EU begint binnenkort met het weg selecteren van bepaalde Joodse producten uit Israël

Screenshot_3

Europa gaat weer selecteren . . .

(Door: “Brabosh”)

Binnen enkele maanden wil het 28-landenblok van de Europese Unie een aanvang maken met haar plan om producten te etiketteren die werden gemaakt in de Joodse steden en gemeenten van Judea, Samaria en oostelijk Jeruzalem.

Blijkbaar heeft de Europese Commissie de afgelopen drie jaren de toepassing van de technische richtlijnen m.b.t. het etiketteren van sommige Israëlische producten steeds maar uitgesteld uit vrees dat deze maatregel zou overslaan op heel Israël. Maar nu heeft de Europese Unie besloten om andere, veel dringender, kwesties, zoals de in elkaar stortende economieën van Griekenland, Oekraïne, Spanje en Portugal opzij te schuiven en haar inspanningen te focussen op het uitgeven van een directief waarvan Brussel “benadrukt dat het louter een administratief document betreft.”

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", "Westelijke Jordaanoever", achterlijkheid, antisemitisme, Appeasement, Barbarisme, Brussel, demoniseren, Dhimmitude, Europese Commissie, EUSSR, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jeruzalem, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse christenen, Linkse joden, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Midden-Oosten, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op EU begint binnenkort met het weg selecteren van bepaalde Joodse producten uit Israël

 1. daiyu-ninja zegt:

  Kotsmisselijk wordt je van dat tuig in Brussel.
  Maar dat doen ze hier ook met ons, want ze boycotten alle rechten van de Nederlander om de ‘nep’ vluchtelingen te paaien.
  Zij -de woestijn parasieten – hebben, in tegenstelling tot de autochtonen die overal voor moeten werken, overal recht op.

  Like

 2. daiyu-ninja zegt:

  Moet zijn: hebben overal gratis recht op.

  Like

 3. Theodoor zegt:

  Ik begin eerst maar even met KUT-EU te schrijven, ja die EU die alles kapot maakt, die veel geld kost en op zoek is naar oorlog. De uitdragers hiervan zijn o.a. de onruststokers van Baalen en Verhofstadt.
  Ach op zich is dit natuurlijk een wassen neus, Israel exporteert net zo gemakkelijk tuinbouwproducten naar Rusland.
  Bovendien hebben ze meer van deze producten nodig in eigen land nu de Joden wegens levensgevaar, de aanslagen van radicale moslims, vertrekken uit Frankrijk.

  Like

 4. luckybee zegt:

  Ik selekteer niet ik koop alles wat ik nodig heb.

  Like

 5. Astrid zegt:

  We hebben te maken met een ruziezoekende [r]overheid die meent namens het volk te spreken, maar dat niet doet, maar die ons wel meetrekt in de oorlogen die zij met haar arrogantie en expansiedrift veroorzaakt. Ik spuug op de EU, het meest niet legale systeem ooit. Het volk zegt NEE, de EU zegt keihard ja en lacht ons vol in de bek uit. De nooit gekozen EU spreekt en handelt i.i.g. niet namens mij.

  Like

 6. Driek zegt:

  Ik stel voor om die kut sperziebonen uit Marokko en al die ander groenten uit islamitische contreien te boycotten, maar als je dat idee hardop zegt wordt je uitgemaakt voor racist. Nou, het interesseert die Joden geen pest, het zal ze een rot zorg wezen, dat ze hun spullen boycotten, want ze worden toch wel gekocht, want het is eerste klas kwaliteit.

  En die lieden van Europese Unie zijn je reinste antisemieten, net als veel Nederlandse supermarkten. We moeten ons doodschamen, die lieden die deze beslissingen nemen hebben nauwelijks kennis van de Joodse geschiedenis.

  En nu kan ik die hele geschiedenis hier wel gaan vertellen, en dat wordt dan een heel lang verhaal, dus dat doe ik dan een andere keer wel, ik heb er nu geen zin in. Maar ik vind het gewoon onvoorstelbaar dat we het Israël, waar de meest intelligente genieën wonen, nog steeds op alle mogelijke manieren blijven jennen. Want, let wel, als straks de nood aan de man is, en die nood nadert met rasse schreden, beschikt alleen Israël over de strijdvaardige middelen om ons van het islamitische kwaad te verlossen. Denk daar maar eens goed over na. U heeft er nu ruimschoots de tijd voor!

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Driek op 20 juli om 11:31

   Beste Driek, u brengt me wél op een idee met uw opmerking over die ‘kut’-sperziebonen uit Marokko, en al het andere wat uit Arabische landen komt. Er is keus genoeg om Europese groenten en fruit te kopen, plús alles wat uit Israël komt.
   Voortaan zal ik scherper opletten waar de producten vandaan komen.

