Nederland begint snel extra opvang migranten

Screenshot_17

“Vluchtelingen” in Griekenland

BRUSSEL – Nederland begint „snel” met de opvang van in totaal ruim 2000 extra asielzoekers om Italië en Griekenland te ontlasten. De toelating zal mondjesmaat gebeuren.

Dat verklaarde staatssecretaris Klaas Dijkhoff (Veiligheid en Justitie) maandag in Brussel na een vergadering met collega’s over een eerlijkere verdeling van 40.000 asielzoekers over de Europese Unie. Niet alle EU-lidstaten hebben aangekondigd vluchtelingen op te nemen die in Italië en Griekenland aankomen. De teller bleef steken op ruim 32.000.

Toch is besloten te beginnen met de herplaatsing uit solidariteit met de twee Zuid-Europese landen. Italië en Griekenland kampen met een enorme toestroom aan “vluchtelingen”.

Lees verder>>>
(h/t “Driek”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Brussel, cultuurrelativisme, Eurabië, EUSSR, Griekenland, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, Nederland, Overheid, political correctness, PvdA, Rotzakken, Volksvijandigheid, VVD, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Nederland begint snel extra opvang migranten

 1. JooJootje zegt:

  Kan mij geen debat herinneren bij onze politiek of heeft deze ambtenaar (want meer is hij niet) een blanco volmacht van het Nederlandse volk gekregen?
  Zeker nu er dus een mogelijkheid is om te weigeren anderen doen het ook dus wie is die ambtenaar om die mogelijkheid het Nederlandse volk te ontnemen.

  Like

 2. JooJootje zegt:

  Ik zie het al Tweede Kamerlid Klaas Dijkhoff (VVD)

  Like

 3. Jean zegt:

  Stuur dat islam gespuis terug naar Afrika probleem opgelost en goedkoop.

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Ik bevind me in een open inrichting; dat kán niet anders!
  Dit hele land is één groot gekkenhuis!

  Vervang de ‘vluchtelingen’ op die foto maar door onze bejaarden; binnenkort zal dat tafereel werkelijkheid worden.
  Ik vind die ‘vluchtelingen’ een stel lafaards; sla verdorie toch van je af in je eigen land!
  Ga daar wat moois opbouwen, achterlijke kameelridders!
  De bekken van jullie luie kerels en jullie brutaliteit zijn er groot genoeg voor!

  Like

 5. Dicksy zegt:

  ” zal mondjesmaat gebeuren ……” Oké, oké, oké, oké, oké, oké, oké, oké……………..

  Like

 6. luckybee zegt:

  Hoe verhideren wij dat ze binnen komen?

  Like

 7. Johan zegt:

  Dat willen we helemaal niet ! Optiefen met die immigranten !

  Like

 8. Hendrik M. zegt:

  Schokt die Klaas Dijkhoff de 2000x € 36.000 x 50 jaar=€ 3,6 miljard uit eigen zak?
  Oww, was even de gezinsherreniging vergeten, die lui laten hun familie achter in levensgevaar en willen ze dan ook hier naartoe halen (op onze kosten natuurlijk).
  Opa en opoe van man, schoon opa en opoe, vader, moeder, schoonvader, schoonmoeder echtgenote en 3 kinderen; nog 12 x€ 36.000 x 50 jaar, dat voor alle 2000 = € 43.200.000.000,-
  Ai Klaas, waar wil je al dat geld weghalen?

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Hendrik M. op 20 juli om 22:22

   En vergeet niet alle baarmoeders ‘in bedrijf’ mee te tellen, want bij die lui is het laden en lossen. Die vrouwen, daar zit meestal ‘iemand’ bij in. Non-stop! Het wordt dus nog ietsje duurder dan berekend, want al deze jonkies zorgen ook weer voor meer KB.
   Heerlijk! Wat een verrijking voor Europa!

   Like

 9. Driek zegt:

  Ik lees op de site van De Telegraaf:

  Gemeente moet huishoudelijke hulp bieden

  VEGHEL –
  De rechter heeft korte metten gemaakt met een ‘persoonlijk ondersteuningsplan’ dat een zorgaanbieder vorig jaar maakte voor een hulpbehoevende vrouw uit Veghel. De gemeente is nu verplicht haar zes uur huishoudelijke hulp per week te bieden. De vrouw heeft (zeer) ernstige medische beperkingen waardoor zij niet in staat is zelf werk in huis te doen, schrijft Dichtbij.nl. Sinds 2010 kreeg ze zes uur huishoudelijke zorg, maar vorig jaar werd dat fors ingekort. Volgens de zorgaanbieder kon de vrouw het wel redden met twee uur hulp.

  Volgens de vrouw schiet de geboden hulp echter ernstig te kort. Ze kan zelf niets in huis doen en krijgt geen mantelzorg. In haar woning zijn bovendien extra voorzieningen aanwezig vanwege haar medische beperkingen, die extra werk kosten. Verder moet haar woning vanwege haar medische gesteldheid aan extra hoge hygiëne-eisen voldoen.

  De vrouw vroeg al om meer hulp via haar zorgcoördinator, maar die verwees haar door naar de gemeente. De gemeente wees op haar beurt weer naar de zorgaanbieder, met als gevolg dat er niets gebeurde.

  De voorzieningenrechter verplicht de gemeente om op korte termijn voor extra uren huishoudelijke hulp te zorgen, totdat er een beslissing is gevallen over haar bezwaar.

  Ja, logisch, er is geld nodig voor al die gelukszoekers, onze bejaarden kunnen de pest krijgen, die zoeken het maar uit.

  Like

  • Cathja zegt:

   Ja, @ Driek, de gemeenten komen geld tekort, en de kwetsbaren in onze samenleving zijn het kind van de rekening. Nederland is geen beschaafd land meer. De overheid denkt nog steeds van wel, omdat wij tolerant zijn tegen illegalen en asielzoekers, maar de beschaafdheid van een land blijkt als eerste uit de zorg voor de kwetsbaren. Of dit nu bejaarden of hulpbehoevenden zijn, dat maakt niets uit. Jarenlang hebben ouderen en veelal ook gehandicapten premies en belasting afgedragen.
   Nu hebben ze zelf ondersteuning nodig en worden ze van het kastje naar de muur gestuurd, en is de hulp vér onder de maat!!
   Dat dit vandaag de dag gebeurt is voor mij het teken dat Nederland niet meer tot de beschaafde wereld behoort.
   Helaas, maar zo zie ik dat.

   Like

 10. jungleelephant zegt:

  Laten ze verdomme eerst maar eens beginnen met illegalen uit te zetten,per direct!In plaats van :er kan nog meer bij,er kan nog meer bij!Wat een gore stinkerds daar in Den Haag.Op Wilders na,is er geen een,maar dan ook echt helemaal niemand die deugt!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s