andere landen maakt men de fout om christenen -waarvan iedereen weet dat zij voor moslims op de vlucht zijn- in hetzelfde gebouw onder te brengen als moslims. Leert men dat niets van hetgeen er in bijvoorbeeld Syrië is gebeurd? Leest men geen kranten, ziet men geen TV-beelden? Ontzettend dom en naïef. Denken ze echt dat wanneer ze christenen mengen met moslims, deze hun agressie jegens de christenen wel overboord gooien?

  Christenen zullen het in de nabije toekomst wereldwijd moeilijk gaan krijgen! Joden zijn al decennia lang de oorzaken van conflicten in de moslimwereld, maar ook christenen zullen de dans niet ontspringen. Christenen zijn als het ware op de Joodse stam geënt. Voor moslims zijn we allemaal vijanden. Ze zullen niet rusten voordat ze de hele wereld onder controle hebben.

  In Nederland hoort het COA er op toe te zien dat men geen christenen en moslims in één gebouw onderbrengt. De spanningen zullen alleen maar toenemen. Waarom zouden moslims hun rituelen mogen uitoefenen, zich als moslims mogen gedragen, maar de christenen mogen geen zichtbare tekenen van hun geloof dragen?
  Discriminatie heet dat. Daartegen moet opgetreden worden. Dat gebeurt nog veel te weinig.

  Like

  • Jaan zegt:

   Je moet helemaal niks onderbrengen, maar alles en iedereen laten waar ze zitten.
   Het is een enorme denkfout dat wij op één of andere manier verantwoordelijk zijn voor wie dan ook en zeker niet voor moslims. laat die maar naar Saoudie Arabië of Iran vluchten en vooral daar blijven. dat doen ze niet. waarom zijn wij de narren van de wereld?

   Like

   • Cathja zegt:

    Saoedi-Arabië vangt helemaal geen vluchtelingen op, evenmin als andere rijke olielanden.
    Nederland heeft ooit getekend dat we in ruil voor olie de islam in ons land niets in de weg zouden leggen, dus moskeeën mochten worden gebouwd en allerlei zaken die met de islam te maken hadden zouden we ongehinderd toelaten.
    Daar vallen in feite dus ook die vluchtelingen onder, want 90% van hen is moslim. En áls we dan toch gedwongen worden om hen toe te laten, dan graag een scheiding tussen de christelijke vluchtelingen (die vervolgd worden om hun geloof) en de moslim-gelukzoekers. Wij zijn niet verantwoordelijk voor alles waardoor zij hierheen komen, maar internationale verdragen die ook Nederland heeft ondertekend, dwingen ons om asielzoekers op te vangen en te huisvesten.
    Of wij dit nou leuk vinden of niet.

    Like

   • jungleelephant zegt:

    Verdragen kun je ook[eenzijdig]opzeggen en dat had al lang gebeurd moeten zijn!

    Like

 4. Henk.V zegt:

  De zich misdragende moslims ANDERMAAL NIET aanpakken, terwijl ze het land hadden moeten worden uitgezet??!
  En opnieuw hun slachtoffers NIET in bescherming nemen??!
  WEERZINWEKKEND.

  Ik roep het al jaren: wij moeten onze uiterste inspanning leveren om het politiek correcte denken te vernietigen.
  Dat is onze EERSTE opdracht.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Henk, het zijn de ZWEDEN weer; dan weet je het zo langzamerhand wel.
   Ik had in eerste instantie de fut niet eens om híer nog op te reageren: Je BLIJFT bezig.
   Het enig opmerkelijke is nog, dat ze tegelijkertijd hun kinderen persé verdraagzaamheid willen bijbrengen door ze die gay pride door de strot te duwen! Naast hun streven, de doodsvijanden van die gay pride de hand boven het hoofd te blijven houden!
   Het is allemaal wel zó onlogisch, zó…..schizofreen, dat je je er eerst vol belangstelling op stort…..om gaandeweg alle intesse te voelen wegebben: Het is doodgewoon níet te bevatten…..

   Like

 5. boorzalf zegt:

  Eigenlijk zou er een asiel zender op tv moeten komen, om te laten zien wat een ellende de asielwaanzin met zich mee brengt. Want nu wordt het allemaal in de doofpot gestopt, en we horen er vrij weinig over. Gewoon als een soort weersverwachting, zo van “vandaag kwamen er weer veel gelukzoekers europa binnen”. En U mag dat allemaal betalen. Dit asielbeleid of beter asielwaanzin loopt helemaal uit de hand. En zeker de islam is een groot probleem voor de westerse samenleving. Ik ben er van overtuigt dat dit uitdraait op een gigantische burgeroorlog.

