Wie ‘meer Europa’ zaait, zal ‘minder Europa’ oogsten

Screenshot_6

Hollande ziet zijn idee als remedie tegen “populisme”

(Door: Syp Wynia)

De Franse president Hollande wil een Europese regering. Het is een onverantwoordelijke vlucht naar voren, gestapeld op eerdere vluchten naar voren.

De Franse president François Hollande wil een eigen regering en een eigen parlement en een eigen begroting voor de landen met de euro. ‘Wat ons bedreigt, is niet een teveel aan Europa, maar juist te weinig.’

Hollande ziet zijn idee ook als een remedie tegen populistische bewegingen, die ‘bang zijn voor de wereld’ en ‘scheidingen, muren en hekken’ willen laten terugkomen.

Het plan is niet nieuw. Al een kwart eeuw proberen Franse presidenten en Franse regeringen iets soortgelijks. En steevast worden zij, zij het met afwijkende accenten, gesteund door Europese bureaucraten en Europarlementariërs. Hun gezamenlijke doel: meer Europa, met de euro als breekijzer.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Populisme", "Weg met ons!", achterlijkheid, betutteling, democratie, dictatuur, Europa, EUSSR, Frankrijk, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

6 reacties op Wie ‘meer Europa’ zaait, zal ‘minder Europa’ oogsten

 1. Jean zegt:

  Het is juist door die misdadigers dat Europa achteruit i.p.v. vooruit gaat, zij veroorzaken juist armoede en ellende door die import van duizenden barbaren, wij willen geen Afrikanen en barbaren in onze gemeenschap, wij willen geen multicul bullshit, wij willen een Europa van Onafhankelijke Seculiere Republieken w.w.z. dat die totaal waardeloze monarchieën opgedoekt moeten worden want het is een decadent parasitisme wat niets voorstelt.
  Dictator Merkel wil niet horen van een Grexit.
  Napoleon wil een Europese regering.
  Dracula wil dit.
  Lagarde wil dat.
  De mening en de wil van de 500.000.000 Europeanen interesseert ze geen fluit wat dus neerkomt op “dictatuur” en als er een zaak nooit mag plaatsvinden in Europa is het dictatuur.
  Voor elke euro die ze willen weggeven aan eender welk land horen ze eerst de toestemming van het eigen volk te vragen, zegt 50%+1 NEEN dan is het NEEN.
  Dat heeft een naam: DEMOCRATIE.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  De (nationaal)socialisten willen meer Europa, dus minder democratie en minder welvaart.
  EU=Dictatuur !!!

  Like

 3. bigljohn zegt:

  Via Karel de Grote en zijn zonen naar keizer Napoleon de 1e. Vandaar naar Napoleon de XIV – There Coming To Take Me Away, HA-HAAA! en vervolgens naar Hollande, oftewel de realisatie van keizer Napoleon de 2e. De Franse teringleider Hollande wil de Franse traditie voortzetten en Europa nog verder op zijn kop gaan zetten. Met hem als de grote (tering)leider. Als hij daar in slaagt, is een tweede grote oorlog in Europa onvermijdelijk. Iedere dag langer dat de E.U. cq Euro blijft bestaan, wordt het risico groter dat wij met een tweede grote Europese oorlog geconfronteerd worden !

  Like

 4. jungleelephant zegt:

  En de Bilderbergers zagen dat het goed was!

  Like

 5. luckybee zegt:

  Ik hoop dat Europa een slechte boden heeft voor de Marxistische EU.

  Like

 6. louis-portugal zegt:

  Logisch toch.
  Hij wil heel simpel dat de sterkere noordelijke staten de uitkeringen en pensioenen voor Franrijk gaan betalen.
  Omdat hij dat zo niet zeggen kan en omdat hij steun nodig heeft doet hij net of het voor heel, vooral zuid-europa, is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s