“IS bouwt strategisch bolwerk uit in Bosnië”

Screenshot_7

Gornja Maoca

Is het afgelegen Bosnische bergdorpje Osve een trainingskamp voor terroristen van de Islamitische Staat?

De Islamitische Staat (IS) bouwt in alle stilte een bolwerk uit in een afgelegen dorpje in Bosnië. Dat meldt de Britse tabloid The Mirror op basis van een eigen onderzoek. Aanhangers van de terreurgroepering kopen er massaal stukken land op. De veiligheidsdiensten denken dat het gebied een trainingskamp voor IS-terroristen is en een uitvalsbasis voor aanslagen in het Westen, aldus de krant.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Knack.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Balkan, Barbarisme, Bosnië-Herzegovina, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

8 reacties op “IS bouwt strategisch bolwerk uit in Bosnië”

 1. peterselie1 zegt:

  Oriana Fallaci on Islam ( Sermon for the west).

  Like

 2. peterselie1 zegt:

  Kosovo het eerste islamitische land in Europa daar had ik het strategisch bolwerk van IS verwacht en niet zo zeer in Bosnië.

  Like

 3. peterselie1 zegt:

  Amsterdampost Archief
  Door: Max

  Verovering van de Balkan door de Ottomanen brengt grote christelijke gemeenschappen onder het bewind van de islam. In 1505 hebben de Ottomanen het land veroverd en van een christian Albanië werd een Islamitische staat gemaakt.
  De christelijke Serviërs werden al tijdens de Ottomaanse overheersing van Servische Kosovo en Metochia verdreven, en het is sindsdien nooit gestopt. Voor de goede orde Metochia betekent: Land van de kerk. De kerk is nog steeds eigenaar van grote delen van Kosovo en Metochia. De culturele bakermat van het Servische volk ligt in Servische Kosovo en Metochia. Deze provincie is naar culturele, historische en emotionele waarde vergelijkbaar met wat de Groeningekouter, waar de Guldensporenslag in 1302 plaatsvond, voor de Vlamingen betekent. Iedereen heeft zijn eigen stukje heilig grond, de moslims hebben Mekka/medina, de Joden Jeruzalem en de Christenen ook. Zo hebben de Serven dus Kosovo en Metochia.

  De vroegste documenten die enig zicht geven op de etnische samenstelling van Servische Kosovo en Metochia, zijn kloosterregisters uit de 13e en de 14e eeuw.
  Daaruit blijkt dat destijds 2 procent van de bevolking Albanees was. Albanezen trokken pas vanaf de 13e eeuw langzaam vanuit het noorden van Albanië richting Servische Kosovo en Metochia.
  Door demografische evolutie en vervolging van de Serviërs in de laatste eeuw, is op heden een meerderheid van de bevolking islamitisch en etnisch-cultureel verwant met de Albanezen. Kosovo en Metochia, dat in de loop van de 20ste eeuw is geislamiseerd door de Albanezen, moest volgens de criminelen van de UCK onafhankelijk worden van Servië.

  De Fin Marti Ahtisaari, voormalige speciale afgezant voor Servisch Kosovo en Metochia die het pad heeft geëffend voor de afscheuring van de Servische provincie, ontving 2 miljoen Euro voor bewezen diensten, overgemaakt via een Zwitserse bankrekening van de Albanese maffia. Deze omkoping is goed gedocumenteerd en bewezen.
  De leiders van het Albanese terroristen (UCK,KLA), die hun uniformen hebben geruild voor maatpakken van Armani en Versace, hebben de eerste islamitisch maffia-staat in onze geschiedenis in het leven geroepen en organiseren hun trafieken in drugs, mensenhandel, prostitutie en wapens.

  Meer dan 40% van de wereld heroïne smokkel wordt gecontroleerd door de Albanese maffia, en alleen in de VS, wordt 30% van de heroïne verkocht door het opkomende islamitische Albanese maffia kartel.
  Volgens documenten van de Amerikaanse drugsbestrijding (DEA) hebben leden van de beruchte Albanese maffia banden met smokkelkartels in Pristina. Dit kartel staat onder leiding van etnische Albanezen die lid zijn van het Kosovo National Front (KNF). De gewapende tak van het KNF is het UCK.
  De documenten van de DEA laten ook zien dat het hier gaat om een van de machtigste organisaties op het gebied van heroïnesmokkel in de wereld en dat de winsten naar het UCK worden gesluisd die er vervolgens wapens van koopt banden heft met elk drugskartel in het Midden- en Verre Oosten.

  Interpol, Europol en vrijwel alle Europese inlichtingendiensten en drugsbestrijdingsorganisaties hebben dossiers over drugssyndicaten die direct naar het UCK leiden en direct naar de Albanese bendes in dit land. Maar benevens de criminele component is er in Kosovo en Metochia ook een islam op het oorlogspad, iets wat volledig onderbelicht blijft in Westerse media

  De Kosovaren komen openlijk (in 1999) uit voor hun goede relaties en nauwe banden met Saudische geldschieters, met extremisten van de muslim Brotherhood en jihadi-warriors van Al Qaeda. De neerslag van dit salafistisch verbond zijn de 400 nieuwe moskeeën die het laatste decennium zijn gebouwd in Kosovo, terwijl tussendoor nog een honderdtal kerken en kloosters werden geplunderd en afgebrand.