  Like

  • Cathja zegt:

   Beste @boorzalf,

   uw idee van die TV-zender spreekt mij wel aan, maar velen zouden er van gruwen! En welke zender zou dit programma voor zijn rekening willen nemen? Al het nieuws over de asielwaanzin zou een regelrechte aanklacht zijn tegen het COA, de overheid en Brussel, die uiteindelijk de dwingende factor is.
   Ik denk dat wij hier blij mogen zijn dat we goed worden geïnformeerd, en daarmee zullen we het moeten doen. Misschien is er ooit nog eens een actualiteitenprogramma bereid om aandacht aan de toestroom van asielzoekers te willen besteden, maar dan moeten ze ook wel opzienbarende berichten kunnen brengen.
   Ik zie het nog niet gebeuren.

   Like

   • boorzalf zegt:

    Misschien een schip op de noordzee, zoals veronica toen. Onder de naam van vrije wereld zender. Moet toch mogelijk zijn, nu nog de juiste sponsers vinden. En de rekening naar saoedi – arabië sturen, onder vermelding van “de dravende moskee” die kloothommels snappen het toch niet.

    Like

   • boorzalf zegt:

    Correctie, drijvende moskee.sorry.

    Like

 6. luckybee zegt:

  Waar om Zweden? gebeurd zo iets dan niet in Nederland?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Tot op heden niet, lucky’, of althans niet in die mate.
   En hoewel het riskant is om ons daarvoor op de borst te gaan kloppen, zeg ik wèl: Nederland is dan ook nog altijd géén Zweden!
   Je kunt het bont maken met de goedmenschelijkheid, maar de Zwéden……!

   Like

 7. Hendrik M. zegt:

  Veel christen vluchtelingen hebben we hier niet, die zijn onderweg al verzopen of op andere wijze vermoord door de moslims die we hier zo gastvrij ontvangen.
  En net als in Zweden worden hier in Nederland de christenen in de Azc’s onderdrukt.
  Met veel kunst en vliegwerk wordt deze en andere criminaliteit binnen de Azc’s gehouden; we zouden eens een slechte indruk van die terroriserende en criminele moslims kunnen krijgen…

  Like

 8. Henk Römer zegt:

  Overal waar moslims zijn is er ook stront en gezeik! Dit achterlijke volk kun je niet samen met anderen huisvesten. Gewoon niet meer toelaten, en als ze anderen lastig vallen, meteen terug naar de zandbak! Maar nee dat kan en mag niet van de E.U. NEXIT=de oplossing! Stop de Islamisering voor dat de Islam ons stopt! Nederlanders wordt toch A.U.B. eens wakker!

  Like

 9. Republikein zegt:

  Ik wens geen vluchtelingen, ook geen kristelijke.

  Like

  • Cathja zegt:

   Waarom geen christelijke, @ Republikein?

   Wist u dat zij de vluchtelingen zijn die tégen hun wil hun land verlaten, en blíjven hopen weer terug te kunnen keren als het veilig is?
   Ziet u dan helemaal geen verschil met de gelukzoekers die hier om heel andere redenen naar toe komen?
   U scheert alles over één kam. Dat kan eigenlijk niet.
   Als uw leven gevaar loopt, probeert u zich vast en zeker ook in veiligheid te brengen.

   Like

   • Republikein zegt:

    Kort door de bocht, terwijl ik een heilig geloof heb in uw bijzonder goed verstand.
    Mijn antwoord zou 3 boeken dik zijn, ik ga dat niet doen.
    Dank u voor uw reactie, maar zeg gewoon je tegen me!
    Ben een boerenlul.
    Ik blijf wel u zeggen hoor, vriendelijke groet!

    Like

   • Republikein zegt:

    Even een korte toelichting, anders ben ik ook kort door de bocht.
    Alleen christelijke vluchtelingen opnemen en helpen met doorsturen naar veilige gebieden, die zijn er best wel.
    Mijn mening: het is hier niet vol, het is overvol!

    Like

 10. Hein zegt:

  Het zijn alweer de moslims die de regels en wetten van een ander land aan hun laars lappen,ze doen wat ze willen en hebben geen respect voor anderen, zo gauw er mensen op mars kunnen wonen dit schorem meteen verplicht erheen laten gaan, opgeruimd staat netjes.Uiteraard een enkele reis.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s