Asielzoekers provoceren met Duits-vijandige T-shirts

Screenshot_16

(Vertaling: E.J. Bron)

ULBERSDORF – Een “antiracistisch voetbaltoernooi”, waarbij asielzoekers T-shirts droegen met het opschrift “Love sport/Hate Germany”, zorgt in de Duitse deelstaat Sachsen voor beroering. “Wie haat tegen zijn land of zijn gastland aanwakkert, verlaat de basis van de vreedzame co-existentie”, bekritiseerde de burgemeester van Ulbersdorf, Ralph Lux, het toernooi dat vorig weekend in zijn gemeente werd gehouden, schrijft de “Sächsische Zeitung”.

“Hoe moet er integratie in een land plaatsvinden dat men als asielzoeker haat”, vroeg Lux zich af. Ook de buitenlander-gevolmachtigde van Sachsen, Geert Mackenroth (CDU), was boos: “Abnormaal T-shirt, erge boodschap”, schreef hij volgens informatie van de “BILD-Zeitung” op Facebook.

AfD: Wordt de haat op Duitsland betaalt met belastinggeld?

Ook van de AfD in het parlement van de deelstaat Sachsen kwam scherpe kritiek. Secretaris Uwe Wurlitzer zei tegenover de “Junge Freiheit”: “Deze actie is dom en afstotelijk. Hier worden asielzoekers voor het propagandakarretje gespannen van linkse groeperingen. Waarschijnlijk wordt deze haat op Duitsland uiteindelijk ook nog met belastinggeld betaald.”

Het toernooi werd georganiseerd door het links-extreme “Alternatieve Cultuur- en Opleidingscentrum” (AKuBiZ)in Pirna. De Antifa-vereniging kwam in 2010 in het nieuws, nadat ze de stimuleringsprijs voor democratie van de deelstaat Sachsen weigerde, omdat zij er daarvoor toe was opgeroepen zich tot de grondwet te bekennen. In 2011 diende een aanklacht in tegen de democratieclausule van Sachsen. Het AKuBiZ wilde zodoende bereiken om ook zonder een bekentenis tot de liberaal-democratische fundamentele orde openbare gelden te kunnen krijgen.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “delamontagne”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, Immigratie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Asielzoekers provoceren met Duits-vijandige T-shirts

 1. Theresa Geissler zegt:

  “Love sport, hate Germany.” Zozo.Dat weet men dan ook weer.
  Zelf zou ik zeggen: Flikker ze er allemaal tegelijk even uit; de boodschap is immers duidelijk…..
  Of wat heeft links h i e r nu weer voor pasklare, vergoelijkende verklaring voor? (Iets van “wegmetons,” waarsschijnlijk.)

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Als ze zo van sport houden roep dan een paar honderd zwarte banders van karate op en laat die ze helemaal in elkaar kloppen!Zwart tegen zwart:moet kunnen!

   Like

 2. Tistochwat zegt:

  Wat doe je daar dan, ondankbare brutale negert?!

  Like

  • mijn-idee zegt:

   Joh, Tistochwat….

   Ondankbaar, brutaal en negert in één zin….ben je levensmoe of zo ?

   Dit zijn zwaar getraumatiseerde, gediscrimineerde, vernederde medemensen die ons komen met liefde komen uitkleden……..(.hopelijk enkel figuurlijk…….van de rest ben ik niet zeker..)
   Hou eens op zo lelijk te doen…….
   Germany ís ook een “hatefull country.” ..dus waarom zouden ze niet klagen…….!

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ mijn-idee 20 juli 2015 om 20:26

    U hoort mij toch niet zeggen dat negerts lui zijn en stinken? Kijk, DAT zou pas discriminatie zijn! Dus dat zou ik nooit durven beweren.

    Like

  • Zouden ze wel kunnen lezen wat er op hun shirt staat??

   Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Het geeft zo’n beetje weer hoe dit ondankbaar tuig over ons denkt.
  Zulk tuig moet je dan voor de rest hunner levens volledig financieren.
  Nog erger zelfs, hun familie die ze lafhartig in de steek gelaten hebben, mag ook nog overkomen op onze kosten en levenslange verzorging.
  Die hufters hebben eigenlijk groot gelijk dat ze van de mogelijkheden gebruik maken.
  Walgelijk zijn de schoften in Den Haag die dit tuig importeren en ons tot onderhouden van dit tuig dwingen.

  Like

 4. Dicksy zegt:

  Wat men zaait zal men oogsten.

  Like

 5. exter39 zegt:

  Weten die negerts wel wat er zo al op dat shirtje staat ,vraag ik mij af , en is er ook al gezegd dat dit de integratie ,niet bevorderd , maar eerder een weigering op kan leveren.

  Like

  • louis-portugal zegt:

   NATUURLIJK weten ze niet wat op dat shirtje staat.
   En dat heeft hun ook NIEMAND in hun eigen taal verteld.
   Slaap er nog eens een nachtje over Exter.

   Like

 6. Dat tuig is nooit tevreden, En dat wordt aangewakkerd door blanke Duitsers. In Duitsland leven al miljoenen buitenlanders en mensen zoals Angela Merkel gaan dagelijks voor hen door de knieën. En dan nog… “hate Germany”!???

  Like

 7. luckybee zegt:

  Ik zou ze gelijk er uit smijten.

  Like

 8. hans zegt:

  Er uit SLAAN samen met die linkse vieze onderkruipsels!

  Like

 9. Tempelier zegt:

  “Alternatieve Cultuur- en Opleidingscentrum” (AKuBiZ)in Pirna. Deze toko sluiten , onder de noemer van discriminatie en aanzetten tot haat en het tegenwerken van integratie, dragers van deze T-shirts uitwijzen , celstraf voor Antifa leden die dit helpen bevorderen.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Als de alle asielparasieten eruit trapt, vergeet dan niet de linkse en gutmensch veroorzakers er achteraan te trappen !!

  Like

 11. koddebeier zegt:

  m/z Als je

  Like

 12. Jan zegt:

  Sachsens CDU fordert neue Grenzkontrollen

  Auch Sachsen hat mit der hohen Zahl von Flüchtlingen zu kämpfen. Nun spricht sich die CDU im Land dafür aus, das Schengen-Abkommen auszusetzen. Die SPD ist empört.
  ..
  Solange diese EU-Mitgliedstaaten einseitig Regeln und Verträge verletzten und ihre Außengrenzen nicht wirksam sicherten, müsse Deutschland selbst entscheiden, wie die illegale Einreise am besten einzudämmen sei. Die Landesregierung müsse hier über die Bundesregierung Druck auf die EU machen, um Vertragsverletzungsverfahren einzuleiten. „So geht es jedenfalls nicht weiter“, sagte Hartmann. „Wir verlieren momentan selbst bei den Gutwilligen in der Bevölkerung massiv an Akzeptanz auch für die Leute, die asylberechtigt sind.“

  Opposition bezeichnet die Forderung als Populismus

  http://www.faz.net/aktuell/politik/inland/sachsens-cdu-will-grenzkontrollen-wiedereinfuehren-13747115.html

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Ieder land moet het verdrag met Schengen per omgaande opzeggen!Dit is niet meer vol te houden!Links zou verboden moeten worden,met ingang van nu!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s