Psycholoog: Arme, krankzinnige moslimterroristen met familieproblemen zijn nog steeds moslimterroristen

Screenshot_22

(Door: Nicolai Sennels – Vertaling: “Vederso”)

Dit jaar was de politie bij tenminste drie islamitische terreuraanslagen in staat om, nog bijna op de plaats delict zelf, de aanvaller te diagnosticeren als dat deze zou lijden aan een psychische aandoening. Het verbaast me altijd hoe instanties in staat zijn om in een verrassend korte tijd iemand te diagnosticeren. Als ervaren psycholoog weet ik dat het meestal uren duurt en meestal dagen, weken of zelfs maanden, om een ​​persoon correct te diagnosticeren.

Al jarenlang hebben we gezien hoe de media, politici en autoriteiten de zeer reële dreiging van het islamitisch terrorisme opnieuw en opnieuw bagatelliseren en velen denken dat hiervan psychosociale problemen de schuld te geven de politie daarmee probeert om de islam en de islamitische immigratie van schuld vrij te pleiten en het publiek te kalmeren door het niet te categoriseren als “terrorisme.” Integendeel, ze beschuldigen krankzinnigheid, armoede (zoals toen de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry concludeerde dat gebrek aan geld “in veel gevallen de oorzaak is van terrorisme“) of familieproblemen (zoals in het geval van de Chattanooga-moordenaar Mohammad Youssuf Abdulazeez, waarin autoriteiten zeer snel informatie over Abdulazeez’ echtscheiding bekend maakten). Maar er zijn veel arme mensen in deze wereld. Er zijn veel mensen met psychische problemen en mensen met familieproblemen. Dus hoe kan het dan dat alleen moslims, met of zonder de bovengenoemde problemen, terreurdaden plegen?

Door te hebben gewerkt met criminele moslims (zie mijn artikel: “Verslag uit de therapieruimte: Waarom zijn moslims gewelddadiger en crimineler?“) en door het vele plegen van uitgebreide psychologische analyse van de islamitische teksten is mijn mening dat de enorme hoeveelheid hate-speech in de koran (openbaringen van Allah door de engel Gabriël aan Mohammed) en de Hadith (even heilige woorden en daden van Mohammed) als propaganda fungeren voor de psychologische stap om de honderden bevelen in deze zelfde boeken op te volgen voor moslims om niet-moslims te doden korter en gemakkelijker maakt – ongeacht of men geestelijk gezond, rijk is en een gelukkig gezin heeft of niet.

Het zou mij niet verbazen wanneer blijkt dat mensen met psychiatrische diagnoses oververtegenwoordigd zijn onder criminele moslims. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn. Een daarvan is inteelt – waarvan bekend is dat deze het risico op schizofrenie en andere psychiatrische problemen verhoogt, met weer de kans op gewelddadig gedrag – zeer wijdverbreid onder de volgelingen van de islam (tot bijna de helft van de geboren moslims kan inteelt zijn) (zie mijn Artikel: “Moslim-inteelt: Effecten op intelligentie, geestelijke gezondheid, gezondheid en de samenleving”). Het kan ook zijn omdat geweld meer in islamitische gezinnen in de opvoeding wordt aanvaard – waarvan ook bekend is dat dit het risico van psychiatrische stoornissen en gewelddadig gedrag vergroot. Tenslotte kan het zijn dat de koran waarschijnlijk meer mensen inspireert die gek en geneigd tot geweld zijn, terwijl verstandige mensen deze boeken als achterhaald en barbaars zouden afwijzen.

Het is een feit dat ook mensen van andere religies psychische problemen hebben, arm zijn of familieproblemen hebben, maar geen van hen (of in ieder geval veel, veel minder – zoals in de verhouding 1: 1000) moorden in de naam van religie. Als de laatste golf van “geesteszieke” terroristen niet opgevoed zou zijn met een religie die dood en vernietiging van niet-gelovigen predikte, zouden zij dan hun wreedheden hebben begaan? Ik denk het niet.

Het probleem is niet krankzinnigheid, armoede of gezinsproblemen. Het probleem is een religie die haat predikt tegen mensen van alle andere godsdiensten en zijn eigen volgelingen beveelt om ons te doden. Mensen met psychosociale problemen die sinds hun geboorte deze religie met de paplepel kregen ingegoten, kunnen er meer vatbaar voor zijn te handelen volgens hun god en profeet, maar de hoofdoorzaak dat doden een goede zaak gevonden wordt, is nog steeds de religie.