  Gearrangeerde huwelijken tussen Kosovo moslim drugs families met degenen in Iran, Afghanistan en Pakistan is het nieuwe horizontale integratie van de heroïne aanbod van de producenten is er aan de leveranciers in Kosovo en alleen familieleden worden toegelaten in deze innerlijke heiligdom van drugs en terreur.
  De positie van de vrouw in de Albanese gemeenschap was vroeger vergelijkbaar met die in de strengste islamitische samenlevingen (bijv. Afghanistan). In veel gemeenschappen was de sluier verplicht, vrouwen mochten geen onderwijs volgen en het enige doel van de vrouw was voortplanting, koken en wassen. Dat bijvoorbeeld vrouwen als koopwaar worden verhandeld, zegt veel over de positie van de vrouw in de Albanese samenleving. >>> http://vanfrikschoten.nl/adam-post-archief/adam_posts/4206-Onafhankelijk-Kosovo-een-mo.html

  Like

 4. peterselie1 zegt:

  Nieuwe oorlog op de Balkan niet ondenkbaar

  Gisteren vielen er 22 doden in Macedonië bij gevechten tussen de veiligheidsdiensten en terroristen. Etnische Albanezen, hoofdzakelijk afkomstig uit Kosovo, probeerden een aantal overheidsgebouwen te bezetten. Volgens een lokale televisiezender werden de terroristen ‘als helden ontvangen’ door de lokale Albanese bevolking . Buurland Servië heeft 450 extra militairen naar de Macedonische grens gestuurd en Bulgarije overweegt hetzelfde te doen. We betreden een nieuwe periode van gefaald westers beleid op de Balkan: het erkennen van de criminele en terroristische staat Kosovo.

  De stad Kumanovo ligt in het noorden van Macedonië en omvat een omvangrijke Albanese minderheid. Hoewel de schietpartij een spontane actie lijkt, staat de gebeurtenis niet op zichzelf. In 2001, aan het einde van de Joegoslavische Oorlogen, kon een burgeroorlog in Macedonië maar op het nippertje voorkomen worden. Men vreesde dat Macedonië dezelfde weg zou bewandelen als buurland Kosovo, waar de Albanese islamitische meerderheid vocht om zich af te scheiden van Servië. Onder druk van de internationale gemeenschap werd Kosovo in 2008 erkend als soevereine staat.

  Om een soortgelijk fiasco in Macedonië te voorkomen deed de overheid allerlei toezeggingen aan de Albanese minderheid in het land. Zo werd de Albanese taal erkend, werd er Albanees onderwijs toegestaan en mocht de Albanese vlag gehesen worden. Het mocht niet baten. De Albanezen willen nog meer: Macedonisch grondgebied. >>> http://curiales.nl/2015/05/11/macedonie/

  Like

 5. peterselie1 zegt:

  In de eerste twee maanden van dit jaar zijn maar liefst vijftig- tot honderdduizend asielzoekers via Hongarije naar de Europese Unie getrokken. Het zijn geen Syriërs of Libiërs, maar Kosovaren. Waarom trekken ze plotseling zo massaal weg uit hun land? Gastcorrespondent Mitra Nazar zocht het uit.
  Kosovo loopt leeg
  Asielzoekers die in groten getale de EU binnenstromen – het nieuws wordt bijna vermoeiend. Uit Syrië komen ze, uit Libië, of uit Eritrea. Met gammele bootjes of met de voet door de bossen van Oost-Europa. We hebben er al zo vaak over gelezen.

  Maar de afgelopen twee maanden is er in die bossen iets vreemds gaande. Want de vluchtelingen die er ‘s nachts de grens oversteken, komen niet uit het Midden-Oosten of Afrika, maar uit een land hier heel vlakbij: Kosovo. Het waren er in de eerste twee maanden van 2015 volgens schattingen al vijftig- tot honderdduizend.

  Maar er vallen geen bommen op hoofdstad Pristina en er is geen hongersnood. Toch is er een ware exodus van Kosovaren richting Europa op gang gekomen.

  Hoe kan dat? En hoe komen ze zo makkelijk de grens over?

  Daar weet de Hongaarse boswachter Zoltan Saringer alles van. Met één hand zet hij de verrekijker aan zijn ogen. Met zijn andere hand wijst hij naar de overkant van het water. ‘Dat daar is Servië,’ zegt hij stoïcijns, terwijl hij in de verte tuurt. >>>> https://decorrespondent.nl/2466/Kosovo-loopt-leeg/183290382-a077d556

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Al die mensen die zo mauwen over Poetin en de Krim, moeten maar eens terugdenken hoe het Westen met grof geweld Kosovo van de Serven afgenomen heeft en er een Albanese moslim staat van gemaakt heeft.
  Ook dat hele Joegoslavië gebeuren is veroorzaakt door vuil moslim geteisem…
  Nu wil dus IS Bosnië misbruiken om West €uropa te islamiseren.
  Zullen de Christen Bosniërs en de Serven nog eens voor ons vechten?

  Like

 7. Anna zegt:

  Bosnië is onomstotelijk HET nieuwe speerpunt van ISIS in Europa.
  Kosovo MOET immers gewroken worden.
  Tegelijk vind ISIS Europa nu rijp voor verovering.
  Want de leiders van Europa zeggen toch dat de aanslagen en de manier van terreur van ISIS niets met de islam te maken heeft.
  ISIS kijkt ook TV en weet hoe de leiders van Europa denken,
  Dus kun je rustig beginnen bij Bosnië om Europa te onderwerpen.
  ISIS komt naar onze achtertuin…….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s