De “Islamitische Staat” laat een baby ontploffen in een trainingskamp om de Jihadi´s te leren omgaan met explosieven

Screenshot_14

(Vertaling: “delamontagne”)

Het  zou gaan om de meest sadistische daad die ooit door de “Islamitische Staat” is gepleegd. Volgens de Engelse krant “Daily Mail” zou de terroristische groepering een baby (wees  geworden, nadat zijn ouders vermoord werden…) aan een explosief hebben vastgemaakt. Dit om terroristen te leren omgaan met explosieven. Dit gebeurde in Shargat in de provincie Salahuddin in Irak, waar de IS een groot gebied in bezit heeft. De baby werd met een detonator, die door een afstandbediening tot ontploffing werd gebracht, vermoord.

Dit om de leerling-Jihadisten te leren omgaan met explosieven. Deze executie had tot doel om de leerling-terroristen leren om te gaan met “bom”-valstrikken. Aldus Sadiq al Husseini, hoofd van de veiligheidsdienst in de provincie Diyala. Volgens hem werd de vader van de baby gearresteerd en vermoord, nadat deze zelf enkele Jihadisten had omgebracht. Het lijkt dus min of meer op een daad  van vergelding. Wat er van de moeder is terechtgekomen, wist hij niet. De IS hecht geen enkel waarde aan de meest menselijke waarden, zo voegde hij er aan toe.

Kinderen gebruikt als “lokaas”

In een rapport van de VN wordt op de barbaarsheid gewezen waarmee kinderen en gehandicapten worden vermoord. De VN geeft in dit rapport aan dat er kinderen uit minderheden en gehandicapten worden gebruikt om de rol van “kamikazes”te vervullen: “Wij hebben informatie volgens welke kinderen, en dan vooral de mentaal gehandicapten, gebruikt worden als ´kamikazes´. Zij zijn zich hier niet van bewust”, aldus Renate Winter, een van de 18 onafhankelijke experts van de afdeling CRC van de VN. Een video, die op internet is verspreid, laat zeer  jonge  kinderen zien van ongeveer 8 jaar en jonger, die hiervoor worden getraind.

Bron:
http://euro-jihad.com

Bron oorspronkelijk artikel:
www.dailymail.co.uk

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Irak, ISIS, Islam, islam-nazisme, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

12 reacties op De “Islamitische Staat” laat een baby ontploffen in een trainingskamp om de Jihadi´s te leren omgaan met explosieven

 1. luckybee zegt:

  Now ze zijn werklelijk totaal gestoord, Onze psychiaters zullen zeggen ze zijn verwaard.Hebben behandeling nodig.De enige behandeling die ze nodig hebben is de strop.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  ‘Vergelding…..?’Dit doen ze immers ook al, zónder dat het als vergelding bedoeld is! Wie stuurt z’n eigen kinderen met bomgordels op pad? Wat zegt U? Oh, dat was Hamas! Lood om oud ijzer dan: Het is allemaal hetzelfde soort tuig!!!
  Open toch in Godsnaam de aanval op die gebieden en maak ze met de grond gelijk: Voor die wijven hoef je het al niet te laten en de kinderen worden anders wel door henzelf afgemaakt!
  TUIG! TUIG! TUIG!!!! Ze zijn het niet waard om te leven!!!!!

  Like

  • Cathja zegt:

   Inderdaad @ Theresa, dit TUIG moet van de aardbodem verdwijnen! Ze hebben er geen recht op om te leven. Gewetenloze moordenaars zijn het, die geen enkele vorm van medelijden kennen. Ze genieten ervan om onschuldigen af te slachten, en zullen niet rusten tot ze hun klus wereldwijd klaar hebben!
   Nu schijnen ze ook al een plek in de Balkan te hebben gekocht, van waaruit ze hun monsterachtige praktijken gaan voortzetten in Europa.
   Zodra men weet waar ze zitten mag het van mij bommen gaan regenen!
   Uitroeien, die barbaren.

   Like

 3. Tistochwat zegt:

  Ja, je moet als dappere IS-strijder natuurlijk wél steeds met iets vernieuwends komen, anders verslapt de aandacht van je publiek.
  Ik ben het met Theresa eens dat dat smerige demonische TUIG dient te worden afgemaakt; het brengt de wereld alleen maar ellende, bittere ellende: angst, armoede, dierenleed, slachtpartijen, terreur, enz.

  Like

 4. Driek zegt:

  “Wij hebben informatie volgens welke kinderen, en dan vooral de mentaal gehandicapten, gebruikt worden als ´kamikazes´. Zij zijn zich hier niet van bewust”,

  Maar het merendeel van die lieden zijn mentaal en geestelijk gehandicapt, kijk maar naar die Marokkanen in de grote steden, die zijn door inteelt een beetje eigenaardig geworden. Logisch ook, als je moeder de zuster is van je vader. Nee, van die mohammedanen valt niks te verwachten. Alleen maar een hoop ellende.

  Like

 5. jungleelephant zegt:

  Net als je denkt dat het niet meer erger kan,lees je dit!Mijn haat en afkeer groeit met de dag!

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  De mensen die vluchten voor deze pure, zuivere islam jihadisten, brengen diezelfde islam mee.Kijk, als ze afstand deden van die islam, kon ik die vlucht begrijpen.
  Helaas, ze brengen die vredevolle anarchie hier en stellen ook nog direct allerlei direct eisen.
  Beetje heel erg jammer dat wij verplicht voor alle kosten op moeten draaien.
  De gekozen Haagse kliek kijkt toe en vindt het goed…

  Like

 7. Sjoe! zegt:

  Overigens, kan men Mein Kampf in het Hebreeuws ergens kopen?

  Like

 8. Joshua zegt:

  Mevr. de winter is net zo’n hersenloos geval als onze overheid en alle moslim liefhebbers,dit heeft niets met de moslims te maken!

  Like

 9. Michael Joosten zegt:

  Alle geweld heeft niets met godsdienst te maken,onze heilgen van over de hele wereld draaien zich om in hun graf.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s