Bron:
www.jihadwatch.org
Auteur: Nicolai Sennels

Vertaald uit het Engels door:
“Vederso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, Jihad, koran, Mohammed, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

28 reacties op Psycholoog: Arme, krankzinnige moslimterroristen met familieproblemen zijn nog steeds moslimterroristen

 1. louis-portugal zegt:

  Hoe zei Hans Teeuwen ook alweer.
  Zou het niet een ietsie pietsie met hun geloof te maken kunnen hebben.
  Als ik zie hoe die kinderen al vanaf hun geboorte worden geindotrineerd ben ik er ook van overtuigd dat het niets met financiële toestand te maken heeft.
  Hetgeen bevestigd wordt door het feit dat vele terroristen gestudeerd hebben.

  Like

 2. JooJootje zegt:

  Dat we nu zoveel verwarde terroristen hebben is een mode verschijnsel van de overheden het kan natuurlijk niet de islam zijn dus is hij geestesziek en volgens mij meer bedoeld om de moslims rustig te houden dan de Nederlanders hier want ja de islam beschuldigen is een oorlogsverklaring en dat weet de politie ook.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Kort maar krachtig:
  De islam leidt tot een barbaarse, criminele en zelfs moorddadige inslag.
  Houd het daar maar op.

  Like

 4. Charles Martel zegt:

  Hoogste tijd dat die psychotische ideologie het statuut van erkende godsdienst wordt ontnomen. Wie noemt mij één enkele reden om dit niet te doen? Het is de meest makabere uitvinding die de mensheid ooit heeft gedaan.

  Like

 5. Terug komend op de “lone-wolf”, die enkele weken geleden toesloeg in Oostenrijk en wederom volgens de pers: “………heeft niets, helemaal niets met islam te maken”.; lees ik hier op een Fr “site”:
  //////
  Op facebook van Rizvanovic zijn talrijke aanwijzingen te vinden van z,n geestelijke gesteldheid om te doden.
  Sites zoals: Religie gaat voor cultuur, De V.S. zijn de honden van Israel, bekeer je tot de islam, en talrijke andere die zijn toewijding aan allah, de korhaan en de hadiths aanduiden.
  Maar de overheid en de officiële pers spreken niet anders dan hun gewoonte is, over een geïsoleerd geval en dan volgen al snel de “psychologische” problemen.
  Maar deze zijn dan weer niet zo ernstig om hem het autorijden te verbieden.

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Kort gezegd komt het er op neer dat het merendeel der criminelen/terroristen met islam achtergrond het gevolg zijn van inteelt, daardoor schizofrenie en andere psychiatrische problemen en een bijzonder laag IQ.
  Geen wonder dat de toch meestal niet hoog geschoolde politie agent per direct een psychische diagnose kan stellen.
  Helaas doen ze dat om de dader te ontlasten, en dat is onjuist.
  Komt het volgende probleem; hoe komen we aan voldoende psychiatrische inrichtingen en personeel daarvoor om al deze gestoorden veilig op te bergen.
  Het mag als een misdaad tegen de burger worden beschouwt al deze zwaar gestoorden vrij te laten rondlopen.
  Wellicht is terugsturen naar de zandbak van herkomst (waar deze afwijkingen als normaal beschouwd worden) de beste oplossing?

  Like

 7. Kraftavilqa zegt:

  Wie zich bekent tot het mohammedanisme is ipso facto geestesziek.

  Like

 8. Frerik zegt:

  En elke keer als ik de artikelen lees zie ik op het gele tellertje hiernaast dat de arme moslims last blijven houden van verwardheid en psychoses, want het blijft maar oplopen.

  Like

 9. jowitteroos zegt:

  …………..ben benieuwd wat voor een geestesziekten de ontkenners van deze islamitische gruwelen hebben…………….

  Like

 10. rs zegt:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24290512/___Sneller_rijden_na_psychose___.html

  Jazeker, is goed !!!!!!!!!!! Man, man……….wat een land !!!!!!!!!!!!!