   Like

 7. Cathja zegt:

  Een geniepige en smerige vorm van antisemitisme! ‘Fijne lui’ zeg, die ministers van Buitenlandse Zaken! Aan de galg met dat zooitje!
  WIE bepaalt er eigenlijk wat Israëls grondgebied is, en WIE bepaalt er wat illegaal is? Moeten dat hufters uit Europa zijn, die er alleen maar op uit zijn om Israël op de knieën te dwingen?
  Wel, dan zullen ze teleurgesteld worden, want op déze manier laat Israël zich niet chanteren! Laten ze Rusland maar als voorbeeld nemen. Ze dachten Rusland op de knieën te kunnen dwingen met een boycot, maar kijk eens wat de schade voor Europa betekent! Niet onaanzienlijk!

  Heeft Brussel en zijn ‘ongekozen regering’ trouwens niets belangrijkers te doen dan zich met deze ongein bezig te houden? De halve wereld staat in brand, maar ZIJ gaan zich buigen over een boycot van goederen uit Israël die illegaal zouden zijn.
  Flink hoor! Maar het zal niemand lukken om Israël in een dwangbuis te stoppen. Israël is een zelfstandig en democratisch land, waar de overheid nog zorg draagt voor haar bevolking. Niet Israël, maar landen binnen de EU zouden wel eens op de knieën gedwongen kunnen worden.
  Schandalig, hoe men een bevriende natie nu weer behandelt!

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Die felle jodenhaat en die gevaarlijke moslimliefde…
  Het gaat in een razend tempo richting ‘eindtijd’.

  Als dit alles een andere reden heeft dan die in het Bijbelboek ‘Openbaring’ staat vermeld, ben ik heel erg bang…

  Like

 9. wout eenhoorn zegt:

  En diezelfde hufters maken zich zogenaamd zorgen over het antisemitisme.

  Like

 10. Hendrik M. zegt:

  Fijn dat ze die producten apart etiketteren, kan ik ze gemakkelijker vinden en kopen!
  Vroeger ook al zoiets gehad; vond de linkse kliek dat we geen ‘outspan’ sinasappeltjes meer mochten eten, ze vergiftigden ze zelfs.
  “in elkaar stortende economieën van Griekenland, Oekraïne, Spanje en Portugal”
  Wat doet het niet €U en niet NAVO land Oekraïne in dit rijtje?

  Like

 11. Dick zegt:

  De EU bepaalt wat ik mag kopen en in hogere zin dus wat ik geacht word te denken.

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Stop de Eurofascisten !! Nederland uit de EU NU !!

  Like

 13. louis-portugal zegt:

  Het is duidelijk dat hun haat over israel VEEELE keren groter is dan die kleine rimpelingen in de vijver met de probleempjes van:
  Het redden van Griekenland.
  De groter dan overeengekomen staatsschulden van onderdehand ALLE €urostaten.
  De begrotingstekorten van meer dan 3 % van een groot deel van de €staten.
  Ziekmakend activisme is dat.

  Like

 14. Jan zegt:

  Netanyahu: Nazis Also Labeled Jewish Products

  ‘The root of the conflict is not the territories, and the root of the conflict is not the settlements,’ Netanyahu fires after EP decision.
  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/200570#.VfJqz32ap2F

  Like

 15. Jan zegt:

  Amazon Sells Offensive Anti-Israel Products

  Amazon.com has sparked outrage over an offensive anti-Israel product line sold through its retail site. The items may be pulled after customer complaints and negative publicity.

  A line of offensive anti-Israel products was marketed on Amazon.com, featuring an Israeli flag splattered with blood.

  The line offered a broad array of products, including Smartphone covers, umbrellas, door mats, shower curtains, pillow cases, mouse pads and more.

  http://unitedwithisrael.org/amazon-sells-offensive-anti-israel-products/

  Inmiddels is de rotzooi weggehaald en de pagina’s van de servers.
  https://www.olivetreeviews.org/news/headlines/item/8883-amazon-agrees-to-remove-products-with-image-of-blood-splattered-israeli-flag

  Blood Spattered Flag of Israel 100% Polyester Waterproof Bathroom Shower Curtain – 66×72 Inches

  In cache:
  http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:4zlCVrQICrIJ:www.amazon.com/Spattered-Polyester-Waterproof-Bathroom-Curtain/dp/B0129BD00O+&cd=4&hl=nl&ct=clnk&gl=nl


  http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:EdEO_Sei87gJ:www.amazon.com/Blood-Spattered-Flag-Israel-iPhone/dp/B01513G1TY+&cd=5&hl=nl&ct=clnk&gl=nl

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s