Verzet tegen huisvesting “vluchtelingen”

Screenshot_1

STICHTSE VECHT – Het huisvesten van vluchtelingen in woningen in Breukelen roept veel weerstand op bij bewoners in het dorp.

De gemeente Stichtse Vecht heeft samen met woningcorporaties Portaal, Vecht en Omstreken, Woningstichting Kockengen en Wuta de oplossing bedacht om diverse alleenstaande vluchtelingen met een verblijfsstatus, zogeheten statushouders, te huisvesten in één woning.

Afgelopen week zijn de eerste twee huurcontracten getekend voor twee woningen in Breukelen. In de ene woning gaan drie statushouders wonen, in de andere twee.

Lees verder>>>
(h/t “Driek”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Krankzinnigheid, Multiculti, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Verzet tegen huisvesting “vluchtelingen”

 1. rs zegt:

  Tja, als AZIELIGEZOEKER heb je met ALLES VOORRANG !!!!!!
  zelfs op een woning met alles er op en er aan, ja zelf de inrichting wordt naar de WENS van Azielige zoeker …………….En dan de rest nog.
  MIELE heeft er maar druk mee!!!!!!

  KNETTERGEK zijn wij hier in NEDERLAND!!!!!!!!!!!!!

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Was dan desnoods met het ombouwen van die kantoorpanden begonnen, in plaats van andersom! Kom daar nú even mee, nu er aan de bel getrokken wordt, zeg!
  Woningen horen er inderdaad op de eerste plaats te zijn voor alleenstaande moeders, al was het maar vanwege de kinderen. -Iets, wat zelfs Pim Fortuyn in zijn tijd wel wat minder argeloos in overweging had mogen nemen van mij; die kínderen bedoel ik. Maar nou ja…..

  Like

 3. luckybee zegt:

  Een goede verzet .Aan te bevelen.

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Nog even en je vindt overal ‘asielzoekers’:

  – in je kledingkast
  – in het aanrechtkastje
  – onder de voordeurmat
  – in en onder je bed
  – in de broodtrommel
  – in je badkuip
  – in je vogelvoederhuisje
  – in de meterkast
  – onder de salontafel
  – in de hondenmand (nadat de -ongelovige- hond is onthoofd)
  – onder de lampenkap van je staande schemerlamp
  – in je boodschappentas
  – in een bureaula
  – in de kofferbak van je auto
  – enz.

  Elke beschikbare ruimte moet worden opgevuld met ‘asielzoekers’, eerder rusten onze ‘leiders’ niet!

  Like

 5. Cathja zegt:

  Eigen volk eerst. Mag dit nog gezegd worden vandaag de dag? Ik kan me de verontwaardiging van de bewoners van dat dorp wel voorstellen. Niet om die enkele vluchteling die er zou komen te wonen, maar de toewijzing van schaarse woningen aan niet-ingezetenen. Eigen mensen moeten maar zien hoe ze aan woonruimte komen, en de vreemde krijgt alles voor elkaar.

  Iedere gemeente zou al vóór er een beroep op hen gedaan wordt om vluchtelingen onderdak te geven, moeten nadenken waar men hen eventueel zou kunnen opvangen.
  Ik ben er geen voorstander van dat de toestroom van vluchtelingen alsmaar doorgaat, want ik ben voor een absolute stop daarop, maar zolang dit nog niet is geregeld vind ik het wel noodzakelijk om de plaatselijke bevolking goed te informeren over de aantallen die er komen en waar ze vandaan komen. Dan krijg je de minste problemen.

  Like

 6. Dot zegt:

  In brand steken voor hun komst, zoals in Duitsland en Italië, voor het te laat is.

  Like

 7. SeeMore zegt:

  Eén “troost” voor de gelukzoekers…De Nederlandse (R)overheden, van hoog tot laag, storen zich absolúút niet aan de mening van de Burger. Al zou het leger ingezet moeten worden; het zal ons goed- en/of kwaadschiks door de strot gewrongen worden.

  Like

 8. Hendrik M. zegt:

  De Nederlanders die gezamenlijk de sociale huurwoningen gefinancierd hebben mogen daar geen gebruik meer van maken omdat asielgedoe voorrang krijgt.
  Kan het nog idioter?

  Like

 9. koddebeier zegt:

  De landverraders en volksverlakkers van de gemeente Stichtse Vecht

  Like

 10. Republikein zegt:

  Binnen zonder kloppen.
  Boek van Pieter Lakeman.
  Inwoner Breukelen.

  Like

  • Republikein zegt:

   C.
   Als er 1 man de eer toekomt om het heikele punt van de kosten van de massa immigratie als eerste in kaart te brengen, is het econoom Lakeman wel. In 1999 wist men zich geen raad met dit boek, en dus werd het snel in een diepe la weggestopt. De media en pers bestede er minimaal aandacht aan en zodoende werd de brisante boodschap geneutraliseerd. Maar de inhoud bleek kruipolie eigenschappen te hebben, want langzaam maar zeker borrelde de inhoud her en der weer boven. De conclusies van Lakeman’s spijkerharde en glashelder onderzoek is echter onweerlegbaar. De cijfers en grafieken stuitend pijnlijk. Cijfers liegen nooit. Tenzij je ze manipuleerd. En daar was bestuurlijk NL erg goed in. Als een slang gaat Lakeman echter op zijn doel af en vindt hij alle goed verstopte eieren die de waarheid bevatten die zo lang en zorgvuldig voor de NL’dse bevolking waren verstopt. In sommige kringen is Lakeman sindsdien gehaat. Er zijn inmiddels meer onderzoeken verschenen, maar dit boek blijft lezenswaardig omdat het ook de OORZAAK van de massa immigratie onderzocht heeft: de (gedwongen) massa emigratie in de jaren 50. NL was namelijk toen veel te vol vond men. Exit vele honderd duizenden landgenoten dus. In de periode 1947-1957 moesten een half miljoen vertrekken. Het emigratieprogramma eindigde pas in…1992! Wie dit boek gelezen heeft weet nu ook WIE en welke partijen toen aan de wieg stonden voor de grootste volksverhuizingen die NL ooit hebben gekend.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s