  Like

 11. Republikein zegt:

  C:
  Dus, dit gebied van de cerebrum is verantwoordelijk voor het plannen, motiveren en initiëren van zowel goed als slecht (zondig) gedrag, en het is verantwoordelijk voor het vertellen van leugens en het zeggen van waarheid. Dus, het is juist het voorhoofd als leugenachtig en zondig te beschrijven als iemand liegt of een zonde verricht, zoals in de Koran staat vermeld:

  “nasayah (voorhoofd) leugenachtig en zondig!”
  De wetenschapper geeft college in zaal 24.

  Like

 12. joopklepzeiker zegt:

  Daar zit je dan , ben je je hele leven islamitisch geïndoctrineerd als zijnde de beste de allermooiste , kom je ineens terecht in echte wereld en dan kom je er achter achter dat je met je IQ van 78 3/4 maar net genoeg over verstandelijke vermogens beschikt om je reet af te vegen nadat je gescheten hebt.

  De aansluiting met de wat meer ontwikkelden gaat niet echt lukken , dus dan maar heel snel terug naar het bekende, het gevoel van onder gelijken te zijn , niet meer gebukt gaande onder dat minderwaardig voelen.

  Terug in het nest der niet mee kunnende komenden moet je alles natuurlijk aan de anderen wijten je kan immers niet toegeven dat je zelf faalt, en je god heb je immers verteld dat je de beste bent.

  Deze broederschap der niet mee kunnende komende versterkt zichzelf onder leiding van wat levensgevaarlijke randdebielen met een andere agenda, welk aangestuurd word vanuit de kern centra der islamitische veroveraars

  Onder het luid uitzingen wij zijn de beste en hebben een goddelijk recht offeren deze 78 3/4 ers zichzelf op voor de goede zaak, het geeft zo warm gevoel er bij te horen en wat te betekenen en het sluit zo mooi naadloos aan bij het geïndoctrineerde.

  Eenlingen?

  Integendeel, een perfide uitwas van een collectief der 78 3/4 ers

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Mijn verontschuldigingen voor mijn politieke correctheid, ik moet nog wat wennen aan dat luid en duidelijk, en ook aan dat fuck nuance .

   Like

 13. joopklepzeiker zegt:

  Krankzinnigheid is de normaal geworden .

  Democratische presidentskandidaat Martin O’Malley zei: “de opkomst van ISIS, was het effect van de klimaatverandering,” en in zijn administratie zal hij problemen oplossen voordat ze tot het punt komen waar slechts een militaire optie beschikbaar is .

  Democratic presidential candidate Martin O’Malley said “the rise of ISIS, was the effect of climate change,” and in his administration he would solve problems before they get to the point where only a military option is available.

  http://www.breitbart.com/video/2015/07/20/martin-omalley-climate-change-created-isis/

  Vergeet niet hij gaat voor het presidentschap van de USA !!!

  De krankzinnigheid tiert welig rond , net als de zwarte dood,

  Like

 14. joopklepzeiker zegt:

  Ik wil mij aanpassen, kan ik een lobotomie krijgen op kosten van de zieken kosten verzekering ?

  Like

  • Republikein zegt:

   Dit is de 2e keer dat je dit vraagt!

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Het werkt, ik heb geen lobotomie meer nodig ,ik begin al aardig aan te passen.

    Meer opmerkingen van je, scheelt de verzekering geld .

    Like

   • Republikein zegt:

    Hahaha.
    Ik wil jou wel helpen, niet jouw verzekering.

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Je kan mij helpen om wat op mijn bankrekening te storten, om een chemische lobotomie te kunnen financieren, laten we de verzekeringen er gewoon buiten..

    Een klein bedragje van rond de 100 pleuries wil do the trick voor het medicijn ; the MC Callan 12 years old on oak wood.

    Werkt gegarandeerd voor 24 uur, maar een herhaling- recept is noodzakelijk.

    Help de klep aan een lobotomie .

    Geef gul , het is voor het goede doel .

    Bij voorbaat mijn dank en de dank van de mede mensheid

    Mag ik op u rekenen ?

    Like

 15. Mark Rutte; “Heeft allemaal niks met de (ware) islam te maken!”

  Like

 16. Cathja zegt:

  Duidelijk geschreven artikel. Aan te raden aan onze politici. Die denken allemaal te weten waarom moslims zo vaak geweld gebruiken.

  Like

 17. Republikein zegt:

  lukt niet.
  Petrus Pomerol, maar 4500 euri.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s